Author Topic: Problem Sa Alarmom :(  (Read 406 times)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Problem Sa Alarmom :(
« on: August 20, 2007, 10:39:56 PM »
Znaci javlja mi se sledeci problem na BMW-u:Na daljinskom imam Lock,Unlock i dugme za otvaranje gepeka. Cesto mi se desi da ne mogu da zakljucam auto na daljinski (znaci kad stisnem LOCK to aktivira i alarm),dok otkljucavanje i otvaranje gepeka radi sasvim normalno. Takodje,primjetio sam da kad stisnem LOCK,upale se sijalice u autu,ali jednostavno nece da zakljuca,ni da da onaj blink zmigavcima. Imate li ikakvu ideju sta moze biti,posto mi je servis daleko,a i oderace me do gole koze. Ono sto meni pada na pamet je da mozda ne radi neki senzor od vrata,gepeka ili haube koji treba da 'kaze' alarmu da li je sve zatvoreno i da li moze da zakljuca,ali ne znam kako to da ispitam?!

gaga

• Guest
« Reply #1 on: August 21, 2007, 07:19:16 AM »
ne vjerujem da ce biti skupo.ugradjivanje je 30 eura,valjda da ga nasteluje ne moze biti skuplje. ( Bendza je to-ima da te odereeee) [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #2 on: August 21, 2007, 04:07:47 PM »
ima li neko stvarno neku ideju sta da radim?

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #3 on: August 21, 2007, 04:25:04 PM »
Jesi li ugradjivao alarm ili je fabricki ?? To su cesti problemi..
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #4 on: August 21, 2007, 05:48:14 PM »
fabricki

motorsport

• Guest
« Reply #5 on: August 21, 2007, 05:58:04 PM »
pa najmanji problem je poskidat senzore sa svih vrata i vidjet sa ispitivacem da li uopste dolazi struja na njih...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #6 on: August 21, 2007, 06:18:41 PM »
znam to,ali mislim da nije to,jer sam probao da otvaram sva vrata,i kad ih otvaram pali se svijetlo unutra. Za gepek isto. Sto se tice senzora za haubu, njega sam skidao,ali opet nece [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #7 on: August 21, 2007, 07:34:04 PM »
Hm...to se bas cesto desava, pogotovo kod aftermarket-a ali i kod fabrickih...nadji nekog elektricara da ti pogleda..ovako izdaleka se nista ne moze..Juce je ispred moje kuce poblesavio  G IV....isto tako..nije cak mogao ni da upali auto..i dodje jedan majstor i sredu mu to..
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #8 on: August 21, 2007, 07:56:05 PM »
[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] meni jedini elektricar u PV koji nesto zna nije htio ni da pogleda,nego mi rekao da idem u servis [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Fabia & Avensis

• Guest
« Reply #9 on: August 24, 2007, 03:33:43 PM »
Otvori kljuc, ocisti sve kontakte izmedju neke tanke plastike i centrale i sve ce da radi kako treba.P.S. provjeri stane LOCK buttona.

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #10 on: August 26, 2007, 05:58:16 PM »
a nemas rezervni kljuc ili daljinski pa da vidis je li do kljuca ili neceg drugo?

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #11 on: August 26, 2007, 07:16:42 PM »
nije do daljinskog,to znam posto auto reaguje na komande,znaci otkljuca,otvori gepek,upali lampe kad stisnem LOCK,ali nece da zakljuca [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]
« Last Edit: August 26, 2007, 07:16:53 PM by smfilip »

gaga

• Guest
« Reply #12 on: August 28, 2007, 12:19:47 PM »
bachi ga[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #13 on: August 28, 2007, 04:53:31 PM »
@gaga: ja bih te zamolio da se uozbiljis,posto ovako ne doprinosis radu foruma!!!

gaga

• Guest
« Reply #14 on: August 29, 2007, 06:36:38 AM »
Sto si ti osjetljiv??? Kako da budem ozbiljan kad ljudi koji voze skupe Bendze cvile tu za 30 € popravke alarma(nije mi namjera da ikog vrijedjam,ali stvarno ...) Sve se to vidi kod majstora

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #15 on: August 29, 2007, 11:11:02 AM »
30 eur? odakle tebi informacija da popravka kosta 30 eur? i da,nije problem dati 30 eur,vec kao sto sam naveo,glavni problem je sto mi je servis daleko!

gaga

• Guest
« Reply #16 on: August 29, 2007, 01:26:26 PM »
E,j...ga, ovako gledajuci vjerovatno nije neki veci problem.Jesi li barem prvo probao da sunes WD-40 u sve brave,da ga dobro procistis? a onda pokusavaj malo sa kljucem da razradis brave,mozda je samo nesto zapeklo od sunca