Author Topic: Home Reunion Vol.8  (Read 576 times)

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #40 on: April 04, 2007, 08:20:40 PM »
[!--quoteo(post=22342:date=Apr 4 2007, 07:06 PM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Apr 4 2007, 07:06 PM) [snapback]22342[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]eto vidite kako je sve fino proslo (: nema ljutnje [/quote]a chu ljutnje ahahha a ti ga bmw_fan onda nebi progovara samnom koliko te perem na trke haahhahahai tu si nasha da se hvalish kako si me dobio kad si vozio 1.8 i.e. a ja raspali 1.4 i mijenjaj taj potpis,opra sam te poslije kad si uzeo opela [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #41 on: April 04, 2007, 08:54:44 PM »
i sto jesi sad mislio da cu izbirsati tvoj post?! e moj miki..kad bih se ja palio na te gluposti u ostalom vidio si kako ide opel 1.3 a ne ta dvoja kanta 1.4...nemoj u off da idems.predji na temu okupljanja! ajde siso jedna

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #42 on: April 05, 2007, 07:12:12 AM »
a sto ce bit sa LANCIOM,mislim,prodajes je?i onda i onda!?a ovo za kombinat,samo da ce stanut kisa...aaaasacu ja novi topic otvorit

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #43 on: April 05, 2007, 07:13:35 AM »
momci raznosite li vi to leb ????
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #44 on: April 05, 2007, 07:18:48 AM »
shto je shajo...proble(MATICARU)ahahahaha...

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #45 on: April 05, 2007, 02:43:54 PM »
[!--quoteo(post=22389:date=Apr 5 2007, 09:12 AM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Apr 5 2007, 09:12 AM) [snapback]22389[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a sto ce bit sa LANCIOM,mislim,prodajes je?[/quote]Pa treba da odradim kompezaciju lanciu za alfu, e sad kakva je alfa i to treba prvo da vidim svidja li mi se....
« Last Edit: April 05, 2007, 02:58:22 PM by brzi_pas »
Nobody move, nobody get hurt!

coma

• Guest
Home Reunion Vol.8
« Reply #46 on: April 06, 2007, 09:00:01 AM »
[!--quoteo(post=22436:date=Apr 5 2007, 04:43 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Apr 5 2007, 04:43 PM) [snapback]22436[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Pa treba da odradim kompezaciju lanciu za alfu, e sad kakva je alfa i to treba prvo da vidim svidja li mi se....[/quote]..odradi ti kompenzaciju pa se onda probaj sa extreme-om  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] sto se tice mog video snimka, na drugom semaforu, Pero je lega` na kocnicu zbog pjesaka koji su pretrcavali, na koji god racing sud, posvjedocicu, da ti je pala pegla od Alfe  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] ..moguce da si lose startova`, ali njemu auto ima 105 ks dizel a tebi 140 ks benzinac ako se ne varam..

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #47 on: April 06, 2007, 02:17:46 PM »
Ja sam i prije reka da nisam "ostavio" Alfu (ako si procita), A volio bi da se probam sa extimom prije kompezacije  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Cisto da i ja neshto snimim  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!