[!--quoteo(post=23400:date=Apr 16 2007, 08:20 AM:name=tuning doc)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(tuning doc @ Apr 16 2007, 08:20 AM) [snapback]23400[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]U slucaju da sam ja usao u ovu grupu prozvanu gore,cisto da se zna da sam NAMJERNO povukao rucnu jer gledaoci nikako da shvate da kad neko dolijece odozgo,svira i blica,i kad se trkaju dvoje kola MORAJU DA SE MAKNU SA ULICE!!!!!!! Da su na stazu a ne u kafic pa da zijevaju okolo i da ih boli kyrac! Prosle nedjelje sam probao Hondu koliko moze da ide,i recem kad sam krenuo "pomjerite se sad cu da se vratim,ocu da probam max..." i tako ja par minuta kasnije dilijecem odozgo,zemlja se trese a na ulicu barikada i svi stoje onako nonsalantno...i onda topljenje diskova da bi se zaustavio prije njih..E nece vise ja mislim,barem ne kad ja vozim[/quote]A ovo nisam vidio.... galanta sam vidio samo tamo "sakrivenoga".. predpostavio sam da imas "posla"...[!--quoteo(post=23402:date=Apr 16 2007, 08:36 AM:name=GTi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(GTi @ Apr 16 2007, 08:36 AM) [snapback]23402[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Zar je cudno ipak je njegov auto 140ks a moj 105 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]...?Ipak "uzeo" sam mu prve tri brzine...posle je konjaza pretegla....zato pokazi malo "respect" please [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":razz:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /][/quote]Rekoh ti juce... ubijedjen sam da si "odvrca" turbinu ili neshto drugo radio... ali eto nisi, poshto sam se probao sa 2.4JTD u subotu i isto sam proshao kao sa tobom (prve 2-3 sam bio iza, a posle sam proshao)[!--quoteo(post=23416:date=Apr 16 2007, 02:03 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Apr 16 2007, 02:03 PM) [snapback]23416[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]mozda su neshto JELI dok su DOLAZILI (svashta drobe po kolima)[/quote]eto de! Mora' si neshto progovorit! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]