Author Topic: Koji Mobilni Telefon Imate?  (Read 7455 times)

Offline SFU

• View Profile
Koji Mobilni Telefon Imate?
« Reply #40 on: January 24, 2008, 01:46:46 PM »
batalite prichu!dizajn ti je bitan samo "kad ga uzmesh"valjda je najbitnije da ga lako i brzo koristish, a to sigurno nisu telefoni sa senzorima (to je najveca glupost u svijetu tehnike)!a ako mislish da ti telefon dugo izdrzi (ne mora 4god ali makar pola godine do godinu) onda ne kupuj telefon na preklop ili slajder!predlozi "lijepih" telefona:nokia6500classic750053106120 (bijeli)sonyericssonk530i (jeftin, kvalitetan i lijep)samsungp310 (jbg ima senzore ali nemam koji drugi samsung da predlozim :P )

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #41 on: January 24, 2008, 02:02:13 PM »
od tih mi je naljepsi nokia 7500  punkevo ja imam slajder vec skoro godinu, i nikakvih problema  fist
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline SFU

• View Profile
« Reply #42 on: January 24, 2008, 03:39:32 PM »
pa i meni su oba telefona na preklop ili slajder (silom prilika) ali ih ne preporuchujem!

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #43 on: January 24, 2008, 06:15:16 PM »
Denise Ko je rekao da trazim sminka telefon ??? Ne zanima me mnogo sta je sminka a sta nije...kupujm ga jer je meni lijep..  happySminka-> :suicide2:Nije mi nesto posebno bitno kolko para ali nebi baca mnogo jer mrzim mobilne telefone al ga moram imat...za mp3, photo, video imam MP4 a ovi koje sam nabrojeao su mi najljepsi na koje sam naisao...Senzori mi nisu problem...slajderi/prekolop isto...izdrazace koko izdrzi..onda cu uzet novi...U700 zaista nebi uzeo...oguli se citav za mjesec dana cak i ako ga pazis...a da je lijep jeste ali je to moglo dosta bolje...teka mat maska itd..
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

motorsport

• Guest
« Reply #44 on: January 24, 2008, 09:47:58 PM »
ja imam d900, on je slajd i nikad problema nisam imao, extra je tel.... mislio sam ga prodat pa uzet neku nokiu, al sam se ipak odlucio da ga mjenjam za d900i, znaci isti kao moj samo niklovani....  punk

Nevid

• Guest
« Reply #45 on: January 25, 2008, 12:48:36 AM »
Ja imam vec neko vrijeme N95, zadovoljan jesam mada ne vrijedi koliko koshta, a inache, samo sam imao dva izleta shto se tiche marki telefona jednom Sony Z5 i jednom SonyEricson z600, ali vrlo kratko, nesto mi je nokia, ne znam... Nokia ::msn-wink::

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #46 on: January 25, 2008, 02:04:26 AM »
a ne U700 kumim vas Bogom,jer ludim zbog njega..htio sam ga 50 puta slomit`...a sto se tice k530i,mnogo dobar telelfon,lijep,maska mu je ok sto znaci da se ne guli,i nije skup....

Offline SFU

• View Profile
« Reply #47 on: January 25, 2008, 07:49:21 AM »
a ne U700 kumim vas Bogom,jer ludim zbog njega..htio sam ga 50 puta slomit`...
i ja 100 puta i to tudje u700  :suicide2:najachi mu je "auto key lock", ne mozesh ga izgasiti!npr krenesh nekog da cimnesh i ako ocesh da prekinesh morash da otkljuchash tastaturu pa da pritisnesh "crvenu"  jao
« Last Edit: January 25, 2008, 12:25:49 PM by SFU »

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #48 on: January 25, 2008, 11:55:18 AM »
haha,jes` da imam Samsung,i da radim u Sony Ericsson,NOKIA je ZAKON! ::big_boss::

motorsport

• Guest
« Reply #49 on: January 25, 2008, 01:06:43 PM »
pa dobro to se podrazumjeva da je nokia zakon sto se telefona tice, isto kao sto je BMW zakon sto se auta tice.... stara narodna izreka kaze: Nokia za telefon, BMW za auto....  respect

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #50 on: January 25, 2008, 04:30:12 PM »
Zato ja necu Njoku...mozda je pouzdana ali je ruzna ka ..w  roflTrazim Alfu medju telefonima... :tease:Uzecu KG800, nekako mi je najljepsi tel koji sam vidio... punk

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #51 on: January 25, 2008, 04:32:39 PM »
 happy2  e neka si im reka' i meni je vala nokia ka' 316i pogotovo ako je sa neke t-comove akcije!

Majka mi je rekla da moze ...

Offline SFU

• View Profile
« Reply #52 on: January 26, 2008, 01:10:44 PM »
dobar je kg800  clap2

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #53 on: January 26, 2008, 01:21:16 PM »
kg800? je li to onaj LG sa senzorima sto ga zovu cokolada ? imao sam taj,imam ga jos nedje po kuci jer nijedan majstor nece da ga popravlja !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline SFU

• View Profile
« Reply #54 on: January 26, 2008, 01:22:55 PM »
nemoj tako zna on bolje! njemu je proshlo hiljade telefona preko ruku!

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #55 on: January 26, 2008, 11:43:11 PM »
 ::thumbdown::
nemoj tako zna on bolje! njemu je proshlo hiljade telefona preko ruku!
Ima masu ljudi kojima prodje i desetine hiljada pa opet ne znaju ni marke telefona ali ne sto drugo....Ovo nije nista na tvoj racun ali...Trazio sam telefon koji prije svega ima lijep dizajn...od onih koje si naveo nijedan mi se ne svidja...I sto je problem ako ocu da uzmem KG800 ? ja ga nikome nisam preporucio...mislim da nema potrebe da budemo ironicni...Na 90% SE t610 nesto crkne poslije par mjeseci pa se meni nepokvari nista.. ::msn-wink:: Imam ja "srece" s tim stvarima  ::yes::

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #56 on: January 27, 2008, 11:34:25 AM »
trenutno imam nokiu 8800 i samsung i300 i ne vjerujem da cu ih brzo mijenjat. nervira me strashno baterija na ovu nokiu al shto cesh.

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #57 on: January 27, 2008, 01:12:14 PM »
i ja samsung e730 i prezadvoljan sam njegovim radom (moze da zove,da salje poruke) nista mi drugo ne treba, moze i da posluzi kao fleskica (sa njegovih 70mb interne memorije) i necu ga mijenjat dok sam ne odluci  roll2

Offline Laki

• View Profile
« Reply #58 on: January 27, 2008, 05:42:47 PM »
U700 zaista nebi uzeo...oguli se citav za mjesec dana cak i ako ga pazis...a da je lijep jeste ali je to moglo dosta bolje...teka mat maska itd..
Ja ga ima vec 8 mjeseci i mogu ti rec da mi jos nije krenuo da se guli.Meni preko Motorole nema telefona respect respect respect.Posle ovog U700 odma se vrcem na Motorolu.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #59 on: January 27, 2008, 06:39:46 PM »
trenutno imam nokiu 8800 i samsung i300 i ne vjerujem da cu ih brzo mijenjat. nervira me strashno baterija na ovu nokiu al shto cesh.
i mene izludje baterija...samo sto tebi zapinje kad ga otvaras :party: :party: