Author Topic: Od Driftera Par Slika Iz Moje Garaze  (Read 2055 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Od Driftera Par Slika Iz Moje Garaze
« Reply #40 on: April 12, 2007, 02:02:54 PM »
ljudi sto se raspravljate s njim jebote..ako ide do 100ke za 9 sekundi da puca djechko od srece.golf 5 GTI 7.1 sekundafocus st3 6.5megan r26 6.5moj clio 6.9ovo su sve auta sa 200 ili preko konja.Hoces da kazhesh da je tvoj auto brzi od mog ?Ili da uzmemo blizhe poredjenje, mislish da je brzi od Mijove Lancie?Momche, dodji na okupljanje u nedelju da te iskidaju Mijo,Shajo i ekipa pa ce ti ime biti CJUT!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
« Reply #41 on: April 12, 2007, 02:11:44 PM »
ma nije mi jasno u cemu je fora da tako izmislja, ko da smo mi odje svi ludi. jedino da ga prethodni vlasnik nije budzio pa pu nije reko  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
« Reply #42 on: April 12, 2007, 02:28:51 PM »
to je od 0 do 100m(etara) [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #43 on: April 12, 2007, 04:14:25 PM »
Tu lancu kida kralju smo mi reci kad je okupljenje?Ako budem tu da se pofatamo brate i kakav motor te lance?Zajebava sam se ljudi sto vi je Nisam mjerio ali tu LANCU trebalo bi da pere Samo mi reci skojim se autima trkala?

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #44 on: April 12, 2007, 04:33:57 PM »
Ta Lancia ce bit u nadalju na kombinat posle 3sataUbrzava do 100 preko 9secundi..Motor je 139ks i teshka je 1350kg!(e, da i 16V je nije 24 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  )pozdrav...
« Last Edit: April 12, 2007, 04:35:44 PM by brzi_pas »
Nobody move, nobody get hurt!

CORRADO

• Guest
« Reply #45 on: April 12, 2007, 04:51:30 PM »
Po mom misljenju treba lancia da je brza i startnija od galanta!

Offline Filip

• View Profile
« Reply #46 on: April 12, 2007, 05:00:06 PM »
ovaj mali je opasan  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  takodje mislim da je prosto nemoguceeeee za 6 sec. Al eto vidjecemo i to "chudo" Moga bi na formulu2 da idesh!!!

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #47 on: April 12, 2007, 05:14:24 PM »
Daj mi neku sliku lance

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #48 on: April 12, 2007, 05:57:37 PM »
Mozda cu doc sa ujakom da on vozi posto sam ja nemam voz. dozvolu

Offline vuki

• View Profile
« Reply #49 on: April 12, 2007, 06:41:13 PM »
pa nije to zvanicno takmicenje da ti treba dozvola. samo ti dodji! i pokazi sta mazda moze!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] ja bi voli da ide sest sekundi ali je to ne moguce ako je to stock motor.kazem ti nova mazda 3 mps je najbrzi seriski auto sa pogonom na prednje tockove i ubrzava za 6.1s  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"http://www.autofernsehen.de/images/200208_k.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #50 on: April 12, 2007, 08:02:37 PM »
[!--quoteo(post=23075:date=Apr 12 2007, 07:14 PM:name=X-Drifter)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(X-Drifter @ Apr 12 2007, 07:14 PM) [snapback]23075[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Daj mi neku sliku lance[/quote][a href=\\"http://www.montenegro-racing.com/forum/index.php?showtopic=276\\" target=\\"_blank\\"]http://www.montenegro-racing.com/forum/ind...p?showtopic=276[/a]Ovo ti je moja Lancia... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Neznam ja jesi li brzi, ali za 6secundi nemoze nikako (moje mishljenje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] )U svakom slucaju cemo vidjet  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
« Reply #51 on: April 12, 2007, 08:04:51 PM »
ja mislim da je premalo to 130 i nmeshto konja za to autozashto je oinda uradjen na v i 24 v nije mi jasno
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #52 on: April 12, 2007, 08:08:00 PM »
[!--quoteo(post=23079:date=Apr 12 2007, 08:41 PM:name=vuki)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(vuki @ Apr 12 2007, 08:41 PM) [snapback]23079[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]kazem ti nova mazda 3 mps je najbrzi seriski auto sa pogonom na prednje tockove i ubrzava za 6.1s  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"http://www.autofernsehen.de/images/200208_k.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/quote]Alfa GTA ubrzava za 6sec.. i FWD je  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #53 on: April 12, 2007, 08:27:38 PM »
vjerovatno je mislio auto sa NAJVISHE konja a da je fwd.. i ne pominji autodeltu jer to nije fabricki [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]a mijo nema shta da se vidi za ovu mazdu....ja cu njemu dat 1000 eura ako za 8 sekundi uvati stotku!! haha
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #54 on: April 12, 2007, 08:32:32 PM »
Dobro auto nema sto jeli sto radjeno na motoru posto mi je malo cudno to 6s? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline vuki

• View Profile
« Reply #55 on: April 12, 2007, 08:39:42 PM »
[!--quoteo(post=23090:date=Apr 12 2007, 08:27 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 12 2007, 08:27 PM) [snapback]23090[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]vjerovatno je mislio auto sa NAJVISHE konja a da je fwd.. i ne pominji autodeltu jer to nije fabricki [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]a mijo nema shta da se vidi za ovu mazdu....ja cu njemu dat 1000 eura ako za 8 sekundi uvati stotku!! haha[/quote]dobro pogresno se izrazih - najsnazniji -  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /] i dalje mi nije jasno zasto bi nas lago za vrijeme... mozda ne zna da broji nego do 6 (sala, bez uvrde)  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

ghia

• Guest
« Reply #56 on: April 12, 2007, 09:00:32 PM »
mozda mu u cosku sata pise "x10" al nije video zbog malaih slova [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #57 on: April 12, 2007, 09:04:22 PM »
[!--quoteo(post=23090:date=Apr 12 2007, 10:27 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 12 2007, 10:27 PM) [snapback]23090[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]vjerovatno je mislio auto sa NAJVISHE konja a da je fwd.. i ne pominji autodeltu jer to nije fabricki [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]a mijo nema shta da se vidi za ovu mazdu....ja cu njemu dat 1000 eura ako za 8 sekundi uvati stotku!! haha[/quote]Nisam ni pominjao autodeltu, (inace autodelta je sportsko odeljenje alfe isto kao "M" na BMW-a ili "AMG" za Merca... ili..... nabrajaj sam... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Nego za "obicnu" GTA od 250ks  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline vuki

• View Profile
« Reply #58 on: April 12, 2007, 09:12:58 PM »
[!--quoteo(post=23067:date=Apr 12 2007, 04:33 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Apr 12 2007, 04:33 PM) [snapback]23067[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ta Lancia ce bit u nadalju na kombinat posle 3sataUbrzava do 100 preko 9secundi..Motor je 139ks i teshka je 1350kg!(e, da i 16V je nije 24 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  )pozdrav...[/quote]nisam imao predstvau da je ta lancia toliko teska  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] @drifter x - koliko je mx-3 teska?

motorsport

• Guest
« Reply #59 on: April 12, 2007, 09:16:34 PM »
pfffff dokle vi doguraste..... ako momak tvrdi da je 6.0 sec. do 100 nek dodje na kombinat i ima sansu da dokaze, ako nece da dokaze nek smo zdravo... ko vjeruje nek vjeruje, ko ne vjeruje ne mora i gotovo, ovako bi mogli do vijeka... vracajte se lagano na temu....