Author Topic: Prva Sjednica  (Read 414 times)

motorsport

• Guest
Prva Sjednica
« on: April 14, 2007, 06:53:24 PM »
i eto tako.... odrzana i prva sjednica "MR Club-a", u basti hotela "Premier Montenegro".Za pocetak je odluceno kako ce da izgledaju clanske karte, cijena na godisnjem nivou koja ce da iznosi 30 eura, i zaduzeni smo svi da krenemo u akciju trazenja sponzora za clanove kluba, tj. da trazimo povoljnosti koje ce clan imati uz clansku kartu...  dali smo sebi cilj, da u toku ljeta (kad je najveci "boom") u CG organizujemo neku manifestaciju... ja cu se narednih dana pobrinuti da zavrsim sve sto se tice ziro racuna, i gledacu da "poguram" malo izradu sajta jer nam je to jedna od bitnijih stvari za pocetak...Luka, zamolio bi te da postavis sliku clanske karte u ovom postu... i da sto prije odradis to da posaljes Bojanu mail-om....

motorsport

• Guest
Prva Sjednica
« Reply #1 on: April 17, 2007, 10:32:46 PM »
kad cemo drugu sjednicu???? zoki najvjerovatnije ide u cetvrtak ili petak u HN i tek poslije prvog maja se vraca u PG... a ja cu 26. u HN i vracam se poslije prvog maja....

Offline bmw_fan

• View Profile
Prva Sjednica
« Reply #2 on: April 20, 2007, 04:12:12 PM »
meni najvise odgovara utorak i cetvrtak...al ono nazovi me dva dana ranije prije nego odlucite (u koliko ne budem na netu)

motorsport

• Guest
Prva Sjednica
« Reply #3 on: April 20, 2007, 05:19:30 PM »
izgleda da ce sledeca sjednica tek poslije prvog maja da bude.... zoki je u HN, bojan ide ovih dana u BG, ja cu sledece sedmice u HN.... tako da racunajte odma nakon prvog maja...

grga

• Guest
Prva Sjednica
« Reply #4 on: April 21, 2007, 09:42:55 AM »
Bojane,pa mogao bi se javiti kad vec dolazis u BG,bilo bi fino da se makar kafa popije,a? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

CORRADO

• Guest
Prva Sjednica
« Reply #5 on: April 21, 2007, 09:29:34 PM »
Ovaj put nismo mogli da idemo za BG jer su mi rekli da TS pocinje u 15h zbog nekog maratona, a ovi momci sto su mislili da se takmice odustali su pa sam i ja odustao.Doci cu kad bude 1na1 pa ti se javljam!

CORRADO

• Guest
Prva Sjednica
« Reply #6 on: April 24, 2007, 09:34:37 PM »
Ima li sta od clanskih?Luka.... salji to!

motorsport

• Guest
Prva Sjednica
« Reply #7 on: April 24, 2007, 09:37:35 PM »
jos ti nije poslao???? a ne mozemo ovako, daj luka malo odgovornosti....

Offline bmw_fan

• View Profile
Prva Sjednica
« Reply #8 on: April 25, 2007, 09:24:16 AM »
imam nekih problema ovamo,danas cu odradit,na tebi je samo da ostampas (poredjat cu ti ih na list jedna do druge) i okines...veceras saljem,posalji mi e-mail sms-om bojane,pozz

CORRADO

• Guest
Prva Sjednica
« Reply #9 on: April 25, 2007, 02:45:57 PM »
Ok!Denise jesi nasao masinu za plastificiranje?Kod mene u bp nova je nekih 100 eura.

Offline bmw_fan

• View Profile
Prva Sjednica
« Reply #10 on: April 25, 2007, 09:12:07 PM »
poslao sam ti mail denise,aj ti okaci.pozz

motorsport

• Guest
Prva Sjednica
« Reply #11 on: April 25, 2007, 10:42:09 PM »
gledao sam za masinu za plastificiranje al ne mogu je nac nigdje, vidjecu ova 2-3 dana da uzmem tender oglase pa da vidim ima li sto...[a href=\\"http://img341.imageshack.us/my.php?image=pedrnjizastampanjejo5.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img341.imageshack.us/img341/6516/pedrnjizastampanjejo5.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://img69.imageshack.us/my.php?image=zadnjizastampanjesw7.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img69.imageshack.us/img69/5908/zadnjizastampanjesw7.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]a luka sine, zar se nismo dogovorili da na clansku stoji i "br. vozacke dozvole" ??? i posalji mi ovo u mnogooooo vecoj rezoluciju, ne moze ova rezolucija za stampu da ide.... jos nesto, pored ovoga poredjanog "na papir" posalji mi jos i sliku prednje i zadnje strane al pojedinacno i to u vecoj rezoluciji (al obavezno).... i jos nesto, uradi karte i za nas, nek prvih 5 brojeva bude rezervisano za nas.... samo da umjesto "vazi do" pise "administracija" ili "uprava kluba" ne znam, sta vi mislite da bi bilo dobro da pise???aj svega ti uradi to sto prije pa da pocnemo lagano, ja sam evo danas stigao u Herceg Novi, i pokusat cu da ugovorim par popusta sto se tice ovog grada.... bojane ima li sta od popusta u BP???
« Last Edit: April 25, 2007, 10:47:01 PM by motorsport »

