Author Topic: Yugo-zeleni Macak  (Read 383 times)

zeleni macak

• Guest
Yugo-zeleni Macak
« on: July 05, 2007, 06:37:02 PM »
« Last Edit: November 26, 2007, 05:00:08 PM by zeleni macak »

ghia

• Guest
Yugo-zeleni Macak
« Reply #1 on: July 05, 2007, 06:42:48 PM »
lep je jugo.....ovi spojleri na zadnjem staklu mi se ne svidjaju kao i ova plastika na prednjim prozorima.......prostor oko motora lepo sredjen....sve u svemu lepo....performanse?

Offline stefan123

• View Profile
Yugo-zeleni Macak
« Reply #2 on: July 05, 2007, 07:08:03 PM »
Lijepo..lijepo..Najbolja je bijela macka ! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Yugo-zeleni Macak
« Reply #3 on: July 05, 2007, 07:08:08 PM »
Fino,fino...koji je motor?

Offline ObeliX

• View Profile
Yugo-zeleni Macak
« Reply #4 on: July 05, 2007, 07:08:08 PM »
machka mala [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] svidja mi se dosta,jer nema mogo odstupanja d fabrichkog izgeda..ne svidja mi se ovaj izduv po sredini ...e da koje su performanse ?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Yugo-zeleni Macak
« Reply #5 on: July 05, 2007, 07:20:52 PM »
heh zeleni machak. ako znam jel mi lijep ili grdan.svidja mi se shto se vidi da je ulozeno dosta truda
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline soko

• View Profile
Yugo-zeleni Macak
« Reply #6 on: July 05, 2007, 08:26:24 PM »
Najvise sto mi se svida na autu je ova riba sto stoji pored njega [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /] Fin jugo nema price,jedan od najljepsih primeraka koje sam ja vidio.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Yugo-zeleni Macak
« Reply #7 on: July 05, 2007, 09:04:48 PM »
i meni se najvise ova riba svidja..a samo da znas kolko zelenu boju mrzim... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
« Last Edit: July 05, 2007, 09:05:06 PM by Tico »
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline X3M

• View Profile
Yugo-zeleni Macak
« Reply #8 on: July 05, 2007, 10:58:52 PM »
interesantan yugares, sto veli shajo vidi se da je ulozeno dosta trudaod svih dodataka najbolji je ovaj sa 3ce slike [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

duka

• Guest
Yugo-zeleni Macak
« Reply #9 on: July 06, 2007, 06:28:26 AM »
i meni su mrzne one plastike na prozorima a auspuh je dobar samo da se podigne jer ovako kao da je otka?en

Offline SFU

• View Profile
Yugo-zeleni Macak
« Reply #10 on: July 06, 2007, 06:32:06 AM »
ipak je ovo totalna kontra od mog ukusa stylinga yuga!!!pohvala za sjedishta!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Domo_TS

• View Profile
Yugo-zeleni Macak
« Reply #11 on: July 06, 2007, 10:04:35 AM »
unutra je stvarno eextra ali spolja nije po mom ukusu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]kakva je ovo kombinacija muzike blaupunkt i sal [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline stefan123

• View Profile
Yugo-zeleni Macak
« Reply #12 on: July 06, 2007, 10:43:41 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]kakva je ovo kombinacija muzike blaupunkt i sal [/quote]Taman sta zasluzuje blau... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline bmw_fan

• View Profile
Yugo-zeleni Macak
« Reply #13 on: July 06, 2007, 11:50:25 AM »
sjedista ubijaju, extra su , mada i ova riba heheh (: jedino mi se boja auta ne svidja, svaka pohvala

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Yugo-zeleni Macak
« Reply #14 on: July 07, 2007, 10:42:57 AM »
Yugo mi se svidja al imam nekih zamjerki.Zadnji spojler sa stakla da je visocije (na zadnja vrata), da je malo spusteniji, ne svidja mi se bez maske (stavi neku masku pa je preradi malo), bijele zmigavce u predji branik stavi.To je to ostalo je sve vrh! Savjet: kad slikas unutrasnjost i sjedista uvijek ih nagni jedan do dva zuba pozadi mnogo ljepse izgleda

Offline brzi_pas

• View Profile
Yugo-zeleni Macak
« Reply #15 on: July 07, 2007, 07:15:32 PM »
Stvarno je ulozeno mnogo truda u juga, sve pohvale za takvu stvar, jer opet toliko para i zivaca u Yuga nije svako spreman da ulozi!Ali kao sto rece kolega SFU:[!--quoteo(post=28879:date=Jul 6 2007, 08:32 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Jul 6 2007, 08:32 AM) [snapback]28879[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ipak je ovo totalna kontra od mog ukusa stylinga yuga!!![/quote]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Yugo-zeleni Macak
« Reply #16 on: December 09, 2007, 01:40:33 PM »
jugo je bas fin,sjedista top.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".