e ljudi kako sam htio srbu jebat mater juce (na blagi dan,denisov rodjendan hahahahah) e kakva dzukela on je meni nasa da psuje majku...uh...dobro al dao sam se kontrolirati [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /] inace bih se usra u njega ka on sto je od sajove fijeste hahahahahah [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/ohmy.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":ohmy:\\" border=\\"0\\" alt=\\"ohmy.gif\\" /] denise sto si mu rekao reci mi reci mi (((: hihi (: sto sam jos htio pitat,e da...denise nemoj mi zaboravit projekat za antenu za bezicni internet....a ti bojane nemoj mi zaboravit semu za "lambo" vrata...eto ja malo izdusio,bolje ovdje no na nekog....ps. mijo branio sam te ranije negdje od jednog lika sa chata,kako sam mu htio jebat mater,uzeo da prica za tvoju lancu,za tebe svakakve stvari...ja reko ako imas neki problem prvo ga rijesi samnom,pa ako dobro prodjes onda ga rijesi sa mijom (: hahaha tipu je nick "bmw_m3cls" ili tako nesto znam da je ovo CLS i vazda je na chat...evo me ka kakva tracara u picku materinu...no ajde moramo se drzat mi u administraciji hahaha (: ide li ko za beograd tamo negdje 8./9. juna?