[!--quoteo(post=15607:date=Jan 6 2007, 09:37 PM:name=grga)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(grga @ Jan 6 2007, 09:37 PM) [snapback]15607[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]@NSX-izvinjenje,nije karavan u pitanju, ne rekoh ja druze da je po tebi razlika,vec je po samom katalogu razlika prilicna,mozda gresim,ispravite me. ako se dobro secam za manje od 4 000e je skoro(mislim cak i ovde)bila u ponudi jaaaako dobra Kappa(mislim teget met. boje),ali ja i ne mislim na benzin varijantu,vec 2.4 tds,dakle motor koji je strahovito kvalitetan i izdrzljiv,u BGD-U je trenutno jedna takva u full-u na prodaju za 3500e sa naravno CG tablicama.Svim ucesnicima u diskusiji se izvinjavam za off,no samo da finisiramo zapoceto.Hvala.EDIT:Evo sad pronadjoh acid cookie je pre 3 meseca za 3000e prodavao Kappu 2.4 TDS!!![/quote]Pa dobro ali opet je BMW veci brzi manje trosi (u parama) kvalitetnije uradjen itd.A i ne rokce [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]