Author Topic: Dyno test?  (Read 1578 times)

Offline milan Vr6

• View Profile
Dyno test?
« Reply #40 on: April 18, 2011, 06:59:12 PM »
Ljudi sto je ta muka sa trojkama gti to je odlican po mene sporcki auto koji se moze uzet za male pare nemoze svako da ima m3 porse da nenabrajam sad cinjenica je da se sa tim sitnim prepravkama nemoze dobit neka snaga ali j.. ga sto je tu je.  Ako ljudi hoce da znaju snagu svoga auta posle ja ih podrzavam. Mi se divimo m3 e30 turbo a sto bi na to reka neki svaba hrvat bosanac ? to je za njih uobicajeno. Zato nemojte tako kod nas nije razvijen turbo tjuning dajte malo razumijevanja...

Offline KTM_DU

• View Profile
Dyno test?
« Reply #41 on: April 18, 2011, 07:29:34 PM »
Ljudi sto je ta muka sa trojkama gti to je odlican po mene sporcki auto koji se moze uzet za male pare nemoze svako da ima m3 porse da nenabrajam sad cinjenica je da se sa tim sitnim prepravkama nemoze dobit neka snaga ali j.. ga sto je tu je.  Ako ljudi hoce da znaju snagu svoga auta posle ja ih podrzavam. Mi se divimo m3 e30 turbo a sto bi na to reka neki svaba hrvat bosanac ? to je za njih uobicajeno. Zato nemojte tako kod nas nije razvijen turbo tjuning dajte malo razumijevanja...
slazem se,kod mene ce uskoro vr6 u garazu....
KTM=Kraftfahrzeug Trunkenpolz Mattighofen

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Dyno test?
« Reply #42 on: April 18, 2011, 07:32:22 PM »
slazem se,kod mene ce uskoro vr6 u garazu....
Rodjendan je prosao sad cekamo!  ;)

Offline KTM_DU

• View Profile
Dyno test?
« Reply #43 on: April 18, 2011, 07:35:39 PM »
Rodjendan je prosao sad cekamo!  ;)
naso sam jednu 2.8,prva boja,nema klimu(a to mi je najmanji problem) sa samo 140 000 km.... 2350 e.....trenutno sam u fazi priprema za sezonu,trebam platit registraciju za kombi koja mi nije jeftina,vr6 kupujem odmah iza sezone kad mi pare ne budu predstavljale problem,onda ne mislim mogu li uzet onu od 2 ipo iljade ili neku od 5 .....

Offline zbeka

• View Profile
Dyno test?
« Reply #44 on: April 18, 2011, 07:46:47 PM »
onda ne mislim mogu li uzet onu od 2 ipo iljade ili neku od 5 .....
ne pise ti za dzabe ispod nika NAPREDAN CLAN  ;D

Offline milan Vr6

• View Profile
Dyno test?
« Reply #45 on: April 18, 2011, 07:57:57 PM »
 Tricu jeli?

Offline Nemanja

• View Profile
Dyno test?
« Reply #46 on: April 18, 2011, 07:59:54 PM »
naso sam jednu 2.8,prva boja,nema klimu(a to mi je najmanji problem) sa samo 140 000 km.... 2350 e.....trenutno sam u fazi priprema za sezonu,trebam platit registraciju za kombi koja mi nije jeftina,vr6 kupujem odmah iza sezone kad mi pare ne budu predstavljale problem,onda ne mislim mogu li uzet onu od 2 ipo iljade ili neku od 5 .....
momci off topic

Offline KTM_DU

• View Profile
Dyno test?
« Reply #47 on: April 18, 2011, 08:11:50 PM »
pardon...zanesem se  :D

Offline Kimi

• View Profile
Dyno test?
« Reply #48 on: April 19, 2011, 12:11:08 AM »
Jedan veliki offtopic pozdrav za vas i auto koje organski ne podnosim hihihihihihihi
Nema prostora ovdje kapi!

Offline brzi_pas

• View Profile
Dyno test?
« Reply #49 on: April 19, 2011, 07:33:17 AM »
PO tebi je gti odlican sporCki auto, a realni je nikakav, to nije isto  ;)Sto se tice e30 m3 turbo, ako mislish na ovaj skoropredstavljeni, jedan je jedini na svijet i svabe otkidaju za njim, i da , projekat je kostao toliko mnogo da teshko da ce se napravit nesto slicno i napolje vezano za e30  ;)P.S. Moderatori, mozete ovo prebacit u totalni off ili tako neku temu....
Nobody move, nobody get hurt!

Offline milan Vr6

• View Profile
Dyno test?
« Reply #50 on: April 19, 2011, 11:30:39 AM »
Brzi ja se nebi slozio sa tobom cinjenica je da ih ima koji su kante ali ima ih i onih KOJI SU BAS DOBRI. ja te razumijem donekle opet ti vozis italijane. Za m3 pogledaj po youtube imas ih a sto se tice cijene imas drugih auta golfova npr sa po 700 konja mustanga supra sa po1000 ks da nenabrajam sad.

Offline stefan123

• View Profile
Dyno test?
« Reply #51 on: April 19, 2011, 11:35:57 AM »
pa iima, ima zhenski ima sve ;Pp
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
Dyno test?
« Reply #52 on: April 19, 2011, 02:44:57 PM »
ajte ljudi vratite se na temu.meni je andro pricao da je IzGLEDA neko u PG to nabavio ili je u fazi nabavke (ako sam ga dobro shvatio).jes da sam se ja uzmjerio al ako bi bila neka fina cijena bih opet cisto da vidim koja je situacija posle 30 iljada km i na naše gorivo. to koja auta bi trebalo da idu na dyno a koja ne, ne vrijedi raspravljati jer je to jedan od parametara kako provjeriti u kakvom je stanju mašina što veli nemanjO.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline milan Vr6

• View Profile
Dyno test?
« Reply #53 on: April 19, 2011, 02:57:55 PM »
Brate upravu si! Izvinjavam se za off, sumljam da ga je iko nabavijo ali sve je moguce kod nas.

Offline Milos GTI

• View Profile
Dyno test?
« Reply #54 on: April 20, 2011, 05:34:30 PM »
Nama treba dyno za mjerenje pismenosti. Za 10e se moze kupiti gramatika naseg jezika, da se za pocetak poradi na tuningu sebe.

Offline milan Vr6

• View Profile
Dyno test?
« Reply #55 on: April 20, 2011, 06:26:04 PM »
Ufff necu nista komentarisat na ovo zbog offa. Javite ako ko sazna sto za taj duno.

Offline Bole

• View Profile
Dyno test?
« Reply #56 on: April 21, 2011, 04:18:37 PM »
Dyno test u UE, Revochip-Chiptuning (malo blize od BGD)http://www.facebook.com/pages/Revochip-Chiptuning/185466698153189

Offline stefan123

• View Profile
Dyno test?
« Reply #57 on: April 21, 2011, 04:32:04 PM »
sve sve, ali ova slika im je prajsles....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline TROPHY

• View Profile
Dyno test?
« Reply #58 on: April 21, 2011, 04:46:33 PM »
Aoooooo!  ???Je li moguce?!? :D