Author Topic: Home Reunion Vol.15  (Read 2155 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #20 on: May 20, 2007, 02:13:50 PM »
eo dolazimo ja borus_mudus,brat mu  i jos neki drugvidimo se tamo..idem da se kupam
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Braveheart

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #21 on: May 20, 2007, 02:26:47 PM »
[!--quoteo(post=26202:date=May 20 2007, 04:14 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ May 20 2007, 04:14 AM) [snapback]26202[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]eto sve znash!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]mada mislim da se sa tvojom bivshom (kao to si rekao malo doradjenom) teeeshko drzat, ali ti znash mene...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  a za backovu 1.8-16V mislim da sam "jaci" mada su ti opeli zajebani to znam....a mene interesuje shto ce ti taj ABARTH na avatar?????[/quote]ma bogomi ces se i ti pofatat sa 2.0 , znam ja tebe  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  a abarth u avatar , uzeo sam nesto , nije abarth ali je super mala zujalica s motorom od fiata vidjeces danas  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #22 on: May 20, 2007, 03:07:26 PM »
Bravehart sta si to trgovao posto necemo svi biti tamo da to vidimo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Jeli bilo kako na okupljanje dajte neke utiske, ja bih dosao nego sam izgubio pojam o vremenu!

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #23 on: May 20, 2007, 04:38:52 PM »
bijasmo danas na kombinat malo posle 5, bjeshe zanimljivo, ja "izgubih" od dva gsi-ja (kadet i astra) malo, ali opet su malo brzi... iduci put nece bit i tako  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]a okupljanje se zavrshilo upadom policije 2motora i interventna, motorista je gleda trku astre i suze i oduzeli su im auta (poveli ih na "provjeru") uz obecanje robokapa da ce se on potrudit da dva mjeseca auta ostanu na provjeru!!!Naravno, auta su momci poveli kod zetatransa i nisu ih uvodili unutra nego su kolima doshli kuci, uz ponovno obecanje robokapa da drugi put nece moc' tako, jer on svaki dan ide na kombinat da vidi trka li se ko, i sad kad mu je upalilo mora da vrati kola(nekako mi ga zao bjeshe)... DEBIL UFURANI!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #24 on: May 20, 2007, 05:10:28 PM »
Haha QQ koji blam obruka se covjek na brzinu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #25 on: May 20, 2007, 05:25:33 PM »
pi kako ne dodjoh, dodje mi juce rodbina (tetka i sestra od tetke) te zaglavismo na plavnicu do 5 i po, i kad prodjoh onuda, vidjeh mija kako ide put "gore", onda u kupovinu do 6 i po..onda reko da je kasno.no bolje sto nisam bio, da mi ne ODUZMU auto
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #26 on: May 20, 2007, 05:57:12 PM »
e brucka....za mi je pandura bilo jer sam mu u ochima vidio da forda trazi hahahaali ga nije bilo
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #27 on: May 20, 2007, 06:41:24 PM »
ja krenuh danas kad puche mi kvar na golfa,tachnije puche mi gider blok i nisam moga nac bez trecu i chetvrtu brzinu pa ga parkirah kod jednog druga inache automehanichara i on mi neshto napravi i chasti mi sad ljepshe shalta. oni mi to zavrshishe za sat vremena ali rece mi tico da su krenuli da idu pa ne odoh na aluminiski. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] drugi put cu

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #28 on: May 20, 2007, 09:11:10 PM »
Ali je robokap uradio dobru stvar za drzavu i sluzbu  ZAPISAO NAM JE TABLICE  OPET!!!!!!!!!!!!  To ce mu "cenim" puno pomoci da lakshe zaspe nocas, ucinio je ovaj svijet,drzavu i glavni grad (koji opet pominjem"svaki dan sve vishe lici na svJeCku metropolu") mnogo toga, sjutra je za njega novi dan, i novo pisanje istih tablica, bice vjerovatno srecan....

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #29 on: May 20, 2007, 10:02:26 PM »
a mijo sto je tosto si gubio..to ti obicno peglas...da nije chip nesto..!?
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Kapetan

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #30 on: May 20, 2007, 10:42:06 PM »
a robokap je genijalac bio ... trebali smo mu izdiktirat broj onoga dzipa ... mislite da bi ukapirao ?? ha ? bi li ? ne ... da... hm  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
i-Vtec only!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #31 on: May 20, 2007, 11:24:03 PM »
popizdio je ispred zetatransa jer je morao da ih pushti pod naredbom nadleznih.heheheeheh
ohajtenzgut nei shpikinguz

Braveheart

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #32 on: May 20, 2007, 11:34:52 PM »
haha robokap haha

Offline Kapetan

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #33 on: May 21, 2007, 12:07:20 AM »
[!--quoteo(post=26276:date=May 21 2007, 01:24 AM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ May 21 2007, 01:24 AM) [snapback]26276[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]popizdio je ispred zetatransa jer je morao da ih pushti pod naredbom nadleznih.heheheeheh[/quote]za utjesnu nagradu je dobio kolekciju registarskih oznaka  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
i-Vtec only!

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #34 on: May 21, 2007, 02:02:22 AM »
[!--quoteo(post=26266:date=May 21 2007, 12:02 AM:name=Tico)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Tico @ May 21 2007, 12:02 AM) [snapback]26266[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a mijo sto je tosto si gubio..to ti obicno peglas...da nije chip nesto..!?[/quote]a nije chip nishta(inace na "drag" mi ovaj chip ne pomaze previshe-u saobracaju vishe...), no sam i prije pomenuo da su mi ti opeli "opasni" ni jedan nema preko 100kila...a i od vozila Perovica cu pobudalit potpuno!

vtec

• Guest
Home Reunion Vol.15
« Reply #35 on: May 21, 2007, 09:53:03 AM »
pi nemamo se sto vise skupljat kod aluminiskog...a kapetane honda ti je EXTRA to je auto, pravi izbor!

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #36 on: May 21, 2007, 10:59:21 AM »
ima li slika?

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #37 on: May 21, 2007, 12:54:38 PM »
ima neshto malo (shjutra cu)glupo je vishe tamo organizovat nasha okupljanja
« Last Edit: May 21, 2007, 12:55:39 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #38 on: May 21, 2007, 05:10:36 PM »
znaci spiro a?

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.15
« Reply #39 on: May 21, 2007, 05:16:03 PM »
ali se ne mozemo trkat 1 na 1 na shpira jer je prekopana pista,osim ako su to u medjuvremenu popravili. kad je bila kruzna trka oni su izbetonirali toliko da jedna kola mogu proc