Author Topic: Lakiranje  (Read 1519 times)

duka

• Guest
Lakiranje
« Reply #20 on: August 15, 2007, 09:10:25 PM »
U Crnoj Gori su najbolji lakireri nijemi u karabusko polje na putu Pg - Tuzisamo nemoj kod Radosa !

mk2

• Guest
Lakiranje
« Reply #21 on: February 10, 2008, 11:36:06 PM »
nema boljega lakirera od drazena resetara..malo je skup ali...vrh radi..

Offline Filip

• View Profile
Lakiranje
« Reply #22 on: December 17, 2009, 01:31:00 PM »
interesuje me informativno koliko kosta farbanje kola? 500e? obicna boja....

Offline Domo_TS

• View Profile
Lakiranje
« Reply #23 on: December 17, 2009, 02:24:02 PM »
paaaa sve zavisi... zavisi i koja kola, kolika su, recimo yuga ti mogu odradit za 300-400e a freelandera su meni kuchi uradili za 700 a inache su mi drugi trazili preko hiljadu. zavisi oli i unutrashnjost da radish, pa onda zavisi i koliko ima pripreme oko njega, jer priprema za lakiranje je vishe od pola posla a onda zavisi i koju cesh boju, a koliko slojeva...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lakiranje
« Reply #24 on: December 17, 2009, 03:30:47 PM »
mene ce uzet za hondu sad sigurno 1000€ gluvonijemi coravi kako li..
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Filip

• View Profile
Lakiranje
« Reply #25 on: December 17, 2009, 03:34:38 PM »
ako ikad to budem radio, sam cu pripremit auto :)

Offline Dynamite

• View Profile
Lakiranje
« Reply #26 on: December 17, 2009, 04:25:42 PM »
Lakiranje je strasno PRECIJENJEN posa.Limar uzme za ispravljanje auta 4 puta manje nego lakirer kojemu je laksi posa duplo.Mene za golfa 2 dvoje vrata trazi 600e najjeftinije,a sav auto toliko ne valja.Skuplje mi je bilo lakiranje branika nego sto sam ih kupio.Ljudi nisu normalni...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Lakiranje
« Reply #27 on: December 17, 2009, 07:42:19 PM »
Pa da je bas precjenjen i nije! Ne pamtim kad sam zadnji put vidio perfektno odradjeno auto (ili makar samo dio: blatobran, hauba i sl.)! Madjov renoL je primjer dobrog lakiranja npr. Znaci posao i nije bas jednostavan ocigledno, cim ga moze kako treba odraditi samo mali broj majstora! A priprema je bitnija no samo lakiranje, tako da to ne preporucujem da iko sam radi a da nema golemog iskustva jer je bas to najzajebaniji posao! Ko je nekad lakirao ili nesto popravljao na boji  zna o cemu pricam!np. za octaviju trula visnja metalic je kod nekog denisa lakiranje komplet exteriera u original boju kostalo 600 eura, sto se tice kvaliteta odradjeno je vrh, al nijansa nije bas potrefljena na 100%! Mada to vec i nije bitno kad se radi cijelo auto! Za 2-jku je 600 eura premnogo, mada kazem opet zavisi koji majstor, kakvu boju ma ima tu dosta sitnica!A lakiranje branika da valja se krece izmedju cca 60-70 eura!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Lakiranje
« Reply #28 on: December 17, 2009, 08:39:24 PM »
Ko je trenutno u CG najbolji sto se lakiranja tice?ko moze potrefiti boju da valja?i lakiranje i priprema su jako bitni,dzaba ga on dobro pripremi ako ga lose lakira i obrnuto...vrlo malo je majstora kod nas da mogu extra ali extra odraditi auto.prica se da je kokovic u nk najbolji,ima li neko iskustva???

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lakiranje
« Reply #29 on: December 17, 2009, 08:49:24 PM »
Najbolji su nijemi u Tuzi i Slovnikar u Tivat.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Domo_TS

• View Profile
Lakiranje
« Reply #30 on: December 17, 2009, 08:50:25 PM »
ja mogu samo da pohvalim tila iz nikshica i za lakiranje i za sve, rokshped je sranje za njega, kako je meni lakirao haubu i branik svaka mu chast...

