Author Topic: Dobih Dozvolu Al' Za Radio  (Read 486 times)

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Dobih Dozvolu Al' Za Radio
« on: March 28, 2007, 03:56:29 PM »
Prvo malo dosadnog uvoda. Prije cetiri godine odlicim ja da pokrenem sopstveni posao. Da otvorim radio stanicu. Dvije i po godine sredjivanja oko administracije i tehnike doveli su do toga da je 01.02.2006 godine signal radio PONTE pusten u etar. Tada sam dobio privremenu dozvolu. Agencija za Radio Difuziju (ARD) je regulatorno tijelo u Crnoj Gori za dodjelu radio-difuznih frekfencija. Medijima u Crnoj Gori je dat rok da do 28.02.2007. usaglase svoj rad sa aktima ARD-a (projekti, tehni?ka oprema, studio, poštovanje autorskih prava,...) 23.03.2007. je bila dodjela dozvola medijima koji su ispunili uslove. Sada ono zbog cega sam srecanradio PONTA je dobila dozvolu. Narednih deset godina na frekfenciji 106,8 MHz maltretiracu audatorijum sa pop-rock muzikom.[img src=\\"http://i137.photobucket.com/albums/q236/wulfan/DSCF7910.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][img src=\\"http://i137.photobucket.com/albums/q236/wulfan/DSCF7913.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]Dozvolu sam dobio za frekfenciju 106,8 MHz sa repetitora Spas, sto znaci da signalom pokrivam cjelokupne opstine Budva i Tivat

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #1 on: March 28, 2007, 05:00:01 PM »
Aj sa srecom!Pa da nema "narodne i zabavne" i da malo "kulture" ubacish u te par opshtina!  I da te za koju godinu budemo slushali u cijelu CG (zasto ne i sa satelita [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  )
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
« Reply #2 on: March 28, 2007, 05:24:13 PM »
au brate sve nas vishe pozitivno iznenadjujesh!PS: kolko plocha u pozadini!? ishjac
« Last Edit: March 28, 2007, 05:25:32 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline vuki

• View Profile
« Reply #3 on: March 28, 2007, 07:42:51 PM »
neka je sa srecom  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] ja sam nekad radio na radiju, ah dobra stara vremena  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #4 on: March 28, 2007, 08:09:47 PM »
svaka chast!sa srecom, pa na ljeto kad se spustim dolje da navijem u kola radio PONTA[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

motorsport

• Guest
« Reply #5 on: March 28, 2007, 08:28:43 PM »
srecno bilo.... pa da se uskoro akobogda dogovaramo za reklamu kluba..... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #6 on: March 28, 2007, 10:21:50 PM »
srecno vucko (: srecno (:

Offline Laki

• View Profile
« Reply #7 on: March 29, 2007, 07:20:20 PM »
Nek je sa srecom.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #8 on: March 29, 2007, 07:59:41 PM »
srecno bilo, svaka cast  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #9 on: March 29, 2007, 08:05:26 PM »
aj sa srecom...pa da se nasklapas tija paruljina... hahahaha

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #10 on: March 29, 2007, 08:14:49 PM »
sa srecom.ehehehe kakav je oce i on da manipulishe narodom putem mediskih sredstava [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: March 30, 2007, 06:58:32 PM by borus_mudus »

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #11 on: March 29, 2007, 08:37:32 PM »
ti znas...mora se udarit na sve frontove...opet kazem...druze neka ti je sa srecom,pa da se vise ne crnjacim kad upalim radio (dok sam u BD)...

Offline X3M

• View Profile
« Reply #12 on: March 29, 2007, 09:58:58 PM »
neka je srecno!i neka gruva [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #13 on: March 30, 2007, 10:07:23 PM »
[!--quoteo(post=21735:date=Mar 28 2007, 05:23 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Mar 28 2007, 05:23 PM) [snapback]21735[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]PS: kolko plocha u pozadini!? ishjac[/quote]Oko 150 iz moje privatne arhive (ABBA, The Doors, Donna Summer, Bony M, Jean Michel Jare, ...)mislim da je lijopo preko radija poneki put ?uti i taj zvuk.P.S. Otkupljujem gramofonske plo?e, ako ima neko na ponudi

bimmer

• Guest
« Reply #14 on: March 31, 2007, 12:28:13 PM »
Evo tek sad vidjehE pa nek je sa srecom kolega!

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #15 on: November 18, 2008, 12:55:27 PM »
Pozdrav svima,Ozivljavam ovu temu jer...od danas je pusten test signal preko interneta. Za uzivo slusanje PONTA radija skoknite nahttp://www.pontaradio.comP.S. sajt je jos u izradi. Test signal je na tri mjeseca, nadam se da cemo do tada zavrsiti i sajt.

sparco

• Guest
« Reply #16 on: November 18, 2008, 01:19:44 PM »
vidjo ovo danas prije nego vidjeh temu, svaka cast brate moj, da znas da mi je jako drago, da ovo radis kvalitetno i na nivou, mada iskreno ni sumnjao u startu u tebe nisam, znajuci te ovo malo vjekovah

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #17 on: November 18, 2008, 02:05:24 PM »
Aj pa da se daleko cujes!!!! Da naucis malo ovi narod sto je muzika. Nadam se ce bidne dosta "pistolja i ruza", "metalice" i slicno!!!!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline vuki

• View Profile
« Reply #18 on: November 18, 2008, 02:07:58 PM »
bas gledam programsku semu, svaka cast.  ::thumbsupup::uskoro dobijas konkurenciju na 101.7 (spas)  happy2 salim se, nadam se nekoj saradnji

Offline SFU

• View Profile
« Reply #19 on: November 18, 2008, 02:09:53 PM »
 clap2 coolthumb ::badair:: groupwave happydance hbeat laughbounce lustslow punk respect roll2 ::thumbsupup:: ::tongue4:: :party: ::yes:: ::msn-wink::

PS: Qrtza ti ovo ne valja