Author Topic: Home Reunion Vol.11  (Read 694 times)

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.11
« Reply #20 on: April 22, 2007, 09:24:35 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]007drift[/quote] imas [a href=\\"http://www.montenegro-racing.com/forum/index.php?showtopic=724&st=20\\" target=\\"_blank\\"]OVDJE[/a] par slika....

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.11
« Reply #21 on: April 22, 2007, 10:50:33 PM »
fine slike..fino je bilo..lijepo vrijeme, meni bi banja bilo da dodjem, parkiramo auto onamo u lad i sprdamo se mi par sa foruma, a ko ce da se trka nek se trka.ali imam problem - POLEN! ne smijem iz kuce mrdnut...pf..tablete ne pomazu! ali vidjecu vala da dodjem iduce nedjelje pa makar sa maramom preko face
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.11
« Reply #22 on: April 22, 2007, 10:52:00 PM »
e ja sam danas bio KOMIRANI DJEVER
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.11
« Reply #23 on: April 23, 2007, 02:14:56 AM »
Cestitam shajoslave barate!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.11
« Reply #24 on: April 23, 2007, 07:29:06 AM »
brzi idesh u OFFhahahahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaahaahhahahahahahfala brate moj
« Last Edit: April 23, 2007, 12:37:50 PM by motorsport »
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.11
« Reply #25 on: April 23, 2007, 07:39:20 AM »
prikljuchujem se chestitkama

PS: Qrtza ti ovo ne valja

MICO

• Guest
Home Reunion Vol.11
« Reply #26 on: April 23, 2007, 08:37:36 PM »
bilo je masu naroda, mada ne znam kakva mi je preÅ¡a da dolazim na ono sunce da se przim a skoro niko se ne trka, a ja kola za to nemam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]  moga bi cojek da zaradi onamo ako oce sa jednim friziderom sokova

Offline tuningmaniak

• View Profile
Home Reunion Vol.11
« Reply #27 on: April 23, 2007, 08:45:22 PM »
A kako nemas micasu imas GOLF III brate 100ks mos se ti trkat jos si turio onaj extra izdufff. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

GTI mk3

• Guest
Home Reunion Vol.11
« Reply #28 on: April 23, 2007, 09:14:03 PM »
Barani nisu mogli doc na ovo al na sledece smo sigurno tamo, samo ga najavite nekoliko dana ranije.

Offline ObeliX

• View Profile
Home Reunion Vol.11
« Reply #29 on: April 23, 2007, 09:40:04 PM »
a da cu i ja vishe doc` na okupljanje jeba` me pas [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] n`o ja sve chekam na tica bolesnog a kako je krenulo necu skoro tamo ja zalazit`  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
« Last Edit: April 23, 2007, 09:43:32 PM by zeta »

vtec

• Guest
Home Reunion Vol.11
« Reply #30 on: April 24, 2007, 11:47:07 AM »
a u onoga mercedesa 190 D je motor od 124-ke 2.5 td 126 ks fabricki a ti " tuning doc " si se sam uvjerio da nije jak samo na pricu kad te provozao okolo...a sto se zadnje vuce tice moze mnoge pg bukace da uci...

tuning doc

• Guest
Home Reunion Vol.11
« Reply #31 on: April 25, 2007, 06:07:21 AM »
Ja sam i ranije rekao da dobro vozi..I uvjerio sam se  da moze da odrzi lekciju mnogim PG tzv. trkacima tj. vecini.A motor je 150ks ja bih rekao.Ono je prvi put da ja vidim da neko "driftuje" u PG,"driftuje" u pravom smislu te rijeci i radi to kako treba..

B0LE

• Guest
Home Reunion Vol.11
« Reply #32 on: April 25, 2007, 06:43:06 AM »
Ljuboo  ...........extra vozac!! To mi svi znamo ......ono je da coek gleda.......i uziva melem za oci [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] jos je 25ks izvuka 150ks ima vtec, i iz 124 je gledali smo proslu nedelju i komentarisali [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Prica se da ce da se ubaci nesto mnogo jace ..........u 190A sto je najace nije bukac i ne fura se da je najbolji vozac, opusten skroz samo voli da driftuje:).......nebi ga ni u proslu nedjelju baca da ga neko odje nije nagovorio da spali gume necu ga imenovat [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: April 25, 2007, 07:03:36 AM by B0LE »

tuning doc

• Guest
Home Reunion Vol.11
« Reply #33 on: April 25, 2007, 07:07:09 AM »
Dao mi je jednu diiiivnuu ideju,moracemo to probat iduce nedjelje...da se i ja malo zabavim....a sto vozi ovaj Vtec?

tuning doc

• Guest
Home Reunion Vol.11
« Reply #34 on: April 25, 2007, 07:17:30 AM »
[!--quoteo(post=23956:date=Apr 23 2007, 09:14 PM:name=GTI mk3)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(GTI mk3 @ Apr 23 2007, 09:14 PM) [snapback]23956[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Barani nisu mogli doc na ovo al na sledece smo sigurno tamo, samo ga najavite nekoliko dana ranije.[/quote]Nema sto da se najavljuje,zna se koji je dan,zna se koje je vrijeme,to se ne mijenja.U bar ima driftera mogli bi doc.Eeeee,jos jedna stvar AKO si voljan da pomognes: trazim da kupim motor,po mogucnosti CBR 900 ili nesto slicno,samo da je velik i regularan,>97 god. a posto je Bar poznat po motorima ako imas kakvu korisnu informaciju ili broj nekog ko je u toku sa tim valjao bi mi

B0LE

• Guest
Home Reunion Vol.11
« Reply #35 on: April 25, 2007, 07:20:56 AM »
Nisam sig. ko je vtec da li komsija.........[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]mada moram bit iskren kad mi jedan drug objasnajva za ljuba sto radi sa autom` kutiom cigara i sa mobilnim` skroz mi je bilo nabulozna prica ona.....prava stiga sam do cetinja za 5 min .......[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]dok se nisam uvjerio......da coek umije

vtec

• Guest
Home Reunion Vol.11
« Reply #36 on: April 25, 2007, 09:32:23 AM »
mada ga ne mogu nagovorit s nekim gti-em da se proba... i onaj s lanciom je nesto prica da bi se probao s njim

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.11
« Reply #37 on: April 25, 2007, 09:39:29 AM »
Priblizava se nedelja a mi nista ne pricamo o novom Home Reunion-u oce libit sta u nedelju?Otvorite novu temu pa da vidimo koliko ce nas biti da znam a ne da otvorimo temu u petak ili subotu.

B0LE

• Guest
Home Reunion Vol.11
« Reply #38 on: April 25, 2007, 09:56:06 AM »
Moja neka procjena da ce ovo bit uzbudljiv vikend [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] i kolko sam skapira` da je godinu dana od osnivanja ovog kluba a Mijo mi je rekao da bi radio htio da se proba sa Ljubom vikend nailazi.....[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Prosli vikend smo skapali na onu vrucinu, ovaj vikend dvije botulje i stokrljica da uzitak bude jos veci  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
« Last Edit: April 25, 2007, 09:51:19 AM by B0LE »

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.11
« Reply #39 on: April 25, 2007, 10:30:53 AM »
[!--quoteo(post=24055:date=Apr 25 2007, 11:32 AM:name=vtec)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(vtec @ Apr 25 2007, 11:32 AM) [snapback]24055[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]mada ga ne mogu nagovorit s nekim gti-em da se proba... i onaj s lanciom je nesto prica da bi se probao s njim[/quote]ne razumijem!?jesmo li nas 300-400 kreteni shto smo se predstavili odje!?ili je mozda fora da te molimo da se predstavish!?[a href=\\"http://www.montenegro-racing.com/forum/index.php?showforum=5\\" target=\\"_blank\\"]http://www.montenegro-racing.com/forum/index.php?showforum=5[/a]
« Last Edit: April 25, 2007, 10:31:41 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja