Author Topic: Home Reunion Vol.10  (Read 1690 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.10
« Reply #40 on: April 16, 2007, 01:18:01 AM »
REPERSKI ce da djeluje hahahahahahahh
slam.poke.drop.tuck.dope

tuning doc

• Guest
Home Reunion Vol.10
« Reply #41 on: April 16, 2007, 06:04:03 AM »
rekao da "nece drugi put tolerisat ON ovakva okupljanja, i da ce iduce nedelje sva kola poves kod "zetatransa" (valjda sam on ako bude morao) i da je do sad fin bio ali iduce nedelje ce "postupiti REPERSKI" (valjda represivno....)" I tako se mi fino iZsmijasmo...Samo me interesuje na osnovu cega ce ON da nam oduzme auto.... posle toga sam stvarno pitao jednog policajca sta moze taj da nam uradi, ovaj je odgovorio "moze da vas povuce za kurac!-eto shto moze!"  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  samo opusteno

tuning doc

• Guest
Home Reunion Vol.10
« Reply #42 on: April 16, 2007, 06:20:22 AM »
[!--quoteo(post=23355:date=Apr 15 2007, 05:34 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Apr 15 2007, 05:34 PM) [snapback]23355[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]bilo fino danas... masu naraoda, masu auta, masu motora.... bile su cak i neke curice,  al kao i uvjek masu budala koji nemaju kontrole, koji koce kasno, koji ce jedan dan pokupit nekoga....[/quote]U slucaju da sam ja usao u ovu grupu prozvanu gore,cisto da se zna da sam NAMJERNO povukao rucnu jer gledaoci nikako da shvate da kad neko dolijece odozgo,svira i blica,i kad se trkaju dvoje kola MORAJU DA SE MAKNU SA ULICE!!!!!!! Da su na stazu a ne u kafic pa da zijevaju okolo i da ih boli kyrac! Prosle nedjelje sam probao Hondu koliko moze da ide,i recem kad sam krenuo "pomjerite se sad cu da se vratim,ocu da probam max..." i tako ja par minuta kasnije dilijecem odozgo,zemlja se trese a na ulicu barikada i svi stoje onako nonsalantno...i onda  topljenje diskova da bi se zaustavio prije njih..E nece vise ja mislim,barem ne kad ja vozim

GTi

• Guest
Home Reunion Vol.10
« Reply #43 on: April 16, 2007, 06:36:49 AM »
[!--quoteo(post=23357:date=Apr 15 2007, 09:01 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Apr 15 2007, 09:01 PM) [snapback]23357[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]inache mijo je "opegla" JTD[/quote]Zar je cudno ipak je njegov auto 140ks a moj 105 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]...?Ipak "uzeo" sam mu prve tri brzine...posle je konjaza pretegla....zato pokazi malo "respect" please  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":razz:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.10
« Reply #44 on: April 16, 2007, 11:13:25 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]U slucaju da sam ja usao u ovu grupu prozvanu gore,cisto da se zna da sam NAMJERNO povukao rucnu [/quote] heh, nisam mislio na tebe (mada ne znam ni sa cime si bio u nedelju, galanta nisam vidio) niti na ikoga sa foruma... mada sto jes jes, publika stoji na sred staze dok jedan dan nekoga ne pokupe...
« Last Edit: April 16, 2007, 11:17:51 AM by motorsport »

tuning doc

• Guest
Home Reunion Vol.10
« Reply #45 on: April 16, 2007, 11:29:06 AM »
[!--quoteo(post=23408:date=Apr 16 2007, 11:13 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Apr 16 2007, 11:13 AM) [snapback]23408[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]heh, nisam mislio na tebe (mada ne znam ni sa cime si bio u nedelju, galanta nisam vidio) niti na ikoga sa foruma...[/quote]Bio sam sa galantom,ali malo visocije gore u sumicu malo drftovao [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /].Nego kad sam dolazio tj. htio da prodjem do parkinga na moje blicanje i sviranje niko nije htio da se pomjeri pa sam morao da pristupim DRASTICNIM mjerama tj. potezanju rucne pri ~100kmh i prolazenje poprecke izmedju gledalaca koji su bili (nazalost,ali sta da se radi) prinudjeni da izvode raznorazne parade,i bjezanije,akrobacije i koji su to okarakterisali kao "gubljenje kontrole" pa onda "samo je bog spasio da ne pokupi 30-tak ljudi" itd.. Tako da sam se osjetio prozvanim
« Last Edit: April 16, 2007, 08:03:02 PM by tuning doc »

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.10
« Reply #46 on: April 16, 2007, 12:03:31 PM »
[!--quoteo(post=23331:date=Apr 15 2007, 06:09 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 15 2007, 06:09 PM) [snapback]23331[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jeli i dolazili pish se odvojenoJE LIDOLAZI LI..[/quote]mozda su neshto JELI dok su DOLAZILI (svashta drobe po kolima)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.10
« Reply #47 on: April 16, 2007, 01:01:38 PM »
hahahahahhahha e pa ovaj forum ne bi bio zanimljiv bez tebe srece mi hahahahah
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.10
« Reply #48 on: April 16, 2007, 01:51:08 PM »
[!--quoteo(post=23402:date=Apr 16 2007, 06:36 AM:name=GTi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(GTi @ Apr 16 2007, 06:36 AM) [snapback]23402[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Zar je cudno ipak je njegov auto 140ks a moj 105 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]...?Ipak "uzeo" sam mu prve tri brzine...posle je konjaza pretegla....zato pokazi malo "respect" please  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":razz:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /][/quote]machka respect imash u startu od mene chim si se trkao sa slabijim autom, a ovo inache je replika na onu prichu dje ste strashno smarali ko ce kad dje i kako da pegla koga, sa kojih semafra koje shaltanje ,aaaaaaaaabi kul bejbe[!--quoteo(post=23416:date=Apr 16 2007, 12:03 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Apr 16 2007, 12:03 PM) [snapback]23416[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]mozda su neshto JELI dok su DOLAZILI (svashta drobe po kolima)[/quote]a ti si dragi moj nikshicanine LUD
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.10
« Reply #49 on: April 16, 2007, 02:36:47 PM »
[!--quoteo(post=23400:date=Apr 16 2007, 08:20 AM:name=tuning doc)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(tuning doc @ Apr 16 2007, 08:20 AM) [snapback]23400[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]U slucaju da sam ja usao u ovu grupu prozvanu gore,cisto da se zna da sam NAMJERNO povukao rucnu jer gledaoci nikako da shvate da kad neko dolijece odozgo,svira i blica,i kad se trkaju dvoje kola MORAJU DA SE MAKNU SA ULICE!!!!!!! Da su na stazu a ne u kafic pa da zijevaju okolo i da ih boli kyrac! Prosle nedjelje sam probao Hondu koliko moze da ide,i recem kad sam krenuo "pomjerite se sad cu da se vratim,ocu da probam max..." i tako ja par minuta kasnije dilijecem odozgo,zemlja se trese a na ulicu barikada i svi stoje onako nonsalantno...i onda  topljenje diskova da bi se zaustavio prije njih..E nece vise ja mislim,barem ne kad ja vozim[/quote]A ovo nisam vidio.... galanta sam vidio samo tamo "sakrivenoga".. predpostavio sam da imas "posla"...[!--quoteo(post=23402:date=Apr 16 2007, 08:36 AM:name=GTi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(GTi @ Apr 16 2007, 08:36 AM) [snapback]23402[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Zar je cudno ipak je njegov auto 140ks a moj 105 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]...?Ipak "uzeo" sam mu prve tri brzine...posle je konjaza pretegla....zato pokazi malo "respect" please  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":razz:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /][/quote]Rekoh ti juce... ubijedjen sam da si "odvrca" turbinu ili neshto drugo radio... ali eto nisi, poshto sam se probao sa 2.4JTD u subotu i isto sam proshao kao sa tobom (prve 2-3 sam bio iza, a posle sam proshao)[!--quoteo(post=23416:date=Apr 16 2007, 02:03 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Apr 16 2007, 02:03 PM) [snapback]23416[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]mozda su neshto JELI dok su DOLAZILI (svashta drobe po kolima)[/quote]eto de! Mora' si neshto progovorit! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.10
« Reply #50 on: April 16, 2007, 04:27:03 PM »
A sto se tice okupljanja, najjaci je bio lik sa "novom" bendzom 328coupe kad ga opra ona 164ka... On gleda veliku alfu pa se malo opustio.. mada ga je i drugi put Alfa ubila!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Onaj 190D ubija kako ide,(motor od Cklase 2.5 TD 150ks). ne probah se sa njim, a htio sam, no odoh da vidim sto je Bravehart napravio autu, pa se zadrzah do policije... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]
« Last Edit: April 16, 2007, 04:27:36 PM by brzi_pas »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.10
« Reply #51 on: April 16, 2007, 05:21:24 PM »
[!--quoteo(post=23434:date=Apr 16 2007, 06:27 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Apr 16 2007, 06:27 PM) [snapback]23434[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]A sto se tice okupljanja, najjaci je bio lik sa "novom" bendzom 328coupe kad ga opra ona 164ka... On gleda veliku alfu pa se malo opustio.. mada ga je i drugi put Alfa ubila!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Onaj 190D ubija kako ide,(motor od Cklase 2.5 TD 150ks). ne probah se sa njim, a htio sam, no odoh da vidim sto je Bravehart napravio autu, pa se zadrzah do policije... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /][/quote]tamno plavi bmw e46 328, unutra "bezh" kozha PG 124-xxx..?komsija prvi..Koja ga je to 164ka oprala? koji motor? KAKO? bmw ima 195 ks, fabricki 6.5 do stotke!?a sto je to bilo sa braveheart-om  i njegovim autom..
slam.poke.drop.tuck.dope

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.10
« Reply #52 on: April 16, 2007, 07:14:59 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]tamno plavi bmw e46 328, unutra "bezh" kozha PG 124-xxx..?[/quote]ne ovaj je bio na BD tablice, plavi... a onaj lik sa meckom zamalo nije pokupio publiku i poslije zamalo da izleti sa staze....

tuning doc

• Guest
Home Reunion Vol.10
« Reply #53 on: April 16, 2007, 08:12:14 PM »
Onaj sa meckom tripuje da je najbolji vozac zadnje vuce u ovaj dio juzne evrope  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /] ..vozi dosta dobro sto jes jes,kamiondzija,moj bivsi kolega...ali na pricu je specijalno jak..A kakva je to bruka od 328i bila  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/ohmy.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":ohmy:\\" border=\\"0\\" alt=\\"ohmy.gif\\" /]  eh da je u moje ruke.....sa kojom se alfom trkao?Koji motor?Ako je to ona V6 tubo sto sam se ja trkao sa njom ona je za respect,medju najbrzim autima sto tamo dolaze
« Last Edit: April 16, 2007, 08:36:20 PM by motorsport »

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.10
« Reply #54 on: April 16, 2007, 09:40:37 PM »
Jeste Alfa 164 2000kubika V6 turbo 204ks..A bmw je isti ka' sto ga je Acid opisao, ali nisam snimio tablice... Jes bez unutra i ima ludilo felne...

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.10
« Reply #55 on: April 16, 2007, 09:58:20 PM »
[!--quoteo(post=23420:date=Apr 16 2007, 03:51 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Apr 16 2007, 03:51 PM) [snapback]23420[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]machka respect imash u startu od mene chim si se trkao sa slabijim autom, a ovo inache je replika na onu prichu dje ste strashno smarali ko ce kad dje i kako da pegla koga, sa kojih semafra koje shaltanje ,aaaaaaaaabi kul bejbe[/quote]pa to mu i ja pricham[!--quoteo(post=23478:date=Apr 16 2007, 11:40 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Apr 16 2007, 11:40 PM) [snapback]23478[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Jeste Alfa 164 2000kubika V6 turbo 204ks..A bmw je isti ka' sto ga je Acid opisao, ali nisam snimio tablice... Jes bez unutra i ima ludilo felne...[/quote]josh su vjerovatno skinuli oznake v6 i turbo, pa i ludog bi zajebaliklasichno su ga nasankali, dje ce kukavac sa 328i na "turbo rusiju"PS: a bogomi odavno ne provaljujem no eto....

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.10
« Reply #56 on: April 17, 2007, 02:12:35 AM »
toj alfi fabricki pishe samo "tb" i ko se razumije u Alfe zna o cemu se radi, a ko ne... vidi auto od 5metara koje nije "nabildovano" nego "italijanska elegancija" i lako se zajebe... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][!--quoteo(post=23436:date=Apr 16 2007, 07:21 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 16 2007, 07:21 PM) [snapback]23436[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a sto je to bilo sa braveheart-om  i njegovim autom..[/quote]ostetio je prelijepu OZ felnu, guma i onako nije valjala nishta....

tuning doc

• Guest
Home Reunion Vol.10
« Reply #57 on: April 17, 2007, 06:25:53 AM »
ostetio je prelijepu OZ felnu, guma i onako nije valjala nishta....  Onaj sa Pezoom?Opet!? A sto je to...coek bas nema srece sa felnama...
« Last Edit: April 17, 2007, 06:30:40 AM by tuning doc »

GTi

• Guest
Home Reunion Vol.10
« Reply #58 on: April 17, 2007, 11:08:00 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--](shajo @ Apr 16 2007, 03:51 PM) machka respect imash u startu od mene chim si se trkao sa slabijim autom, a ovo inache je replika na onu prichu dje ste strashno smarali ko ce kad dje i kako da pegla koga, sa kojih semafra koje shaltanje ,aaaaaaaaabi kul bejbe[/quote][!--quoteo(post=23481:date=Apr 16 2007, 11:58 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Apr 16 2007, 11:58 PM) [snapback]23481[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa to mu i ja pricham[/quote]Ja nisam nikoga smarao...Vi ste smarali i palili tuda, bas vi kojih ni u nedelju a ni bilo koji drugi dan nema da stanete na crtu bilo kome....A ono sto se desilo na semaforima ponovilo se i u nedelju(manje drasticno doduse jer je ovaj put brzi bolje startovao), samo sto je ovaj put bilo i dovoljno pravca da prevagne 35 konja vise i benzin diznama [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ...
« Last Edit: April 17, 2007, 11:09:16 AM by GTi »

Braveheart

• Guest
Home Reunion Vol.10
« Reply #59 on: April 17, 2007, 11:45:31 AM »
[!--quoteo(post=23498:date=Apr 17 2007, 08:25 AM:name=tuning doc)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(tuning doc @ Apr 17 2007, 08:25 AM) [snapback]23498[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ostetio je prelijepu OZ felnu, guma i onako nije valjala nishta....  Onaj sa Pezoom?Opet!? A sto je to...coek bas nema srece sa felnama...[/quote]nije da nema srece no nema U GLAVU  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]