Author Topic: Karting  (Read 193 times)

DabaG

• Guest
Karting
« on: June 19, 2007, 10:50:38 PM »
Interesuje me koliko je isplativo da se otvori staza za karting ? Jesu li skupi kartinzi i jesu li djelovi ukrv, kao sto sam cuo ? Sto vi mislite, isplati li se bakcat sa tim ?Aj da vas cujem  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]EDIT: Mozda je trebalo ovo u 'Chit Chat' ali jbg sad...
« Last Edit: June 19, 2007, 10:52:01 PM by DabaG »

Offline Domo_TS

• View Profile
Karting
« Reply #1 on: June 19, 2007, 11:01:47 PM »
mislish privatni?tu treba neshto ishoshtoplerisat sa drzavom, ono tipa razvoj omladine i sporta i td i maknu ti poreze [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]e pa mislim da bi se isplatilo.ja cu mome djetetu kad prohoda qupit karting.

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Karting
« Reply #2 on: June 20, 2007, 12:40:03 AM »
U HN je covijek otvorio karting tacnije na Kameno...staza je uska i kratka a kartinzi su mali i jos samo vikendom radi...za sad je zadovoljan poslom tako da...mislim da je 20e pola sata!Napali se covijek kad sjedne...A pravi karting,da je veliki i brz mislim da ne moze ici ispod 3000e.
« Last Edit: June 20, 2007, 12:42:31 AM by BMW E36 POWER »

Offline brzi_pas

• View Profile
Karting
« Reply #3 on: June 20, 2007, 01:08:48 AM »
Kartinzi jesu skupi, ali ti za izdavanje su jeftiniji, i lakshi za odrzavanje puuuno, e sad koliko je isplativo, neznam, znam da ih je bilo u PG i bio sam cest tamo, i uvjek je imao posla, ali je zatvorio, zbog cega neznamp.s. To su oni sto su na auto-pjacu bili...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Karting
« Reply #4 on: June 20, 2007, 06:27:10 AM »
ipak mislim da je to skupo zadovoljstvo (obozavam ga) ali ljudi odu 1 - 2 put na karting i to je to (bash zbog te visoke cijene)!tako da ne bi imao posla konstantno!ne mora to biti toliko profesionalno kao u BG (qrci na baterije) ali ne i toliko amaterski kao u BR!
« Last Edit: June 20, 2007, 06:28:08 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

DabaG

• Guest
Karting
« Reply #5 on: June 20, 2007, 09:33:06 AM »
Meni se cini da bi najveci problem odje u Kotor bila staza. Trebalo bi nac neki veci prostor, da ne traje krug po 20 sec [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ...nego vidim, ko god je otvorio, zatvorio je brzo, pa me je strah malo kako bi sve to radilo. Mada ima odje napaljenih ljudi (trkaca) pa mislim da bi bilo prometa [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]A kad bi otvarao, uzeo bi sve od opreme (i odijela i kacige) posto sam cuo da nedje cak ni kacigu ne daju.

acs

• Guest
Karting
« Reply #6 on: June 20, 2007, 10:56:45 AM »
u BG ubijaju sa poslom.  mislim da se karting nema sto otvara ako ce da se fuserise sa 2 kante od kartinga nekom minijaturnom stazom i da me prska ulje kad sjednem u njega... ako oces fino da radis i da ti se isplati to(ali ne za 15 dana nego na malo duzi period) uzmes fino 2-3 srednja 2-3 dobra i to je to.nadjes neko mjesto da napravis veliku finu stazu i vjeruj mi da posla nece falit... sto kaze brzi oni uopste nisu skupi za odrzavanje.

ghia

• Guest
Karting
« Reply #7 on: June 20, 2007, 12:04:46 PM »
u bg-u imaju cini mi se dva karting centra....u floydu neki lik kontrolise sve preko daljinskog,a na adi huji je mnogo bolje...10 min je cini mi se 10 eur,a stazu mozes da iznajmis i za drift....rade svaki dan osim ponedeljka i imaju bas dosta posla
« Last Edit: June 20, 2007, 12:05:18 PM by ghia »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Karting
« Reply #8 on: June 20, 2007, 01:20:31 PM »
ISplativo je namrtvo meni drug u bar ima 4 kartinga i malu stazu i radi svakim danom od 19:00 do 00:00 i ubija od posla (sada manje ali sezonski ne mozes doc na red!)  3 eura je 5 minauta a 5 eura je 10 minuta kartinzi su 50cc ili 4ks Za odrzavanje nisu zahtjevni jer su mu motori slicni pumpama za vodu pa djelova ima.

Nevid

• Guest
Karting
« Reply #9 on: June 20, 2007, 05:54:27 PM »
Treba ti min 5-6k. Plus, shto ce se uvijek naci neka budala da sjebe karting u gume, i shto ti set guma za karting koshat 80e najeftiniji, pa izrachunaj ako se ne gasi, nece ljudi na felne da ga voze! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

acs

• Guest
Karting
« Reply #10 on: June 20, 2007, 06:59:18 PM »
i to je tacno.doce ti neko dijete i davat gas i kocnicu u isto vrijeme.. i vidimo se :) zato ogranicenje ...ispod 13 ne :)

DabaG

• Guest
Karting
« Reply #11 on: June 20, 2007, 10:19:24 PM »
[!--quoteo(post=28062:date=Jun 20 2007, 05:54 PM:name=Nevid)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Nevid @ Jun 20 2007, 05:54 PM) [snapback]28062[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Treba ti min 5-6k[/quote]Mislis 5-6 kartinga ili 5-6k eura ?...a znam da se vazda nadje poneka budala pa daje gas i kocnicu, to se svuda dogadja, barem jednom.

Offline SFU

• View Profile
Karting
« Reply #12 on: June 21, 2007, 12:33:10 PM »
[!--quoteo(post=28036:date=Jun 20 2007, 02:04 PM:name=ghia)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(ghia @ Jun 20 2007, 02:04 PM) [snapback]28036[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]u bg-u imaju cini mi se dva karting centra....u floydu neki lik kontrolise sve preko daljinskog,a na adi huji je mnogo bolje...10 min je cini mi se 10 eur,a stazu mozes da iznajmis i za drift....rade svaki dan osim ponedeljka i imaju bas dosta posla[/quote]flojd je extra zbog mjerenja vremena!ali teshko sranje  JER JE NA STRUJU i morash da izvezesh krug ispod "odredjenog vremena" da bi se ukljuchila "2. brzina" i on te ometa preko daljinskog ako pravish sranja (a njima su sranja ako sachekash nekog da se "povatate" jedini nachin da preteknesh nekog je "za krug")na adu huju nisam bio ali cu ici!
« Last Edit: June 21, 2007, 12:33:29 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

ghia

• Guest
Karting
« Reply #13 on: June 21, 2007, 01:15:42 PM »
dobro je na adi huji...ko ne zna rec je o onoj stazi iz emisije top speed na kojoj voze onu astu gtc....postoji jos i auto komerc staza i rekao bih da imaju bas bas dosta posla....u svakom slucaju mislim da je isplativo