Author Topic: Svjecice  (Read 278 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Svjecice
« on: May 21, 2007, 09:29:19 PM »
koje mi svjecice predlazhete za audia..da su vrh a da nisu iridijumske ...[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

coma

• Guest
Svjecice
« Reply #1 on: May 22, 2007, 03:06:06 PM »
nabavi nedje, na otpad, s istog motora ko sto je tvoj, polovne - Bosch original njegove ili naruci nove...inace Denso, NGK..mada kod nas, sve sto se prodaje uglavnom je neko trecerazredno smece - kopije originala ili ako je original onda je preskupo..moj savjet-otpadi-BOSCH-otpadi-BOSCH-otpadi! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wacko.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wacko:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wacko.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Svjecice
« Reply #2 on: May 22, 2007, 04:01:44 PM »
a ove ngk je tata gleda u blok ...9 e je komad..jel to cemu!?

Offline brzi_pas

• View Profile
Svjecice
« Reply #3 on: May 22, 2007, 08:52:40 PM »
NGK jel' cemu??????
Nobody move, nobody get hurt!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Svjecice
« Reply #4 on: May 22, 2007, 09:17:59 PM »
[!--quoteo(post=26361:date=May 22 2007, 05:06 PM:name=coma)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(coma @ May 22 2007, 05:06 PM) [snapback]26361[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]nabavi nedje, na otpad, s istog motora ko sto je tvoj, polovne - Bosch original njegove ili naruci nove...inace Denso, NGK..mada kod nas, sve sto se prodaje uglavnom je neko trecerazredno smece - kopije originala ili ako je original onda je preskupo..moj savjet-otpadi-BOSCH-otpadi-BOSCH-otpadi! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wacko.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wacko:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wacko.gif\\" /][/quote]a mijagi pogle ovo...[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]znam sto je ngk vala..i kakav je

Offline brzi_pas

• View Profile
Svjecice
« Reply #5 on: May 22, 2007, 09:30:40 PM »
e jebi ga kad nam je najbolja opcija da kupujemo POLOVNE SVECICE!!!!!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Svjecice
« Reply #6 on: May 23, 2007, 02:22:22 AM »
A sta cemo???Sve nam je tako...

mustang_GT

• Guest
Svjecice
« Reply #7 on: May 23, 2007, 09:42:18 AM »
bosh ti ja predlazhem. ili ngk. nemoj samo uzet super bosna [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Svjecice
« Reply #8 on: July 25, 2007, 12:14:19 PM »
uzete ngk[a href=\\"http://i149.photobucket.com/albums/s59/tiCo_pg/IMG_1399.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://i149.photobucket.com/albums/s59/tiCo_pg/IMG_1399.jpg[/a]lock!hvala svima na svemu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]