-Hamiltonu svaka cast, mada mu onakva konkurencija nije zaprijetila cijelu trku, mada za kidanje trke onoliko puta, debitant da ostane koncentrisan i "hladan" i brrrrrz, EXTRA! i slazem se sa recenicom iz boxa kad su mu rekli, pobijedio si cisto i poshteno!- Heidfildu isto svaka cast, startovao je ubjedljivo najbolje, zasluzio je podijum! -Wurc, mislim shta reci, sa jednim boxom zavrshava ovu trku, svaka cast njemu i njegovom timu na najpamentijoj taktici, napredovao je cini mi se 16 mjesta !!!!!! svaka cast-svaka cast!- Kovalainenu je vrijeme bilo da napravi neshto, mada se i on mnogo dobro snashao danas, bio je na pravom mjestu u pravo vrijeme! milim da je on napredovao cak 18mjesta!!!!- Sato..... sta reci, Kimi iza njega i ne primice mu se, da bi posle boxa izashao i na stazu sa onim bolidom proshao Alonsa(jes da je ovaj imao neke probleme sa gumama ja mislim(pregrijao ih je pokushavajuci da stigne Kimija)ali opet).... KAMIKAZA!!!!!!eto, toliko od mene, ostali ne zasluzuju komentar...