Author Topic: Sve I Svasta  (Read 3279 times)

CORRADO

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #20 on: July 20, 2007, 11:26:29 PM »
samo cu da mu kazem da je sexy!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /] vidjecu da dodjem pa da odemo malo do Njegosa da vidimo sto rabota.Ako ne cim spakujem kolica eto me pa picimo do mora da se plaknemo malo.Obavezno vodimo milosa i moram mu nac neki manji slauf i miske!!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /] Da vidi sta pisem razbuco bi mee!!!!

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #21 on: July 21, 2007, 05:56:20 PM »
necemo ga vodit s' nama casti mi..maxe... a on bi mene razbucio kad bi mogao da zna koje sam sve fotke postovao ovdje heheh (:  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] aj pa se javi kad se odlucis spustiti (al se javi dan ili 2 ranije) pozz ljudi idem da susim kosu i da spavam (vjerovali ili ne sa ce 20.00 a ja spim, no citav bogovjetni dan radim po suncu i ovoj vrucini- tako da mi nije ni cudo) pozz

motorsport

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #22 on: July 31, 2007, 11:32:55 PM »
momci sto se radi, jeste li zivi?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  ima li vrucine??? luka aj chasti ti odradi ovo "Montenegro-Racing CLUB" u istom fontu kao ovaj logo i da bude ovakav raspored velikih/malih slova i sa ovom crticom izmedju... nema smisla da vise stoji samo ovo "MR" ...eeh jos mjesec dana imamo da odmorimo, i onda pocetkom septembra u pogon, podizemo aktivnosti vezane za klub....
« Last Edit: July 31, 2007, 11:35:42 PM by motorsport »

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #23 on: August 01, 2007, 08:52:23 AM »
eh odradit cu...ps. jebi ga ja cu moju rabotu samo preko foruma i mailova odradjivati (ako nadam se podjem za italiju i polozim prijemni)...vrucine nema sad je extra ova 2dana (: ludlo... e ljudi kako sam juce krepao, znaci plivao sam nekih 1.200metara uzvodno rijekom zetom (koja je bila izrazito hladna i brza juce) tako sam fino crka ((: al dobro nabija se kondicijaps. denise stavit cu neka druga kola, mozda hamanna i mustanga.. sto mislis? zoki polsaji mi neke prikladne fotke mustanga (nesto slicno ovim gore)

Offline Laki

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #24 on: August 01, 2007, 09:16:41 AM »
[!--quoteo(post=29667:date=Aug 1 2007, 08:52 AM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Aug 1 2007, 08:52 AM) [snapback]29667[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ps. denise stavit cu neka druga kola, mozda hamanna i mustanga.. sto mislis? zoki polsaji mi neke prikladne fotke mustanga (nesto slicno ovim gore)[/quote]Zar je moguce da si se "ohladio" od integralke? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] Mislim da nebi trebalo mijenjat ova kola. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #25 on: August 01, 2007, 12:04:54 PM »
nista kola ne diraj, odlicno je ovo.... samo ti napisi to ....

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #26 on: August 01, 2007, 04:14:12 PM »
ovako kao prvo kola kao kola su extra ovaj 2002turbo je extra a naravno i integralka koju OBOZAVAM! ne brini laki volim je volim  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wub.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wub:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wub.gif\\" /] ...ali mi se ne svidja sto nemaju nikakvu sjenku ispod njih- ispadaju kao naljepnice na zidu nekog djecaka od 10god..hahah zato bih stavio 2 najjaca automobila na forumu- zna se da su nasih clanova i kraj...al ajde kako goj ocete, napravio sam prije neki dan neke predloske (i slucajno ih izbrisah) gdje su mijova lancia sa lijeve i hamann sa desne- meni se to svidjelo al izbrisah slucajno...BOJANE KAD CES TO AUTO VISE SASTAVLJAT???!!!
« Last Edit: August 01, 2007, 04:15:50 PM by bmw_fan »

