htio bih da ubacim neke testove novih kola..pa mi glupo da stavim u novitete..da se otvori neka nova soba??'edit..marinovic trazi da se sve pobrise sto je on otvorio..jer..kako mi je napisao u pm-u..copy/pasteEvo kako ti stoji stvar...prvenstveno kolko godj da sam se trudio u zadnje i preko pm-a sa nekim momcima se dogovarao i pricao, sad tek konacno vidim da je sve poslo u kurac i da se svi zajebavaju i da nema srece, tako da i ja konacno dizem ruke...Medjutim to me da recem nista ne ljuti ili nzm ni ja sto, tako da nemam razlog zbog toga da trazim brisanje nego mi je najgluplje to sto mi u zadnjih 5-6 dana iz teme total off topic i mjesto za rasprave nestaju tj neko brise moje postove, kakvi god bili nemogu biti offtopic jer se u tu temu pise sve i svasta, i jos pogotovo sto su oko tih mojih postova sve same gluposti i iste stvari kao sto sam ja napisao, e sad kad vidim da ima neko ko je takvo govno onda fino ocu i ja da se pobrise ovo sto sam ja napisao (mislim na teme) pa da picim ja odavde....Ako te nije volja slobodno reci, pa cu ja pobrisat postova sto mogu, a iz ostalih maknut samo sadrzaj...Oprosti sto se raspisah