Ovako,mislim da bi sajt montenegro-racing trebao da ima nešto autenti?no.Ja ne znam da li postoji neki drugi crnogorski sajt o ovakvim stvarima.Zna?i bilo da je to sajt ili forum,mislim konkretno na online portal sa informacijama o motorima,automobilima.Dalje,shodno tome,ovaj naš,vaš forum sadrži dosta informacija koje koriste konkretno našem podru?ju,(Crnoj Gori) i s toga,mislim da bi se trebalo bazirati na tome,pri kreiranju sajta.pružanje informacija o automobilskoj industriji unutar crne gore-misle?i na servise,prodavnice,savjete o popravci automobila,savjeti o tunning-u,muzici u automobilima[/u][/i]Dakle,ništa novo,ve? sve ovo sa foruma pretvoreno u sajt.Me?utim.Sajt bi sadržao samo odre?ene tekstove u vezi gore navedenih tema.Npr.Jedan tekst o tome kako se ugra?uje cd player u auto(ovo sam lupio),ali ima i ljudi koji to ne znaju(nisam ni ja do prije par dana hehe) i sli?no...Onda napraviti linkove o svakom proizvo?a?u auta neke karakteristike,?esti kvarovi,savjeti za popravku,gdje se najjeftinije a opet najbolje mogu uzeti dijelovi u crnoj gori,naravno ne tamo neke koje se serijski proizvode 10 na godinu i koštaju 10 miliona dolara,ve? za nas koji imamo FIAT(morao sam prvog stavit' [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]),MERCEDES BENZ,BMW,VOLKWAGEN,RENAULT,PEUGEOT,CITROEN,TOYOTA,HONDA,itd...Onda,napraviti saradnju sa ve? postoje?im velikim portalima u državi,regionu i svijetu(što da ne) bitna je prije svega volja,pa onda i vrijeme,i znanje...Ajde kada se sjetim još ne?ega,napisa?u ovdje...Nadam se da sam bar malo pomogao...