motorsport

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #27 on: August 01, 2007, 08:51:57 PM »
evo ti luka slike ova dva auta, pa ih ti izrezi u photoshop i utopi u ovu podlogu da ne bude kao naljepnice nekog djecaka na zidu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] kad mozemo ocekivat da ces to odradit????[a href=\\"http://server4.pictiger.com/img/1206247/picture-hosting/p-1010012.php\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://images4.pictiger.com/thumbs/5d/464a92a00d3895d42c5cffd06f53995d.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a] [a href=\\"http://server4.pictiger.com/img/1206248/picture-hosting/lancia.php\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://images4.pictiger.com/thumbs/9f/83300a256ef93a44bc7386db53330a9f.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #28 on: August 02, 2007, 06:52:15 AM »
a kad mi se digne hahahahah, salim se nemojte se ljutiti (: - malo sam pospan [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]ovako s'obzirom da sam sad u maloj guzvi oko ucenja it i crtanja- predpostavljam ova 2/3 dana

Offline brzi_pas

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #29 on: August 02, 2007, 06:44:11 PM »
ja mislim da sam ti dao par slika integralke, pa ako ti se neka ucini boljom, ti to odradi  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

CORRADO

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #30 on: August 02, 2007, 10:04:49 PM »
jos malo i gotov sam sa zivotom uginucu pored corrada ka macak evo nemam vremena da pogledam kako ste i sta radite!Uskoro cu zavrasit za jedno 3-4 dana pa te zovem mackice mala [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #31 on: August 03, 2007, 08:48:39 AM »
ljudi dobio sam poziv iz ambasade (: jupi poziv takodje iz italije za prijemni ispit (: jea macka mala... bojane nemoj racunat na mene do 9. avgusta jer mi je 8. avgusta razgovor u ambasadu za dobijanje vize...tako da me nemojte racunat u opste ni da cu dolaziti...a mozda dodjem povremeno na forum (: uh kako sam uzbidjen ((: torino i cooooming to you (:

CORRADO

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #32 on: August 03, 2007, 09:06:43 PM »
neka je sa srecom macko mala!Ocaraj te u ambasadu pusti kosu!!!!........ [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /] nemoj  milos da bude dje u blizini..... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #33 on: August 03, 2007, 09:38:51 PM »
sisam se na malo krace (ne sve) za koji dan, umrijeh od vrucine [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #34 on: August 07, 2007, 10:34:50 PM »
luka brate nek je sa srecom odlazak u Italiju, pa da polozis taj prijemni (kad ti je to?) i onda da nam budes glavni menadzer kluba za italiju, da nam nadjes neke jake sponzore tamo i extra [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] nego uradi li ti ovo sto si obeco da ces za 2-3 dana zavrsit????[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ovako s'obzirom da sam sad u maloj guzvi oko ucenja it i crtanja- predpostavljam [!--coloro:#FF0000--][span style=\\"color:#FF0000\\"][!--/coloro--]ova 2/3 dana[!--colorc--][/span][!--/colorc--][/quote]

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #35 on: August 08, 2007, 12:12:48 PM »
danas podnio zahtjev za vizu, dobit cu je najvjerovatnije 13.avg (: a dans cu pocet, i nadam se odradit ovaj logo (:

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #36 on: August 09, 2007, 12:11:09 PM »
jel ste ovako trazili?[a href=\\"http://img70.imageshack.us/my.php?image=pffcopyfq8.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img70.imageshack.us/img70/778/pffcopyfq8.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]

motorsport

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #37 on: August 09, 2007, 12:29:24 PM »
eo sam postavio, kako vam se chini...??? luka prije nego odes u italiju narezat ces mi taj font ako slucajno u medjuvremenu nesto bude zatrebao....

Offline Laki

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #38 on: August 10, 2007, 10:49:16 AM »
Svaka cast Luka.Jesu li slike kola vece ili se meni cini? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":???:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #39 on: August 11, 2007, 06:20:41 AM »
uradit cu mnogo bolji (: i ova slova ce bit hromirana kao ovo mn i ova kola cu ljepse odradit a i napravit cu jedan logo sa 2 automobila sa foruma (npr corveta i hamnn) pa da vidimo kako ce vam se svidjeti...al me sad pustite jer moram da ucim, da ne dizem glave sa knjige...uh, pozz (: Ojdoh da pripremam ovaj prijemni ispit ((: