Author Topic: Toniranje stop svijetla!  (Read 5219 times)

318is

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« on: June 06, 2006, 11:53:38 AM »
Kako da onu odvratnu narandzastu boju skinete (il neutralishete sa shtopa)?Pa da umjesto ovakog:bude ovakav:                    

318is

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #1 on: June 06, 2006, 12:01:01 PM »
Kupite mo-tip sprej (plavi/zeleni/crveni), bezbojni lak, papirnu traku i stare novine :)!1.Izolujete dio shtop svjetla (samo onaj narandzasti dio) ili chitav shtop papinom trakom i novinama (u dosta shirem obimu 30-40cm unaokolo)!2.Taj dio shtopa (il chitav shtop) predjete mo-tip sprejom onoliko puta kolko bude dovoljno da se izgubi narandzasta boja (3-4 puta)3.Pustite da se osushi i predjete bezbojnim lakom (da bi rad bio dugotrajniji)4.obavezno skinite traku i novine!                    

318is

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #2 on: June 06, 2006, 12:04:47 PM »
Ako budesh shmirglao shtop posle necesh moci razredjvachem da vratish shtop u prvobitno stanje!                    

Mercedes_Fan

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #3 on: June 06, 2006, 12:22:37 PM »
ima neka posebna sitna vodena smirgla koja je bas za to                    

Offline MUGEN

• View Profile
Toniranje stop svijetla!
« Reply #4 on: June 07, 2006, 11:31:52 PM »
motor sport...dodji kod mene u servis da ti napravim stop kao sto si trazio na slici :) :) :) bez komplikacija....                    
Izbrisan clan

Offline MUGEN

• View Profile
Toniranje stop svijetla!
« Reply #5 on: June 07, 2006, 11:33:00 PM »
sala mala :) znam da si naprawio :P                    
Izbrisan clan

motorsport

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #6 on: June 07, 2006, 11:37:37 PM »
zna li ko gdje ima kupit ovog MOTIP spreja za stopove..???                    

318is

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #7 on: June 08, 2006, 12:19:26 PM »
Pojma nemam nisam ga kupio neko mi ga je dao!Shta ce tebi? Imash fine shtopove!                    

motorsport

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #8 on: June 09, 2006, 10:37:48 AM »
treba mi crni za bocne zmigavce na calibru... mada sam se nesto sa peletom dogovarao, pa mi mozda on zatamni...                    

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Toniranje stop svijetla!
« Reply #9 on: June 09, 2006, 09:07:27 PM »
Ovo je mnogo dobro ispalo ali zna li ko moze li ovaj mo tip sprej da se nanese na farove jer sam gledao po netu da mnogi nanose taj Powder i na farove, pa ne znam jeli to to???                    

motorsport

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #10 on: June 10, 2006, 01:27:32 PM »
moze... ja sam razmisljao da zatamnim farove na calibru, al me strah kakva ce vidljivosto poslije toga da bude... jer su ionako na calibru mnogo losi farovi sto se osvjetljenja tice...                    

318is

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #11 on: June 10, 2006, 02:14:39 PM »
Motorsporte kad provalish kako da zatamnish te zmigavace sa strane javi!!!Neko kaze foliom, neko kaze sa unutrashnje strane, neko polu providnim lakom (razredjenim crnim) to je valjda najbolje- prelazish nekoliko puta dok ne pocrni od muke!!!A sa mo tipom je banja samo valjda ne postoji crni!!I stvarno je dobro ispalo nema potrebe da kupujem shtop bez narandzaste!!!                    

motorsport

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #12 on: June 11, 2006, 11:07:35 AM »
postoji crni MOTIP sprej... samo ne znam gdje ima da se kupi... da ja znam u CG ga nema, bilo ga je ranije u HN u jedne auto djelove al ga nema odavno...a probacu tu varijantu sa rarijedjenim crnim sprejom pa cu ti javit kako je ispalo.. sa folijom nema sanse da se to moze odradit, bar ovi moji jer su okrugli...                    

DRAGANCE

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #13 on: June 22, 2006, 12:41:16 AM »
naravno da motip crni postoji , postoji i plavi i jos neke nijanse , smirgle nikako ne koristiti , jer ce i pored nanosenja bezbojnog laka povrsina opet biti matirana , kod nas u bg motipa ima na tone , jedino ako bi se nekako dogovorili jednu grupnu kupovinu , naravno pomogao bi vam , samo da smislimo kako.......farovi se mogu raditi na isti nacin ali necete dobiti zeljeni efekat jer ce farba usred udaraca kamencica i raznih insekata polako nestajati                    

318is

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #14 on: June 22, 2006, 02:12:22 PM »
jedino ako bi se nekako dogovorili jednu grupnu kupovinu
Pa da znate da bi mogli da naruchimo sve shto nam treba za kola, neko donese iz BGa kesh kesh kesh i krajMotorsport organizuj ovo!!!!                    

DRAGANCE

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #15 on: June 22, 2006, 07:50:09 PM »
hmmm , pa nisam mislio bas da vam donosim dole , ali leto je pa mnogi ljudi idu na more , neki dolaze i ovamo.... iskombinujmo nesto , naravno poslao bi vam sa sve racunima da ne bude da se ugradjujem nesto , ipak hocu samo da vam pomognem...                    

318is

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #16 on: June 23, 2006, 06:30:20 AM »
hmmm , pa nisam mislio bas da vam donosim dole , ali leto je pa mnogi ljudi idu na more , neki dolaze i ovamo.... iskombinujmo nesto , naravno poslao bi vam sa sve racunima da ne bude da se ugradjujem nesto , ipak hocu samo da vam pomognem...
Ma znam rekao sam neko najprije misleci neko od nas, al morali bi se dogovorit                    

DRAGANCE

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #17 on: June 23, 2006, 04:39:07 PM »
cena jedne bocice je oko 6eura , ako razmisljate o svetlijoj nijansi zatamnivanja dosta vam je jedna bocica da zatamnite sve svetlosne grupe ( osim farova ) , ako planirate da tamniju varijantu ( da vise puta nanosite sloj spreja ) trebace vam dve bocice                    

Offline MUGEN

• View Profile
Toniranje stop svijetla!
« Reply #18 on: July 08, 2006, 11:47:33 PM »
motor sport...drug mi ima zatamljene faroveni malo nije smanjena vidljivost...a tebe bi na kalibruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu biliiiii qq lele ;))))))))                    
Izbrisan clan

pele-79

• Guest
Toniranje stop svijetla!
« Reply #19 on: October 05, 2006, 06:43:41 PM »
ima kod cika peleta sprejeva za stopove,crveni i crni ali neprodajem nego ja zatamnjujem profi
« Last Edit: January 28, 2008, 01:29:54 AM by motorsport »