Author Topic: Home Reunion Vol.15  (Read 2151 times)

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #80 on: May 25, 2007, 10:22:31 PM »
e ne znam. ali glavno pitanje je sad ocemo li se oqupit ove nedelje i gdje. ako odlucimo na glavu zete nece nas ni petoro doc.ja sam za to da ove nedelje preskochimo okupljanje pa da iduce svi odemo na brdsku trku u crmnicu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

vtec

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #81 on: May 25, 2007, 10:28:52 PM »
a oce sto nece ka da je glava zete neznam dje...vazno je da policija nece dolazit....mozda. meni je auto neregistrovano tako da jedino da me pokupi neko ponio bi digitalni da snimamo
« Last Edit: May 25, 2007, 10:30:25 PM by vtec »

Braveheart

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #82 on: May 25, 2007, 11:07:53 PM »
mozemo se mi i uz stazu trkat xexexe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]nego ajmo mi stvarno na glavu zete svaki put mi je wrh kad tamo odem , a imamo fino i na onaj parking isped hotela da se okupimo , pa sjednemo , pa uzivamo ....  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: May 25, 2007, 11:10:21 PM by Braveheart »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #83 on: May 26, 2007, 12:16:16 AM »
usko brate u pic.k.u materinu, i nerijetko prolaze kola onuda.. nije ono zatvoren put no ja kad bijah prije 2 nedelje na rucak, probah malo onuda auto, makar 5 kola sam mimoishao od cilja do starta
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #84 on: May 26, 2007, 12:18:33 AM »
alo o chemu vi to???kolko ima duzine od skretanja ka hidro centrali prije mosta do krivine prve desne kad se krene penjat
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #85 on: May 26, 2007, 09:05:17 AM »
ochigledno da svi kad kazemo okupljanje mislimo na trkanje medjusobno!?moj predlog je da se malo strpimo za takvu vrstu okupljanja pa fino odemo do sutoNmora i tamo se istrkamo i iskupamo!!!!!!ili nedje nedelju posle kruznih trka na shpira (kad oni malo pochiste onu stazu)a shto se tiche okupljanja radi druzenja i priche samo nadjite neki parking u HLADU!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #86 on: May 26, 2007, 04:23:46 PM »
Ova ideja nije losa.Dodjete iskupamo se u Sutomore,pa na trku,ili obrnuto.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #87 on: May 26, 2007, 04:48:37 PM »
dje da se trkamo u sutomore?
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #88 on: May 26, 2007, 05:05:52 PM »
Na spicansko polje.Ima jedna velika pravina,a i dovoljno je siroka.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #89 on: May 26, 2007, 05:40:51 PM »
nisam nikad bio tamo...to je ZATVORENo jel...mislim nema saobracaja kao na kombinat...!?
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #90 on: May 26, 2007, 06:31:32 PM »
taman onako, velika pravina ali slijepa ulica!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Pegaso 650

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #91 on: May 29, 2007, 11:13:07 PM »
Narode,nisam odavno ulazio,pa vidjeh da prichate o mjestu dje cemo se kupit'...Ima na Marezu,kad se prodje chesma 200m,s desne bande put za Daljam...Pravina je jedno 400m,mozhda malo vishe i taman za dvoje kola...Nemojte u Sutomore,pola nema goriva ni do kombinata...Na komb. stvarno vishe nema,slushajte ovo:u subotu veche,ja poshao na kombinat da probam koliko mogu ufatit' motorom i na skretanje put plinare iskochi brat plavi ispred mene,imali smo izginut'...I veli"dokumenta",ja mu dajem a on meni daje list,onaj od radara:183km/h...Veli  "vozi za mnom" u zhicu i pruzha mi dokumenta nazad(!)...I ja polako za njim i na semafore na zabjelo,on preteche neko auto i prodje kroz zhuto i ode put grada,a ja lijevo put zabjela...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #92 on: May 29, 2007, 11:28:42 PM »
[!--quoteo(post=26865:date=May 30 2007, 01:13 AM:name=Pegaso 650)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Pegaso 650 @ May 30 2007, 01:13 AM) [snapback]26865[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]...s desne bande put za Daljam...[/quote]da nije za Klikovache?onamo ce odmah doc policija.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #93 on: May 30, 2007, 12:02:06 AM »
kakva mareza i prsli putevi mareSHKi..i sve da je asfalt NOV, onamo nije bash rijedak saobracaj..i dje cemo se parkirat....
slam.poke.drop.tuck.dope

