Author Topic: Lakiranje  (Read 1406 times)

Offline corsa

• View Profile
Lakiranje
« Reply #40 on: December 26, 2011, 11:15:52 PM »
Ljudi, imam nekoliko pitanja.Prvo, koliko bi ispalo normalno lakiranje cijelih kola (pricham o opel corsi '98) u obichnu bijelu i zutu? nikakve specijalne boje, samo bijela kola i zuti branici i lajsne oko tockova i retrovizori. Ostalo je sve bijelo. Ko je dobar majstor za to? Ko nije preskup? Ja gadjem cijenu do malo vishe od 400e. Kakav je onaj nijemi na zlaticu? Je li dobar? Kakav je onaj momak iza duvanskog kombinata ako iko zna? :D bio bih zahvalan na odgovorima

Offline Dzoni93

• View Profile
Lakiranje
« Reply #41 on: December 27, 2011, 12:00:24 PM »
Samo cu rec Pedja i Neno Kuci na Komanski most ;)
Aerodynamics are for people who can\'t build engine

Offline Milan.S.90

• View Profile
Lakiranje
« Reply #42 on: December 27, 2011, 01:36:54 PM »
a u foliju?

Offline sajovan

• View Profile
Lakiranje
« Reply #43 on: December 27, 2011, 02:47:32 PM »
Samo cu rec Pedja i Neno Kuci na Komanski most ;)
+1 Meni su pola bratowog radi,extra je ispao
TDI power!!!

Offline stefan123

• View Profile
Lakiranje
« Reply #44 on: December 27, 2011, 10:23:16 PM »
Ja josh nisam vidio auto od njih da nije izbacilo svu katastrofu ovog svijeta poslije par nedelja od farbanja, risevi, mutan lak itd itd.....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline ^^0LIvEr_QuEeN^^

• View Profile
Lakiranje
« Reply #45 on: December 28, 2011, 12:34:35 AM »
Valjalo bi da se napravi neki ULTIMATE spisak lakirera, jer su koliko vidim sva iskustva razlicita :)

Offline stefan123

• View Profile
Lakiranje
« Reply #46 on: December 28, 2011, 11:01:08 AM »
Nema tu spiska....imamo stotinu lakirera koji mogu da odrade odlichan posao ali im se to desi u 10% sluchajeva kad imaju volje...zato su iskustva i razlichita.

Offline Milan.S.90

• View Profile
Lakiranje
« Reply #47 on: December 28, 2011, 12:12:22 PM »
imam ja odlicnog lakirera sa komorom ako ti nije daleko kaludjerica ;p masa vrhunskih kola dolazi kog njega s5 s8 par amg-ova je bilo...a nije skup ;p

Offline Dzoni93

• View Profile
Lakiranje
« Reply #48 on: December 28, 2011, 04:05:58 PM »
Ja josh nisam vidio auto od njih da nije izbacilo svu katastrofu ovog svijeta poslije par nedelja od farbanja, risevi, mutan lak itd itd.....
A sto znam Stefane, gledao sam mnoogo kola koja su kod njih lakirana prije par godina pa su i dan danas top! Mada svakome se greska potkras moze.. ;)
Aerodynamics are for people who can\'t build engine

Offline stefan123

• View Profile
Lakiranje
« Reply #49 on: December 28, 2011, 07:17:11 PM »
Slazhem se, ali nije to greshkica tipa promasheno mjesto itd, nego bash izbachi riseve od shmirglanja po cijeloj povrshini....Prvi primjer moja 156 koja je kod njih radjena...

Offline Zoranic MNE

• View Profile
Lakiranje
« Reply #50 on: January 02, 2012, 06:15:58 PM »
ako kome bude od pomoci, ima kod nas dolje u Tivat  ;)Sasa Davidovic, lakira sasvim solidno i vrlo je jeftin  ;)  radi i poliranje bez reklame
« Last Edit: January 02, 2012, 06:47:28 PM by stefan123 »
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

Offline Zoranic MNE

• View Profile
Lakiranje
« Reply #51 on: January 03, 2012, 04:38:49 PM »
Bez reklame?!  maxe casti ti,forum valjda sluzi za takve stvari,da nam pomogne oko rijesavanja nekog problema! nidje veze  :-X
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

Offline Nemanja

• View Profile
Lakiranje
« Reply #52 on: January 03, 2012, 04:43:30 PM »
to su pravila,moraju se postovati,reklamiranje dozvoljeno uz placanje banera itd da ne pisem sad o tome ;)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Lakiranje
« Reply #53 on: January 04, 2012, 08:45:01 PM »
ljudi nisu samo lakireri krivi nego i vlasnici auta jer nekome je extra lakirano auto koje je svo npr. mutno sto kaze stefan i on preporuci tog lakirera nekome kao vrh majstora, ja sam dosta tezak po tom pitanju, mrzim mutan lak, riseve, pomorandzinu koru, ...lakireri rade kako im se digne k...c i nema ultimativno odlicnog lakirera svaki zna ponekad da zabrka stvari, nekad je to do pripreme koja nije radjena kod njega pa ne moze on izvuc vise, nekad je i do samog lakirera nekad do pistolja, ima tu 100 sitnica koje boju znacea rec za lakirera da je solidan po meni znaci los lakirer jer to nije stvarcica koja se moze popravit tipa lose si ovo zatega aj sad ponovo, lakiranje uvijek mora da bude na visini zadatka i maksimalno dobro uradjeno
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!