Author Topic: izrada sajta MONTENEGRO RACING  (Read 4440 times)

Offline SFU

• View Profile
izrada sajta MONTENEGRO RACING
« Reply #40 on: February 19, 2007, 07:56:14 AM »
....putna karta CG....

PS: Qrtza ti ovo ne valja

eno

• Guest
« Reply #41 on: February 19, 2007, 09:47:15 AM »
I to obavezno...

Offline shajo

• View Profile
« Reply #42 on: March 05, 2007, 12:44:39 AM »
dokle se stiglo?
ohajtenzgut nei shpikinguz

motorsport

• Guest
« Reply #43 on: March 05, 2007, 08:27:54 PM »
moram kontaktirat ovog momka sto mi radi sajt pa vam javljam....

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #44 on: March 17, 2007, 04:53:53 PM »
i dokle smo oko ovoga? jel gotovo sto?

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #45 on: March 18, 2007, 02:38:26 PM »
Ima li so novo???????????
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #46 on: April 01, 2008, 04:41:25 PM »
Dobra je ideja sto je neko postova da na loading idu obrtaji,mnogo je mocno,i naravno zvuk neke besne masine da se ubaci.Dalje,pod obavezno smatram : - Galerija automobila usera foruma.                                        - Izvjestaji o : Wrc-u,Formuli 1,NASCAR-u,Domaca i regionalna auto-moto scena itd...                                         - Uradi sam                                         - Izbjegavati                                         - Kupovina polovnih automobila                                         - Placevi- Braveheart moze eto srediti intervjue sa profi vozacima- Mapa puteva CG- Preporuke- Noviteti iz Auto-Moto svijeta- Majstori u CG (ovo moze da ide kao posebna tema u "preporuke")itd,itd...ako se budem sjetio jos neceg,dodacu.nije losa ideja da bude Milenijum uvece kao slika,samo treba profesionalno fotografija da bude uradjena,i 2 kola besnih da budu na njoj,znaci najbolje je platiti nekog fotografa,ili ako se vec neko bavi sa tim sa foruma,sto da ne...a kola neka budu najbolja sto mogu bit,znaci ili sa foruma dvoje najboljih ili da se "zamoli" neko :)Sto se tice intervjua,mogu ja to da radim,vec imam dosta iskustva i planiram da se bavim time,to cu i da studiram.Mogu u svako doba dana i noci odraditi intervju sa : Djefijem Vusurovicem,Momom Vujanovicem,Tartarugom,Rankom Jovicevicem (presjednik AMDL)..p.s. treba uradit i temu "Krntije" i tu da nas docekaju slike tiCovoga audija i trilovoga renoa.  rofl
« Last Edit: April 01, 2008, 04:49:41 PM by devil_may_cry »
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #47 on: April 03, 2008, 12:36:18 PM »
Extra je to sto dajes dobre ideje,al treba to odraditi,treba povecat broj moderatora koji bi radili na tim stvarima koje si ti nabrojao...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #48 on: April 16, 2008, 06:18:47 PM »
Oce li se cinjet sto povodom ovoga u skorije vrijeme?

motorsport

• Guest
« Reply #49 on: April 16, 2008, 06:56:21 PM »
vrte me ovi vec godinu ipo oko ovoga i izgleda nista od toga da ce ga oni napravit... tako da trazimo dalje ko bi to mogao wrhunski odradit... al svi su skupi, treba nac sponzora koji bi to platio..

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #50 on: April 16, 2008, 07:02:50 PM »
Ja ih znam masu koji to rade ali da dobro odrade sajt svako ce uzet fine pare...Otprilike 200-500€ su obicni sajtovi...Malo bolji 500-1500€ (takav bi trebao...)I preko toga su sajtovi s bazama itd itd...Ja nemam vremena za to...i ovaj za Alfa Romeo klub nikako da napravim  ::bash::  :suicide2:
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #51 on: April 16, 2008, 07:04:34 PM »
vala mozemo skupit i trazit sponzore da 'ebe oca.

Offline BLUE_STILL

• View Profile
« Reply #52 on: April 20, 2008, 07:32:06 AM »
admin, mozes se javit ovom momku u vezi izrade i odrzavanja sajta, cijene i ostalog     digital-pirat@hotmail.com   
BLUE_STILL
MONTENEGRO

Offline Filip

• View Profile
« Reply #53 on: May 17, 2008, 09:26:37 AM »
nije se nishta desavalo povodom ovoga a?

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #54 on: November 14, 2008, 09:55:38 PM »
ja sam poceo da radim oko ovog, al mi treba pomoc, trebaju mi textovi, sto sve treba forum da sadrzi i sl.. jer ja stvarno nemam namjere toliko vremena trosit oko pisanja a i nemam vremena puno

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #55 on: November 14, 2008, 09:58:40 PM »
Pa evo gore ti je Devil napisao,samo jos malo Denis neka promijeni i neka pogleda ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline vuki

• View Profile
« Reply #56 on: November 14, 2008, 10:21:34 PM »
Dalje,pod obavezno smatram : - Galerija automobila usera foruma. nije prbolem                                        - Izvjestaji o : Wrc-u,Formuli 1,NASCAR-u,Domaca i regionalna auto-moto scena itd... copy/paste                                         - Uradi sam - imamo dosta toga                                         - Izbjegavati  ??                                         - Kupovina polovnih automobila  ??                                         - Placevi - mogu se uzet pare za ovo- Braveheart moze eto srediti intervjue sa profi vozacima cool- Mapa puteva CG ima nedje- Preporuke- Noviteti iz Auto-Moto svijeta copy/paste- Majstori u CG (ovo moze da ide kao posebna tema u "preporuke")

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #57 on: November 14, 2008, 10:57:24 PM »
ja sam poceo da radim oko ovog, al mi treba pomoc, trebaju mi textovi, sto sve treba forum da sadrzi i sl.. jer ja stvarno nemam namjere toliko vremena trosit oko pisanja a i nemam vremena puno
oko CEGA si ti poceo da radis?
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #58 on: November 14, 2008, 10:58:56 PM »
ja mogu zavrsit za PRIMA CAR,i jos par placeva...mogu zavrsit za uvoz kola za clanove foruma po nizim cijenama iz francuske.mogu cak i ozbiljan da budem na forum!takodje mogu za intervjue zavrsit : djefi,momo vujanovic,kum neso jablan(ex),lucic vjerovatno,martinovic,laki itd itd...mogu trke na lovcen organizovat,zene,sve!al ko ima volje jos?!niko.
« Last Edit: November 14, 2008, 11:11:11 PM by Renault N1 »

Offline ULHG-Crew

• View Profile
« Reply #59 on: December 03, 2008, 08:10:33 PM »
mogu vam ja pomoci oko sajta,foruma jer imam iskustva  happydance happydance

I admit to wasting my life messing around with fast cars