Author Topic: Renaultsport Clio 197  (Read 11872 times)

Offline Filip

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #660 on: September 24, 2008, 07:06:09 PM »
a nema potrebe za time... sto ce sa autom ispod 5 sec ovdje da radi? da ga razbije. Bucaj klia. Bice extra. Onda nabavis neko kezual auto od A do B da te vozi i laganica....

Offline MUGEN

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #661 on: September 24, 2008, 08:13:11 PM »
kako mrzim ovakve kao devil...a i njega mrzim zbog toga....sve bi dao samo da je najbrzi na kombinat i na lovcen...shta je to jbt kad cete odrast vishe :) meni je bitno da mi auto mozhe lagano pretec uzbrdo/nizbrdo da ga ne moram shaltat u prvu...a to jesam li brzi od nekog ili neko od mene zabolje me... jao jao jao jao
Izbrisan clan

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #662 on: September 24, 2008, 08:28:03 PM »
fala brate moj. ;)nekome je to u krv.neko ne moze bez toga jbg.al je to daleko milionima godina od mene,nemam parica tolko.da se ima...uh.trile je spominja evo VII i gt-r cini mi se,pa ga savjetujem da trguje to kad vec moze!no da ne spamujemo topic.p.s. na lovcen sam vec najbrzi :D
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #663 on: September 24, 2008, 09:10:56 PM »
spominjao jes al trile nema parakad budem ima svojih para onda cu gledat za nova kola
slam.poke.drop.tuck.dope

sparco

• Guest
Renaultsport Clio 197
« Reply #664 on: September 24, 2008, 10:55:40 PM »
mudro a do tada ces prec na limo, family varijante , chill out, skupe zene i sl ;p

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #665 on: September 24, 2008, 11:32:30 PM »
tacno tako mora se gledat neka porodicna limuzina...djeca, zhena... rs6 npr  groupwave groupwave groupwave hahah :)
slam.poke.drop.tuck.dope

SRT8

• Guest
Renaultsport Clio 197
« Reply #666 on: September 25, 2008, 02:52:32 AM »
tacno tako mora se gledat neka porodicna limuzina...djeca, zhena... rs6 npr  groupwave groupwave groupwave hahah :)
ma jedna lada samara pa do sela wikendom i da se peche rakija!

sparco

• Guest
Renaultsport Clio 197
« Reply #667 on: September 25, 2008, 08:33:32 AM »
dje rakija, sta rakija, ko zove to na pecenje ? ? !?!?!?   ::tongue4:: ::tongue4:: ::tongue4:: ::tongue4:: ::wub:: ::wub:: ::wub:: ::wub::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #668 on: September 25, 2008, 08:48:00 AM »
dje rakija, sta rakija, ko zove to na pecenje ? ? !?!?!?   ::tongue4:: ::tongue4:: ::tongue4:: ::tongue4:: ::wub:: ::wub:: ::wub:: ::wub::
A legendo!!!!! roflA pasuju li one sa Megana na Clicu? Ako pasuju, fino prodas ove i uzmes nove i ne bolji glava, jer nikad naknadno lakirana felna nece bit dobra ka sto je original. A inace koju god tamnu kombinaciju odaberes biT ce O.K., al najbolja je ona crna metalic tj. crna sto fino sija.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #669 on: September 25, 2008, 09:43:18 AM »
kakav si ti lik/kakvi ste vi likovi....samo "prodaj ovo/kupi ovo/spusti ovo/neke felme/stavi izduv" i slicnoKo ce da kupi felme od klia jadan? pasuju na klia sport novog i megana sport i cini mi se lagunu novu.A dje da uzmem felme od megana? iz servisa? za 10000 eura?i od megana su 18tice sto ce da utiche na HENDLING tjuning stajling bad boy 4 life p.diddy ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ChopperEmo ghostface ::tongue4:: throw ranting3 punk plane really!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #670 on: September 25, 2008, 10:59:54 AM »
E pa ne znam ja kolko su nove, al ove bi sa Clice uzelo masu likova sto imaDu nekog drugog klia ili megane-a ili lagunu. I te kako bi ig prodao, za to se neboj, a kolko su nove ne znam, sigurno su skupe ak bi se u alinas gledalo, al vrijedi se raspitat. Mislio sam da su 17-ice, cini mi se da oni plavi Megan-e kod ekonomskog sto je parkiran imase 17" mada mozda se varam. Inace sam Ti ovo preporucio samo zbog toga sto se naknadno lakiranje felni ne moze obaviti tako dobro da bude izdrzljivo i kvalitetno ka fabricko, i posle negog vremena pocnu da se ljustU, samo zbog toga sam napisa ovu soluciju, a znam ja dobro da nije laka tehnika kupi/prodaj/stavi, al mi se ucinjela kao jedina razumna opcija. Ti kako oces!

Offline stefan123

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #671 on: September 25, 2008, 11:00:26 AM »
...trile...ho?u li opet brisat ? :)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #672 on: September 25, 2008, 11:25:31 AM »
Ti si jebote aktivan na ovi forum samo kad treba nesto brisat!!!!! Ma brisi sve, kad Ti je merak!!!!

Offline SFU

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #673 on: September 25, 2008, 11:37:05 AM »
samo "prodaj ovo/kupi ovo/spusti ovo/neke felme/stavi izduv" i slicno
eto vidish ja ti to nikad nisam reko ali ja se sam nikako ne mogu kutarisat od toga!ne reche mi shto necesh karbon folije, zato shto nije pravi karbon!?ma ja ne bi ni za sad ni za posle nishta dirao (eto jedino i obavezno distance)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline stefan123

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #674 on: September 25, 2008, 12:17:03 PM »
Ti si jebote aktivan na ovi forum samo kad treba nesto brisat!!!!! Ma brisi sve, kad Ti je merak!!!!
Jesi ti Trile ??
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #675 on: September 25, 2008, 12:28:14 PM »
da slavko, zato sto nije pravi karbon...to je isto kao stavljanje spojlera koji nema svrhu, stavljanje laznih izduva (zatvorenih), diodica, NOS naljepnica i slicno.Carbon look  jaoi tuningmaniak, pricaj sta sam napisao jer kazes "uzelo bi masu likova sto imadu drugog klia/megana" ...PAsuju samo na KLIA sport (kojih ima 4 u cg) i megana sport kojih ima 2 (i koji nece da uzimaju 17 jer imaju ljepse 18tice).a za lagune nisam siguran.I vjeruj mi moze bolje neki dobar majstor lakirat nego onaj robot u fabriku sto predje 2 puta preko njih.I fabricke se ljuste prije nego aftermarket.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #676 on: September 25, 2008, 01:25:48 PM »
a sto ne stavis neke plave neonke ispod kola? extra bi mu stajalo  really!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #677 on: September 25, 2008, 06:44:25 PM »
i diode plave..bijele su seljacke..
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

SRT8

• Guest
Renaultsport Clio 197
« Reply #678 on: September 25, 2008, 07:17:46 PM »
OKITI GA KA NOVOGODISHNJU JELKU! taman dolaze praznici...HAHA  rofl

Offline vuki

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #679 on: September 26, 2008, 06:51:52 PM »
ja sam se samo salio a vi odma.... \silly3svidja mi se kako trile zamislja ovog clia, dok ne izvuce 300ks nece mirno spavati  ::thumbsupup::