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Lakiranje
« Reply #31 on: December 17, 2009, 08:54:17 PM »
nijemi su ok ali...slovnikar takodje,dobro pripremio lose lakirao drugov e39...

Offline vuki

• View Profile
Lakiranje
« Reply #32 on: December 17, 2009, 10:00:47 PM »
jednostavno se ne isplati lakirat auto osim ako nije bas potreba.svaki dan vidim neko novo ostecenje koje nastaje radi raznoraznih debila ili prirode.

Offline Nemanja

• View Profile
Lakiranje
« Reply #33 on: December 17, 2009, 10:34:54 PM »
svako ima svog majstora naravno,i sve zavisi oce li se majstor potruditi,ako znate te lakirere,oni ce to extra odraditi,kako im dune tako urade vecina.... ::thumbdown::700e farbanje moje 4-vorke hauba,branik,i cijela desna strana,kod majstora u masline,odradjeno perfektno,ako vi nadjete gesku ja vama auto ::msn-wink:: sto znam,u roksped kazu ljudi,postoji 1 jedini coek sto lakira auta,kako se zove ne znam,vozi BMW E92 bijelu PG-M3333,kazu da farba pefektno,najaci je u cg,imao sam sam priliku 5-ticu da vidim,savrseno ofarbano....Sto znam,svako ima nekog omiljenog,sad kazu ima neku u ulcinj sto ubija kako radi,sto znam  ::msn-wink::

Offline Dynamite

• View Profile
Lakiranje
« Reply #34 on: December 18, 2009, 07:46:37 AM »
Pa mnogo je 600e za golfa,a Rados mi je trazio 800  jao .A nije udaren nego samo dotrajala boja tako da nema neke pripreme.Za blatobran od una mi je majstor uzeo 80e i promasio boju iz aviona se vidi.Farbacu ga cetkom kad mi bude potrebno  ::yes::

Offline Kimi

• View Profile
Lakiranje
« Reply #35 on: March 07, 2010, 07:12:43 PM »
Mene zanima ima li jos ko sto da kaze pametno ovdje?Lakirao bih samo 2 branika.Dje se radi poliranje? Para?Vodio sam jednu Alfu 156 http://images.autoexposure.co.uk/AETA71601/AETV87423075_1b.jpg ovako neka boja, malo zajebana i malko se presijava i ne znam...specificna. Kod Aca u Masline i oooooooodlicno je odradio posao. Doduse samo zadnji branik.
Nema prostora ovdje kapi!

Offline cedo

• View Profile
Lakiranje
« Reply #36 on: March 07, 2010, 08:43:19 PM »
Sasa Glavicic pored stare skole `Mexiko` u Baru.Po meni jedan od boljih majstora za pripremu i lakiranje.Takodje radi i poliranje...
Ne pustaj gas ni za zivu glavu,mog`o bi da pogines !!!

Bojan_GTI3

• Guest
Lakiranje
« Reply #37 on: April 04, 2010, 07:18:14 PM »
Kolika su ostecenja na tim branicima i koja je boja....ako mozes okaci slike...Evo na primjer za koliko novaca ja farbam blatobran.Ako je nov prvo se zatiti iznutra zastitom,zatim podloga,farba,lak..... materijal i ruke sve 50eura...Za forumase bice i popusta ako nesto neko bude radio.... cheers1

Offline Kimi

• View Profile
Lakiranje
« Reply #38 on: April 22, 2010, 07:05:40 AM »
Kolika su ostecenja na tim branicima i koja je boja....ako mozes okaci slike...Evo na primjer za koliko novaca ja farbam blatobran.Ako je nov prvo se zatiti iznutra zastitom,zatim podloga,farba,lak..... materijal i ruke sve 50eura...Za forumase bice i popusta ako nesto neko bude radio.... cheers1
Ja sam ovo tek sad vidio, a i vec sam bio dogovorio posao. Korektno prodjoh, sledeci put se javljam tebi Bojane.
Nema prostora ovdje kapi!

Offline BLUE_STILL

• View Profile
Lakiranje
« Reply #39 on: April 22, 2010, 06:36:49 PM »
Posto bi mene izaslo farbanje oba branika boja je bijela frost white nema ostecenja i kod koga da to uradim???
« Last Edit: April 22, 2010, 06:38:28 PM by BLUE_STILL »
BLUE_STILL
MONTENEGRO