Author Topic: Od Driftera Par Slika Iz Moje Garaze  (Read 1824 times)

Offline Nemanja

• View Profile
Od Driftera Par Slika Iz Moje Garaze
« on: April 09, 2007, 01:54:43 PM »
Mazda MX3 2.0 V6 24V-BRIJE SVA AUTA
« Last Edit: April 15, 2007, 03:25:46 PM by X-Drifter »

MICO

• Guest
« Reply #1 on: April 09, 2007, 03:28:56 PM »
fin autic. propalo se ako ti je to napredak da bijes sve golf III sa ovim kolima. koliko trosi ?
« Last Edit: April 09, 2007, 07:19:24 PM by motorsport »

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #2 on: April 09, 2007, 04:02:21 PM »
lijepo auto  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] od uvijek sam volio te japanske zujalice  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #3 on: April 09, 2007, 04:38:43 PM »
hehe..finaa kolica  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #4 on: April 09, 2007, 05:04:27 PM »
fino izgleda [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline vuki

• View Profile
« Reply #5 on: April 09, 2007, 05:57:03 PM »
rjedak autic na ovim prostorima. odlican. svaka cast  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  :!: koliko ks?koliko si ga platio, ako nije tajna?kakav je pogon u pitanju  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_question.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_question.gif\\" /]vidim ja moracemo osnovat jedan Japanise Club u Crnoj Gori  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
« Reply #6 on: April 09, 2007, 07:16:48 PM »
Dobar je.Od kada su ove slike?
« Last Edit: April 09, 2007, 07:17:12 PM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #7 on: April 09, 2007, 08:09:55 PM »
Dobar auto, imashe li ovo auto pozadi motor?
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #8 on: April 09, 2007, 09:20:20 PM »
mijo, ne prduckaj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]osim ako nije montirao zvucnike iznad motora odma..a i zasto bi OVAKVO auto imalo pozadi motor?
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #9 on: April 09, 2007, 09:29:44 PM »
Pobrka sam ga sa Toyotom MR2 (ja mislim)Dje je njoj motor trile?

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #10 on: April 09, 2007, 09:32:38 PM »
toyota mr2 ima motor pozodi, tj mid-rear ...ali ovo nije mr2 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #11 on: April 09, 2007, 09:35:24 PM »
[!--quoteo(post=22805:date=Apr 9 2007, 11:32 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 9 2007, 11:32 PM) [snapback]22805[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ali ovo nije mr2 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]ne prduckaj!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]vidji nije stvarno, ma svi japanci su mi isti... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
« Reply #12 on: April 09, 2007, 09:55:07 PM »
fino autojel 1.9 ili 2.0?imash opaku konkurenciju u NK!!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #13 on: April 09, 2007, 10:02:29 PM »
chini mi se da je rekao 2.0....
« Last Edit: April 09, 2007, 10:04:53 PM by motorsport »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Stivi

• View Profile
« Reply #14 on: April 09, 2007, 10:04:09 PM »
ja sam mislio da ona ima samo sa 1.6 i 1.8 motorom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
\" If you love something let it go, if it comes bac

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #15 on: April 09, 2007, 10:27:11 PM »
Vrh je ovaj outo... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline vuki

• View Profile
« Reply #16 on: April 10, 2007, 12:35:10 PM »
brate mili nemoj odgovarat svima na private. daj odje da svi vidimo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #17 on: April 10, 2007, 04:36:16 PM »
Fin auto mada bi mu brooka legli neki spojleri kod GTI-a i njegove ekipe (onda imas imotor da se duvas a i izgled da se plase)

Offline SFU

• View Profile
« Reply #18 on: April 10, 2007, 06:27:30 PM »
milane jesi li ti gledao ovo auto kad uzivo!?bash je malo (ko tigra)!
« Last Edit: April 10, 2007, 08:29:45 PM by motorsport »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #19 on: April 10, 2007, 08:48:08 PM »
Nesto ne mogu da se sjetim da sam je vidjeo uzivo ali me strasno podsjeca na Ford pumu, jbg mislio sam da je vece, al isto je to zivotinja sa ovim motorom mozda nestabilna zivotinja ali isto zivotinja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]