[!--quoteo(post=21474:date=Mar 25 2007, 09:22 PM:name=pele-79)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(pele-79 @ Mar 25 2007, 09:22 PM) [snapback]21474[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]aha,ok!meni covjek nudi 5-krake 16-ice ali su gume nikakve a meni skoro nove,pa mi glupo da mu dam,a i frka mi od ovih nasih rupa po putu i da ih stavljamdolazis li na to famozno okupljanje kod alu kombinata?docu i ja nedjereci mi ovo,tebi nisu okrugli prekidaci za grijanje kao na trojku,nego kao na dvojku,jel?usput imam i neku masku bez znaka sa obrvicom za corrada koja mi netreba pa ako si zainteresovan moze na pm... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]uf ti tu masku vec imas,sorry [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]bio sam juce na kombinat, bilo ih je nekoliko,al se nisu trkali jer je kisa padala.dolazim u iducu nedjeljuprekidaci su kao kod dvojke, ali mi stize cijela kontrolna tabla od Corrada VR-a sa okruglimdodji u nedjelju na kombinat[!--quoteo(post=21474:date=Mar 25 2007, 09:22 PM:name=pele-79)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(pele-79 @ Mar 25 2007, 09:22 PM) [snapback]21474[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]aha,ok!meni covjek nudi 5-krake 16-ice ali su gume nikakve a meni skoro nove,pa mi glupo da mu dam,a i frka mi od ovih nasih rupa po putu i da ih stavljamdolazis li na to famozno okupljanje kod alu kombinata?docu i ja nedjereci mi ovo,tebi nisu okrugli prekidaci za grijanje kao na trojku,nego kao na dvojku,jel?usput imam i neku masku bez znaka sa obrvicom za corrada koja mi netreba pa ako si zainteresovan moze na pm... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]uf ti tu masku vec imas,sorry [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]i josh nestopukao sam 2 gume na ove felne po ovih nasih puteva tako da vidji oli stavljat 5-krake da ih ne nagrdish