Author Topic: Home Reunion Vol.15  (Read 2108 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #100 on: May 31, 2007, 08:48:33 PM »
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAJEBAVASH LI SE!!!!!!!!PIIIIIIIIIIII!!!!!!!!  A Shto nam ne javi, da se okupimo pa cijeli dan da se vozamo tuda i svirkamo mu!!!!!!!!!!!
« Last Edit: May 31, 2007, 09:14:14 PM by motorsport »
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #101 on: May 31, 2007, 09:07:59 PM »
[!--quoteo(post=26961:date=May 31 2007, 08:43 PM:name=Kapetan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Kapetan @ May 31 2007, 08:43 PM) [snapback]26961[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]hahahahaahhaha...ljudi izvinjavam se za OFF ali MORAM >pljushti ona kisha danas ... provala oblaka kad je bila nedje oko 4 sata popodne, a brat lepi (onaj sto nam je tablice upisiva zadnji put) stoji ondje na raskrsnicu kod krivoga mosta (prema St. Aerodromu kad se ide) i pishti u onu pishtaljku ne rade semafori a lije niz njega ne ma kud vise  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] ... hahahah prekinuo sam se ... mlati onim rukama a djaolje auto ga ne poshtuje hahah znate li kako se zacrvenio bio kukavac hahahahhahe qq...evo i sad se smijem sam sa sobom kad se sjetim te scene ... xexexe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]onaj prekrasni mladic shto zapljenjuje auta jel?eo ga onaj KER na motor [a href=\\"http://break.com/index/horny_odie_the_wonder_dog.html\\" target=\\"_blank\\"]http://break.com/index/horny_odie_the_wonder_dog.html[/a]
« Last Edit: May 31, 2007, 09:15:40 PM by shajo »
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Kapetan

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #102 on: May 31, 2007, 09:12:11 PM »
hahahhahahahahahhahahhahhahahahahahhahhahahhahahahahahhahahaahahhahahstomak me zabolje koliko se presmijah ... hahahahjes shajo bash taj ... doshlo mi je u trenutku da mu stanem na sred raskrsnice i napravim zastoj da poludi no nisam sam bio i nisam imao vremena pa ne mogah da pravim sprdnju....
i-Vtec only!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #103 on: May 31, 2007, 09:57:49 PM »
eto sad shtuca chojek.a greota je ipak lijechi chojek komplex iskulirajte gaa ona pravina na marezu nije za bachit, prolazio sam juche. simatichni izgleda
« Last Edit: June 23, 2007, 07:20:12 PM by motorsport »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #104 on: June 02, 2007, 06:41:38 PM »
ao, ada aj da se okupimo prije sozine onamo... pfshajo macka, dje cemo STAT na marezu? dje cemo se parkirat?ada nece proc pola minuta dok ne dodje prva patrolapssst
slam.poke.drop.tuck.dope

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #105 on: June 03, 2007, 11:39:54 AM »
da nadjemo neki satelitski snimak pa da vidimo dje ima koja staza i pravina [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /])))))

MICO

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #106 on: June 03, 2007, 08:36:15 PM »
sto ne biste probali neku sprint stazu ili jos bolje canyon a ne samo drag  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #107 on: June 04, 2007, 06:25:54 AM »
ili skok u dalj,a okupljanja radi okupljanja necemo pravit jel?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #108 on: June 04, 2007, 09:49:58 AM »
sta je canyon oce li mi ko objasnit?vidim da se danilovgrdjani igraju toga...ja to samo vidjeh na nfs : carbonbash ste krejzi
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #109 on: June 04, 2007, 04:30:08 PM »
kanjon je u platije chini mi se

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #110 on: June 04, 2007, 07:12:09 PM »
a ne znam,vama je daleeeeeko jedno mjesto,to je na radovce,al to vam je daleko vama iz pg a komi li slavku iz nk...to je pravina,mada ne znam jeli sire od aluminijskog,mislim da je original onie sirine

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #111 on: June 04, 2007, 07:22:59 PM »
kralju ti sa radovcha vidish podgoricu.
« Last Edit: June 04, 2007, 07:24:30 PM by borus_mudus »

Nevid

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #112 on: June 05, 2007, 12:05:07 AM »
Ljudi u berane ima vojni aerodrum mislim da bi ga lako mogli okupirat i zaposjest, samo da se nabavi zastava podgorice i mr kluba, par kalasnjikova, 6 bombi i to je to... P.S.Pucanje iz pokreta u vozilu nije predvidjeno osim u izrazito, zajebanim situacijama, dje moze doci do stradanja desne trepavice, nozne desne zanoktice od kaziprsta, i chupanja dlaka iz shupka.I josh neshto nema se dje osim na kombinat, i tamo nije loshe, ako nabavimo trake, da malo odaljimo gledaoce, dvije radio stanice za jednu eipu na vrh, jednu na pochetak i kraj, plus uvijek ima neko da se izvrti na onaj parking ne smetamo nikome osim muriji, mada njima i pamet smeta ali dobro i eto, spremajte makine od nedelje doe nedelje, i kraj.Neka me tmina odozdo progurava moram malo ozdushit! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]

vtec

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #113 on: June 06, 2007, 10:11:11 AM »
gledah nesto ona pravina put auto pjace nije losa...

Offline Kapetan

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #114 on: June 06, 2007, 05:52:45 PM »
[!--quoteo(post=27304:date=Jun 6 2007, 12:11 PM:name=vtec)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(vtec @ Jun 6 2007, 12:11 PM) [snapback]27304[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]gledah nesto ona pravina put auto pjace nije losa...[/quote]danas u pola 5 popodne 2 radarske patrole na nju ... jedna ondje kod dakar pumpe a druga prije onog nadvoznjaka prije zavrsetka pravine [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] naperili se pajkani i nishane [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
i-Vtec only!

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #115 on: June 06, 2007, 06:13:47 PM »
e dobro me podsjeti.ja danas idem magistralom kad ono u sami ulaz u pg iza one table stoji shtrumf sa radarom. na to mesto su mome ocu prije dvije godine napisali kaznu zbog prekorachenja brzine. dozvoljeno je bilo 60 a on je ishao 63. e pa...

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #116 on: June 06, 2007, 06:24:33 PM »
heh, ja mislim da vtec nije mislio na magistralni put, vec na onaj put kad skrenes za auto pijacu, pa onaj pravac....

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #117 on: June 06, 2007, 09:21:37 PM »
prema zetatransu,tamo ti dodju i samo te sprovedu kroz kapiju izzljube se sa tobom, pozdravish se sa kolima i doma polako.bez prijave ako ti se posreci