ljudi pomagajte.... dodjoh malo prije iz grada i ne mogu zatvorit prozor (vozacev) na BMW-a.... ali da objasnim sta se desilo prije toga... Ostavio sam poziciju upaljenu i ispraznila mi je akumulator, pa sam ja skidao klemu ponadajuci se da se se "malo pripunit" i bilo je bezuspjesno pa sam zvao druga da dodje sa kablovima... i mi nekako upalismo auto preko kablova, i dodjoh kuci i trtt ne mogu prozor zatvorit, cuje se onaj motor kako cak?e al ne moZe ga podic sanse nema, samo 2 milimetra gore--dolje.... da napomenem da sam prozor otvorio prije nego sam klemu skinuo.... zna li ko kako da to rijesim, samo mi nemojte rec "idi do najblizeg elektricara".... ps. nocas ne spavam, nego sjedim na terasu da mi ko ne ukrade cd player (iako sam skinuo plocicu) [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_redface.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":oops:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_redface.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":sad:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]