Author Topic: Sve I Svasta  (Read 3309 times)

Offline stefan123

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #500 on: November 11, 2008, 06:28:24 PM »
Inace mislim da je to taj S8 koji me je zamalo zgazio jer je seljak koji je baca onu magaricu na kruzni pa nije znao da je vrati....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sve I Svasta
« Reply #501 on: November 11, 2008, 07:48:55 PM »
e koliko je sad tih 8ca ... koliko oces ! moj poznanik prodaje dvije za 15k !

Majka mi je rekla da moze ...

motorsport

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #502 on: November 11, 2008, 11:20:19 PM »
slobodno brisite peletu oglase....samo da mu se reklamirat...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sve I Svasta
« Reply #503 on: November 11, 2008, 11:27:15 PM »
Sto ce bit da si se ti oglasio ? Sto ce mo cinjet Denise sa ovim forumom,tebe ne zanima a ni ostale manje vise,posto je jedini treba da je najbolji !Sto predlazes ?

motorsport

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #504 on: November 11, 2008, 11:44:03 PM »
sta cemo cinjet sa forumom??? ja rekoh da ga prodavat necu, jer mi se ne isplati da ga dam za neku smjesnu cifru... zasto? zbog cega bi to radio? ja i dalje ostajem admin, ko ima bilo kakvu ideju za napredak foruma dobrodosao je... ja koliko sam u mogucnosti pomoci cu, mada imam i dosta drugih obaveza.... etoooo....

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sve I Svasta
« Reply #505 on: November 12, 2008, 12:12:45 AM »
Ok,dovoljno si rekao. Ti ni kriv ni duzan ga napravi a sad mi kao ovo ono treba da smo dobro dosli ? Procitaj ovo sto si napisao ... i reci sta si ostvario od ovoga !Dragi prijatelji, uvažene kolege forumaši i buduci clanovi, pripala mi je velika cast da Vas obavjestim da je prvi Crnogorski auto klub, pod nazivom “Montenegro-Racing CLUB”, poceo da radi dana 27.03.2007. sa sjedištem u Herceg Novom a na teritoriji citave države Crne Gore.Pošto je Crnogorski auto-sport dao mnoge poznate asove poput Kuvelje, Asanovica, Kosaca, Kuncera, Lucica, Bakraca, Djurovica, Prlainovica, Banicevica, Vušurovica..... osjetila se potreba da se medju omladinom mnogo više sazna o tjuniranim, stajlingovanim, sportskim automobilima, a i uopšte o saobracaju i unapredjenju bezbjednosti saobracaja u Crnoj Gori. Svi znate da smo u proteklih par godina imali crne bilanse na putevima Crne Gore, i da su neka osnovna nacela saobracajnih propisa brutalno tim prilikama pogazena, radi takvih i slicnih stvari klub ce raditi sa omladinom na edukaciji u saobracaju, te da nam se opšta bezbjednost na putevima podigne na viši nivo. "MR Club" je sebi postavio i visoke ciljeve u vezi sa manifestacijama koje ce odrzavati, a koje ce takodje biti zabavno-edukativnog karaktera. Svjedoci smo jako loših pojava na našim ulicama i u našim gradovima, a "MR Club" ?e se truditi da svoj toj omladini koja pokazuje makar malo interesovanja za auto sport, svojim predanim i požrtvovanim radom pokaže prave vrijednosti i otrgne sa ulica sve te dobre momke.Takodje "MR Club" ce upucivati te momke da ako vec vole adrenalin i brzinu, iskoriste tu energiju na pravi nacin a brzinu nauce kontrolisati."MR Club" ce u saradnji sa mnogim auto-kucama i ostalim zainteresovanim privrednicima sebi uvesti kao obavezu da svojim clanovima izdejstvuje mnoge pogodnosti u smislu servisiranja i snadbjevanja djelovima za svoje ljubimce.Na kraju dragi prijatelji, kao što je i svaki sport plemenit, tako ce i naš sportski club ucestvovati u svim humanitarnim akcijama koje budu bile u našoj moci, i pokazati plemenitost na djelu.Napominjem svima da je rad kluba potpuno javan i da je otvoren za sugestije svih clanova, jer ako našem klubu pristupimo kao prema ozbiljnom preduzecu gdje ce svako imati svoj proizvod i takodje znati kome je taj proizvod upucen, imacemo nadaleko cuven, jak i poznat klub.Hvala Vam svima na podršci i neka nam je svima SRECNO!!! Podgorica 03. April 2007.Predsjednik kluba: Dobrilovic Denis

motorsport

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #506 on: November 12, 2008, 12:46:10 AM »
sta sam JA ostvario? pa niko nije napisao da cu JA nesto da ostvarim nego KLUB.... a klub ne moze da funkcionise bez ljudi koji imaju dobru volju, dobre zivce i svasta po nesto....znam ja dobro sta sam napisao, nepotrebno je citirati ::big_boss::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sve I Svasta
« Reply #507 on: November 12, 2008, 07:55:09 AM »
Pa ajde da podjemo zajedno u mup i da razgovaramo sa njima,evo ja cu da zakazem sastanak,ministar saobracaja mi je bivsi komsija i odma ce nas primiti,dobicemo ok vektre pistu na aerodrom kad god pozelimo i par medija kao sponzore da se prosiri ... sve je tako jednostavno,ali da se sjedne i dogovori a ne ovako. I jos nesto,ja ne radim ovo zbog para jer odje nece biti para,radim zato jer znam da mogu i znam da bi napravio samo tako PLUS malo mi je postalo dosadno i glupo da dolazim na MR jer uskoro cu raci na glas da je bespotrebno ako se nesto ne napravi !

