Dobra je ideja sto je neko postova da na loading idu obrtaji,mnogo je mocno,i naravno zvuk neke besne masine da se ubaci.Dalje,pod obavezno smatram : - Galerija automobila usera foruma. - Izvjestaji o : Wrc-u,Formuli 1,NASCAR-u,Domaca i regionalna auto-moto scena itd... - Uradi sam - Izbjegavati - Kupovina polovnih automobila - Placevi- Braveheart moze eto srediti intervjue sa profi vozacima- Mapa puteva CG- Preporuke- Noviteti iz Auto-Moto svijeta- Majstori u CG (ovo moze da ide kao posebna tema u "preporuke")itd,itd...ako se budem sjetio jos neceg,dodacu.nije losa ideja da bude Milenijum uvece kao slika,samo treba profesionalno fotografija da bude uradjena,i 2 kola besnih da budu na njoj,znaci najbolje je platiti nekog fotografa,ili ako se vec neko bavi sa tim sa foruma,sto da ne...a kola neka budu najbolja sto mogu bit,znaci ili sa foruma dvoje najboljih ili da se "zamoli" neko :)Sto se tice intervjua,mogu ja to da radim,vec imam dosta iskustva i planiram da se bavim time,to cu i da studiram.Mogu u svako doba dana i noci odraditi intervju sa : Djefijem Vusurovicem,Momom Vujanovicem,Tartarugom,Rankom Jovicevicem (presjednik AMDL)..p.s. treba uradit i temu "Krntije" i tu da nas docekaju slike tiCovoga audija i trilovoga renoa. rofl