[!--quoteo(post=24593:date=May 1 2007, 07:29 PM:name=Shaq_Ct)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Shaq_Ct @ May 1 2007, 07:29 PM) [snapback]24593[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Poceli ovi fabricki zvucnici ( Nokia!?! WTF?!? ) da crkaju,slabe,pa bi biop red da ubacim druge zvucnike.Sad ne znam tacno koje su dimenzije zvucnika,znam samo da ih ima 6, 4x25W ovi veci,valjda 13-14 cm pojma nemam,i 2 piskavca u vrata.U autu je cd player pioneer neki, ima 4x50w mosfet pojacalo (il sto vec).E sad,ne bih da ubacam woofere pojachala i cuda,vec samo neke dobre zvucnike koji ce optimalno saradjivati sa cd/mp3 playerom,da nijesu puno skupi i da nema shumova puno kad se pojaca malo jace [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Koje su mi opcije???[/quote]eee prijatelju, odvoji malo od usta da bi imao nesto dobro u kolima...za 20 eura sigurno nista ne mozes da kupis, najbolje ti je da se javis Peletu, on ce ti najbolje recija mogu nesto skuuplje da ti nabavim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cool:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]