Author Topic: Renaultsport Clio 197  (Read 11885 times)

Offline stefan123

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #640 on: September 22, 2008, 05:09:50 PM »
Samo se ti qrci na pravinu....aj ti prema CT, pa kad dodju krivine i neravnine...a Clio pocne skakat po par metara u vis, a passat plivat....vieces onda ko je brzi... :-X
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #641 on: September 22, 2008, 06:26:04 PM »
sto ce ti dvije ruke za automatika hahhahahati ne umijes vozit cheekkissja sam te nenormalno ostavljao preksinoc, ne znam u cemu je shtos ahahah  :party:
...pa dobro trile ne treba dvije ruke, ti si naucio samo sa jednom na pravinu na kombinat cheekkiss
neko na kombinat a neko pod rucnu na onaj novi bulevar
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #642 on: September 22, 2008, 06:32:34 PM »
......e jebiga......zivot je takav ali ipak je sigurnije motat volan sa dvije ruke no na prvinu 200 sa jednom....no mozete brisat.....ovo sve sto "nije off"........PUSA!
« Last Edit: September 22, 2008, 06:38:25 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

sparco

• Guest
Renaultsport Clio 197
« Reply #643 on: September 23, 2008, 07:20:52 AM »
neka te momci neka te omladino, chill out , samo low rider stil, ruka napolje , muzika, ribica neka po mogucnosti, i polakote

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #644 on: September 23, 2008, 09:04:36 AM »
.........omladino haha  clap2, a ova ti je dobra...............
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Domo_TS

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #645 on: September 23, 2008, 11:42:58 AM »
a zajebala li mene neko... neka mi neko objasni kako je pasat mogao bit brzhi kad:1. slabiji je za 50ks2. tezi je za 400kg3. automatik je4. dizel je5. ja jednom rukom snimam drugom drzim volan...
pa sto se uopste probas sa njim ?
neko mu je rekao da je brzi pasat pa nije mogao da spava 3 noci pa sam ja da bi ga smirio, iako sam znao da cu bit sporiji otishao na kombinat i sad trile moze fino da spava ;)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #646 on: September 23, 2008, 07:37:48 PM »
kakav klio kakvi bakrachinego da se vratimo na temu - autou planu (veoma bliska buducnost)farbanje felmi u crnu (gloss ne maTt), farbanje retrovizora u istu crnu i farbanje difuzora isto u crnu (sad je neka sivkasta) ili eventualno da chekam karbonski. I zatamnjivanje stakala.Klijeshta ce vjerovatno ostat siva da bi cijelo auto bilo sivo/crna fora.u planu (bliska buducnost) - skidanje srednjeg lonca i skidanje drugog katalizatora pa onda remap jer ce se pojavit "ravne tacke" oko 2600 obrtaja (slabo razvijanje snage)u planu (srednja buducnost  jao ) - KTR full race system (zadnji lonac sa veoma malim silencer-ima) i bolesnim zvukom i bregastei za nekih 5,6 iljada km uzimam ferodo ds2500 pakne jer su samo malo skuplje od fabrickih koje ce mi u alliance bezobrazno naplatithvalao dalekoj buducnosti necu da pricam jer ne vidim sebe sa 5000 eura koje bih mogao dat za auto al tko zna...
slam.poke.drop.tuck.dope

SRT8

• Guest
Renaultsport Clio 197
« Reply #647 on: September 23, 2008, 07:44:57 PM »
Svaka chast , odje si ti jedini totalno u RACING modu! Bash fin attitude... Keep going! groupwave

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #648 on: September 23, 2008, 09:23:51 PM »
i ne znam samo dal da stavim sivi(boja auta) krug onaj na felmu..ono po obodu sto ide..Slab sam sa fotoshopom pa ...  ::msn-wink::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #649 on: September 23, 2008, 10:52:22 PM »
Trile brate moj, dobar "styling" ocesh da odradish...Dobro si se drzao sa onim passatom, vidjoh ga nocas, nije ni on za potcjenjivanje, 4X4 F1 gume, carbonska hauba...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #650 on: September 23, 2008, 11:23:50 PM »
alliance
samo te slusam ... dobro dobro !