CORRADO

• Guest
Prva Sjednica
« Reply #12 on: April 25, 2007, 10:49:14 PM »
Imace popusta samo da se prvo sredi sa karticama ovo.Daj mi ponovo br onog lika za dopune posto sam radio xp pa je sve obrisano.
« Last Edit: April 25, 2007, 10:52:16 PM by CORRADO »

motorsport

• Guest
Prva Sjednica
« Reply #13 on: April 25, 2007, 11:04:23 PM »
moram zokija pitat za taj broj.... ovih dana cu uplatit hosting (jer istice godina dana) za "www.montenegro-racing.com" oko 45 eura ispada.... evo luka ovako sam nesto mislio za administraciju.....[a href=\\"http://img237.imageshack.us/my.php?image=administracijarn3.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img237.imageshack.us/img237/7344/administracijarn3.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]ovo sam sklepao na brzinu, uglavnom da vidis o cemu se radi pa ti nadji font odgovarajuci....a ovo za br. vozacke ne znam gdje bi bilo pametno stavit da ne ispadne "br vozacke" pa odma ispod taga "vazi do:" tako ce ispast da se to "vazi do" odnosi na vozacku.... sto mislite da ne stavljamo to uopste, nego da stavimo obavjestenje da jedino punoljetna lica mogu postati clanovi kluba ili sl. ???[a href=\\"http://img237.imageshack.us/my.php?image=vozackaqe4.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img237.imageshack.us/img237/7516/vozackaqe4.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]

Offline brzi_pas

• View Profile
Prva Sjednica
« Reply #14 on: April 26, 2007, 01:56:39 AM »
neznam, ja nisam za br. vozacke, mislim ima ljudi odje sto im se vozacka oduzima bash cesto...Jer kad ima ime i slika.... nema potrebe za tim....A znaci samo punoljetna lica mogu....?
Nobody move, nobody get hurt!

Offline bmw_fan

• View Profile
Prva Sjednica
« Reply #15 on: April 26, 2007, 09:20:37 AM »
ne znam sto ce nam br. vozacke i ovako se sekam jer nema dovoljno mjesta na kartici (zbog fotke koja se stavlja),to treba fino i jednostavno da izgleda,evo danas cu odraditi u vecoj rezoluciji

mustang_GT

• Guest
Prva Sjednica
« Reply #16 on: April 26, 2007, 12:33:31 PM »
Ovako. sto se tiche to broj vozachke ne mora da stoji. ali momci to smo dogovorili a sad mijenjamo znachi onaj dan smo tamo sjedali i dangubili ali ako vec stoji neka stoji obavjeshtenje samo lica sa polozenim vozachkim ispitom ili to samo punoljetna lica, sto ce zauzimati mnogo vise mijesta od tog  br. vozachke.slazhem se sa denisovim predlogom da na nashim karticama pishe clanovi uprave. ili  UPRAVA KLUBAMomci josh jedan predlog: predlazhem da za nas petoricu pored tih kartica napravimo AKREDITIV KARTICU. to je ona kartica sto se objesi oko vrata ili se zakachi na majcu gledali ste u banku na radnike ili sluzhbenike. zasto to kazem zbog toga, sto dje god dodjemo ili kod koga god dodjemo da se raspitamo za saradnju kad to nosim odmah sam sluzhbeno lice i odmah te taj neko gleda drugim ochima i bolje je nego da mu uletim samo sa fasciklom papira.  te kartice nas nece ispasti mnogo mozhda 2 eura po komadu a puno ce nam znachiti vjerujte mi. znam iz iskustva.molim vas da malo ubrzamo radnje ovo ovako ne smije da bude. moramo biti odgovorniji.  oprosti te zbog ovog romana.   sledeca sijednica   HITNO !!!!!!!!!!!!!!!

Offline brzi_pas

• View Profile
Prva Sjednica
« Reply #17 on: April 26, 2007, 02:26:09 PM »
slazem se i za akreditiv kartice...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline bmw_fan

• View Profile
Prva Sjednica
« Reply #18 on: April 26, 2007, 02:30:49 PM »
slazem se,ja idem sad za pg. cim se vratim odradjujem clanske (iz pocetka) i ove akreditiv kartice samo mi napisite (dok se vratim) sto treba na njima da stoji! pozz

mustang_GT

• Guest
Prva Sjednica
« Reply #19 on: April 26, 2007, 07:16:47 PM »
luka neka budu slicne boje na ta kartica neka bude u malo vecem formatu. na nju samo pisheNVO  MONTENEGRO RACING CLUB.pa onda ostavi mijesto za slikua ispod slike ide samo ime i prezime  i ispod toga  napishes svima  MANAGER  jer cemo to nositi samo kad budemo isli u neke firme. ili na neke manifestacije da se zna ko je iz uprave  i naravno dolje na dnu napishi sitnim slovima  " OVO JE INDETIFIKACIONA KARTICA CHLANA UPRAVE KLUBA".to je to.samo josh da vidimo slazhu li se bojan i denis?????????