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #94 on: May 30, 2007, 09:46:05 PM »
Tacno tako ne valja na marezu boli me srce da idem onim putem

acs

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #95 on: May 30, 2007, 10:15:03 PM »
mi jedino na trg da se okupimo...i zovnemo vanju calovic

vtec

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #96 on: May 31, 2007, 07:30:08 AM »
ahahahahahaha taman.neznam da jos jednom zamolimo na sipcanik da nas puste....
« Last Edit: May 31, 2007, 07:31:26 AM by vtec »

Nevid

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #97 on: May 31, 2007, 09:03:56 AM »
Evo ja da se oglasim, nije me bilo 100 god... Selio sam se pa kako to vec ide tka obaveze po chitav dan plus nisu josh sproveli tel u mojoj zgradi ali evo zakuchio se neki internet.Samo da kazem jednu stvar ya okupljana, predproshle nedelje sam bio kod kombinata sa drugom, oko 3 sata mislim da je bilo svega 5 kola . I odem da se provozam po stayi rachunam nema niko g stignem do gore i krenem da se vracem, kad vidim odozdo krecu Audi 80 i bijela yastava, nisam dobbro vidio koja je, i ja se pitam jeli moguce ovo zaboga, a morali su me vidjet, i ja pochnem da kochim negdje na 120, vidim oni idu put mene boli njih uvo, i zastava ulazi iza Audija, shto sam i ochekivao, i ja reko taman da prodjem lagano kad iza nje izlazi bijeli jugo, ljudi???? Niti je on pogledao nailayi li ko niti nishta samo je izletio iza zastave, i ja kochenje, u shipkovine neke, a on zabrazdio, kao formulu da voi nije me ni pogledao a ne shta drugo... Uchinjelo mi se da je bio mladji momak... Tako da shto se trkanja tiche, i voznje po stazi ja sam zavrshio, a gledaoce necu ni da komentarishem, tako da shto se mene tiche, mozda je glupo da se na taj nachin prikupljaju sredstva, ali bolje da se svake nedelje pokupi odredjeni brj sredstava za klub i napravi pravo jedno medjunarodno i okupljanje i takmichenje. Mislim da bi da bi to bio najbolji potez.Tako ljudi, jeste da je off, ali toliko sam toga propustio da ne mogu sve da chitam nemoj te mi yamjerit shto!U zdravlje!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #98 on: May 31, 2007, 03:54:50 PM »
kombinat def. nije vishe u modi hahahah
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Kapetan

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #99 on: May 31, 2007, 08:43:56 PM »
hahahahaahhaha...ljudi izvinjavam se za OFF ali MORAM >pljushti ona kisha danas ... provala oblaka kad je bila nedje oko 4 sata popodne, a brat lepi (onaj sto nam je tablice upisiva zadnji put) stoji ondje na raskrsnicu kod krivoga mosta (prema St. Aerodromu kad se ide) i pishti u onu pishtaljku ne rade semafori a lije niz njega ne ma kud vise  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] ... hahahah prekinuo sam se ... mlati onim rukama a djaolje auto ga ne poshtuje hahah znate li kako se zacrvenio bio kukavac hahahahhahe qq...evo i sad se smijem sam sa sobom kad se sjetim te scene ... xexexe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
i-Vtec only!