[!--quoteo(post=22754:date=Apr 9 2007, 05:49 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Apr 9 2007, 05:49 PM) [snapback]22754[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]..A stalo mi jes da se probamo Petre(a nebi da nije isti Coma poceo pricu sa "peglanjem" i forama...ali ako ste ga ovoliko ozbiljno shvatili, i nemam neki merak vishe....), i pitah te ocesh dolazit na onaj auto-plac, mada nisam "napadan" po prirodi i da trcim za narodom i pitam ko ce? i Oce li?Pogotovo ne volim da smaram ljude da se "probamo" kad znam da taj neko ima "jako" auto i da moze "svasta" bit na kraju trke... i POGOTOVO ako je tome nekome "smaranje"...A ovo "provociranje" i "peglanje" od strane Come necu komentarisat... ja znam da se SFU proba sa svima nama bez problema i da nije (kao niko od nas) tip koji oce da "umre" da bi "pobijedio" (pobijedio u cemu???) nego je tip koji oce da se zeza...a Coma je neshto preozbiljno shvatio, a nikad ga ne vidjoh(u zadnje vrijeme) da se proba sa kim...Eto ne zivi vishe odje, ali bjeshe onaj dan i imao je telefon u ruke a ne menjac...(i "veselio" se probanju druga dva coeka)Bez namjere da ispadam neciji advokat, ali eto Sfu-a znam licno, a tebe Coma ne, ali ovoliko iz postova....[/quote]pa kad me ne znas nemoj da lupas gluposti..1.ovu pricu nisam ja poceo, nego vi prozivajuci prvo kako snimak nije uvjerljiv (meni je bio vrlo uvjerljiv!) a zatim Petra da nece da se proba, kakve su vam to price?2.kakvo umiranje pominjes ti druze, ja se vozim iz meraka a vozio sam i Astru 1.4 prije Corrada i Golfa, tako da znam i da izgubim, nego ja mislim da neki medju vama ne mogu poraz da pretrpe!!3.mogu ja i s tobom da se probam, nije nikakav problem i to iskljucivo na plin, posto kako neki `strucnjak` rece plin je za kuvanje, dizel za oranje, pa da vas vidim benzinjare!!4.ja kad sam gledao probanje druge dvojice nisu se pravili mobilni telefoni..a veselio sam se na kraju kad sve glatko prodje, da bih se i ja probao, i to cesto sa jacim od sebe..pricate mi price za malu djecu, ja ako sam se skoro uclanio u ovaj forum, nisam napaljeni klinac od juce zeljan dokazivanja, imam i godina i vozackog staza! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]