motorsport

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #508 on: November 12, 2008, 01:03:16 PM »
cek, ne shvatam sta ti davore ustvari zamisljas??? da nam daju aerodrom da se "trkamo"?

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sve I Svasta
« Reply #509 on: November 12, 2008, 04:17:22 PM »
Denise,to zamisljanje je vec dogovoreno ! Brkovici tj VEKTRA imaju svoju pistu i vec sam par puta bio na njoj i razgovarao sa njima o 402 i t&s i receno mi je da se to moze uz dogovor sa mupom sve srediti tj ako mup posalje par kola i jedna kola hitne pomoci show moze da pocne !Vidim da je tebi sve to cudno,plus vidim da ne pricas samnom fino kako treba nego nekako izmedju redova,da ne spominjenjem da cekam od prosle sime da se javis da idemo na kafu :p. Reci fino sto mislis a ja cu reci moze li da se ostvari ili ti reci koliko posto od te zarade zelis pa cu ti ja ''dati'' (cetinjska psovka) unaprijed jer toliko imam vazda , pa cak i kad nemam para !!!

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #510 on: November 14, 2008, 09:36:30 PM »
alo, ja sam uradio temple, naravo  tu ima malo dorade i sl stvari al u glavnom ideja  mi je u glavi...malo oko dugmica da poradim,  pozadinu sam vrhunsku napravio, guma pregorela po  asfaltu, al se nevidi da je guma...kako god vidjevsi da  niko nece  da mi pomogne oko texta i oko ideja sto bi trebao sajt da sadrzi, stavljam lock ma moj rad dok neko  ne mrdne repom i ne rece  2 recenice, eventualno  3...jer ja stavrno nemam namjere  da ispisujem textove, to odma da vi  reknem,  da  fali  header, oko kojeg se jos razmisljam, kako sto   i  dje...ponavljam, necu mrdnut  repom sigurni budite dok neko ne pomogne, oko texta ili  oko stvari koje  bi web sajt trebao dasadrzii naravno moze 9999  puta bolje, al necu dok mi neko ne pomogne, sugerise i sl
« Last Edit: November 14, 2008, 09:46:16 PM by bmw_fan »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sve I Svasta
« Reply #511 on: November 16, 2008, 05:04:00 PM »
Ko je izbrisao moj post vezan za Mladenovog RenoLa ?

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Sve I Svasta
« Reply #512 on: November 16, 2008, 05:06:14 PM »
ja..sve...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sve I Svasta
« Reply #513 on: November 16, 2008, 08:43:28 PM »
ok ako si sve . p.s.ajmo svi da ga pitamo koliko prodaje renola ?sto ce mo sa peletovim oglasima ?

Offline vuki

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #514 on: November 16, 2008, 08:49:26 PM »
cak mu je i postovanje u drugim temama neki vid reklame."ja imam", "mogu da nabavim", "ja radim sa"....evo jos jedna honda na forumu

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sve I Svasta
« Reply #515 on: November 16, 2008, 08:52:20 PM »
pobrisao sam ovo peletovo,sad se cuh sa drugom koji ga od avgusta ceka za dva zvucnika ... posle da bude kad neko nije zadovoljan jebo me pele i mr ...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Sve I Svasta
« Reply #516 on: November 17, 2008, 03:33:06 PM »
zasto brisati covjeku oglase? ne pise nigdje u pravilniku da ne smije ostavljati oglase ako ne postuje u drugim temama?! ili da se popravi pravilnik,pa da pise da recimo oglasi ne smiju ciniti vise od 20% ukupnih postova na forumu,ili ih ostavite,ovako ispada da se brisu bez razloga :)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sve I Svasta
« Reply #517 on: November 17, 2008, 05:01:00 PM »
Ipak on ima firmu ... neka podijeli to znanje,neka napise po nesto pa neka stavi oglas .Posted by: motorsport slobodno brisite peletu oglase....samo da mu se reklamirat...

motorsport

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #518 on: November 17, 2008, 09:27:21 PM »
jedno je oglas a drugo je reklama... pedja konstantno postavlja reklamu za svoju firmu... ispravit cu malo pravilnik... luka pomoci cu ti ja oko teksta, samo da se sastavim malo sa vremenom ovih dana...

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #519 on: November 18, 2008, 01:54:12 AM »
np  cheers1