Author Topic: Beshtija - Street Race Europa  (Read 151 times)

Beshtija

• Guest
Beshtija - Street Race Europa
« on: April 01, 2007, 04:08:38 PM »
Pozdrav ekipo,dolazim iz HR (istra). Vozim serijski RENAULT 19, kad bi uspio kupiti nabrijanog FORD MUSTANGA bilo bi mi super. Inace pokusavam pokrenuti medjunarodni projekt na ovoj internet adresi - [a href=\\"http://www.street-race.eu\\" target=\\"_blank\\"]KLIKNI[/a]Želja mi je uklju?iti sve portale i forume iz cijele europe, i privu?i što više stranaca (EUROPLJANA), na naše meetinge (na ex YU teritorij na op?e zadovoljstvo.Inace sam i poduzetnik, imam 24 god (uskoro). Tako da imam malo vremena i tražim dobrovoljce. Pozdrav, svima. Pratite moj signature.

Offline Laki

• View Profile
« Reply #1 on: April 01, 2007, 07:59:11 PM »
Dobrodosao.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
« Reply #2 on: April 01, 2007, 08:49:53 PM »
dobrodosao na MR forum..... uzivaj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #3 on: April 01, 2007, 09:35:12 PM »
dobrodoshao uzivaj

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #4 on: April 02, 2007, 03:24:57 AM »
Dobro nam doshao!Nadam se i da mi imamo sta da ponudimo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #5 on: April 02, 2007, 02:57:20 PM »
Dobro ni Dosha  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola