[!--quoteo(post=31281:date=Sep 15 2007, 06:46 PM:name=vtec)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(vtec @ Sep 15 2007, 06:46 PM) [snapback]31281[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a da ti si poceo prvom da ga razvlacis a ja sam bio u drugu brzinu lagano morao si me pretec a pored svega drugom sam te stizao no trecu ne usaltah dobro a inace da sam znao da ces da se trkas vidio me nebi uostalom navrati sjutra kod aluminiskog da rijesimo to.dogovoreno?[/quote]Izvini ako sam te uvrijedio nesto, ali sam si htio da se trkas i to jos pored policije.Pa kad vec tako pricas sto nisi pomenuo da si bio 7-8 metara ispred mene kad si krenuo.Malo mi je nezgodno dolazit iz BD na okupljanje pogotovo sto sam nedeljom obicno na posao, ali nema veze, ako ti je bas stalo do toga evo reci cu "BRZI SI".Da ne kvarimo topic dalje, cuvaj to auto, ne zasluzuje da ga tako razvlacis.PS: Ako se ponovi ovakva situacija, evo obecavam da necu vozit na plin ko prosli put [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]