Narode,nisam odavno ulazio,pa vidjeh da prichate o mjestu dje cemo se kupit'...Ima na Marezu,kad se prodje chesma 200m,s desne bande put za Daljam...Pravina je jedno 400m,mozhda malo vishe i taman za dvoje kola...Nemojte u Sutomore,pola nema goriva ni do kombinata...Na komb. stvarno vishe nema,slushajte ovo:u subotu veche,ja poshao na kombinat da probam koliko mogu ufatit' motorom i na skretanje put plinare iskochi brat plavi ispred mene,imali smo izginut'...I veli"dokumenta",ja mu dajem a on meni daje list,onaj od radara:183km/h...Veli "vozi za mnom" u zhicu i pruzha mi dokumenta nazad(!)...I ja polako za njim i na semafore na zabjelo,on preteche neko auto i prodje kroz zhuto i ode put grada,a ja lijevo put zabjela... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]