Majka mi je rekla da moze ...

SRT8

• Guest
Renaultsport Clio 197
« Reply #651 on: September 23, 2008, 11:46:09 PM »
idi sa skroz crnim felgama(gloss) nemoj ostavljat sivi rub, to se samo lijepo izgleda sivo kad imash lip na felgu....Inache preporuchio bi ti ako bi mogao felge da uradish u black chrome and mirrors... e to bi izgledalo ko raketa onda! coolthumb

Offline SFU

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #652 on: September 24, 2008, 06:30:23 AM »
farbanje felmi u crnu (gloss ne maTt),
hmmmmm kako god ocesh al felna ce izgledati "manja", i ne zaboravi nece uvjek biti chista (a tad ce biti  crazy )mislio sam da cesh uraditi neku malo tamniju sivu
farbanje retrovizora u istu crnu i farbanje difuzora isto u crnu (sad je neka sivkasta) ili eventualno da chekam karbonski.
zar ti ne bi bilo lakshe "tamna karbon folija" i retrovizori i difuzor (pa kad nadjesh "bash karbonski" stavi ga)
I zatamnjivanje stakala.
uzas  ::thumbdown::
u planu (bliska buducnost) - skidanje srednjeg lonca i skidanje drugog katalizatora pa onda remap jer ce se pojavit "ravne tacke" oko 2600 obrtaja (slabo razvijanje snage)u planu (srednja buducnost  jao ) - KTR full race system (zadnji lonac sa veoma malim silencer-ima) i bolesnim zvukom i bregaste
full  respect
i za nekih 5,6 iljada km uzimam ferodo ds2500 pakne jer su samo malo skuplje od fabrickih koje ce mi u alliance
koja kombinacija ferodo + bremboshalim se - ferodo plochice - konZa

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #653 on: September 24, 2008, 01:43:06 PM »
foliju necu stavljat sigurno...ili karbon ili nestaA neke crne felme izgledaju manje od drugih (crnih)..sve zavisi od oblika i sl.Mislio sam crnu kao na megana onoga plavog..njemu extra stoji.I nece niko pomijesat sa manjom gumom kad vidi ispod ogromne diskove i klijeshta.I svakako ce uvijek izgledat chistija nego ova moja - jer je kocnica sa prashina crna :P Vidjecu vec.a stakla bih zatamnio jer izgleda 100 PUTA BOLJE! i da bude (as I said) crno-siva kombo
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #654 on: September 24, 2008, 01:49:44 PM »
...meni se ne svidjaju crne glossy felne...ni na onog megana...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #655 on: September 24, 2008, 01:58:50 PM »
evo ima neka BASH tamno siva..tamnija nego na megana zutog..mozda ovu ubodemhttp://i66.photobucket.com/albums/h255/aggressivesk8r/photo2.jpghttp://i66.photobucket.com/albums/h255/aggressivesk8r/photo1.jpg
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #656 on: September 24, 2008, 02:02:58 PM »
Tebi bi vrh stajale ugalj....A na ovaj crveni nijedne >crne ne idu...bijele mnogo bolje...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renaultsport Clio 197
« Reply #657 on: September 24, 2008, 06:43:03 PM »
kolko ce te ispanut sve ovo para covjece?i jos kolko si prije ulaga....i jos sto ces da ulazes ako nastavis ovolko...+ kolko si ga platio..mos imprezu novu uzet :Dima duha u tebe,al ti ja savjetujem da na klia ucis sve,a onda da se predje na vremena ispod 5 sec. ;)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

SRT8

• Guest
Renaultsport Clio 197
« Reply #658 on: September 24, 2008, 07:05:10 PM »
evo ima neka BASH tamno siva..tamnija nego na megana zutog..mozda ovu ubodemhttp://i66.photobucket.com/albums/h255/aggressivesk8r/photo2.jpghttp://i66.photobucket.com/albums/h255/aggressivesk8r/photo1.jpg
BEAUTIFUL!~!

acs

• Guest
Renaultsport Clio 197
« Reply #659 on: September 24, 2008, 07:05:21 PM »
hahahahahaa sjebi ga!