Author Topic: Neonke za unutrasnjost sa pijace!!!!  (Read 1274 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Neonke za unutrasnjost sa pijace!!!!
« on: May 29, 2006, 02:49:04 PM »
Sta mislite o tome da u auto stavim neonke koje bi mi isle uz tapacire i sjedista (plavo-crna koza ustvari to je skaj) koje imaju da se kupe na pijaci za 15 evra? Potrebno mi je min. 8 komada a to je 60 evra, za te pare mislim da kojeg god kvaliteta vrijede. A i ne vjerujem da daju slabo osvjetljenje. To bi mi montirao drug tako da drugih troskova ne bi bilo a stajale bi pored (malo vise u predjelu za noge) i ispod sjedista. Stvarno patim za dobrim enterijerom a malo mi hvali da dostignem vrhunac   :lol:                    

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #1 on: October 31, 2006, 11:36:13 AM »
vidi se da patis [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] heheh samo naprijed,mada mislim da je malo mnogo tolikog osvjetljenja u kabini?!

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #2 on: October 31, 2006, 04:20:49 PM »
hm... 8 x 15 = 60 ?wtf [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #3 on: October 31, 2006, 09:34:07 PM »
[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] a i ja sam lud za neonkama. Jeka u sekund si odgovorio milanu. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #4 on: November 01, 2006, 04:32:30 PM »
To su na barsku pijacu 15 a u tuzi se nalaze takve i za 7-10 pa sam tako ofrlje napisao. A sto znam trebalo bi da je dosta 6 al neka bude 8 jer ako ih budem postavljao na mjesta gdje sam mislio da ih postavim na dvojku (koju sam prodao)  na Pola ce mi sigurno biti mnogo 8 al neonke sam nabavio samo da ih porucim. Iz BG-a mi donosi drug, sad je pitanje samo kakav enterijer pada na pola (koji jos nije stigao) i onda samo da javim boju. Cijena je 10 eura dva komada po 20 centimetara dodju u pakovanje. Ako neko ima podatak da se mogu nac jeftinije neka mi javi.

astrafan

• Guest
« Reply #5 on: November 05, 2006, 05:23:15 PM »
Ovde kod nas u bg imas neonka koje se ugradjuju u kompjutere sa osetljivoscu na zvuk i mogu se uzeti za nekih 5-7e mislim.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #6 on: November 05, 2006, 05:54:48 PM »
E to su te (ako su 20 Cm), reko mi je ovaj drug da su te cijene i da ima dosta boja i da ce mi poslat po bratu kad budem odlucio da ih uzmem

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #7 on: November 26, 2006, 03:09:48 PM »
Imas u PG u radnjama koje prodaju PC - komponente i neonke (CoolerMasterove cini mi se) koje rade na promjenu frekvencija tj. prikljuce se na komp ba se sa basom pale i gase kao light show i kostaju jedno 5€. Znam jer sam ja trazio za kuciste za PC kad sam htjeo da pravim.
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #8 on: November 27, 2006, 04:16:42 PM »
Koliko komada dodje u pakovanje?

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #9 on: November 29, 2006, 03:42:48 PM »
Ako znam cini mi se dvije ali nisam siguran.
« Last Edit: November 29, 2006, 03:42:59 PM by stefan123 »

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #10 on: November 29, 2006, 05:31:28 PM »
Eo sjetio sam se.Firma ti je Speed.com i nalazi se u hercegovackoj. Bile su dvije neonke u kompletu 6€ a bilo je i onih sto imaju senzor za zvuk pa se pale sa basom -te su bile 6€ 1komad.Ne znam kako je sad -neka neko pogleda.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #11 on: November 29, 2006, 10:28:37 PM »
Ok nije to skupo ako ne nadjem nidje al imam vec ponudu iz bg-a 7 eura 2 komada (po 20 cm) isto osjetljive na zvuk

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #12 on: November 30, 2006, 03:27:48 PM »
Jesu li one kao liquid blue ili one blijedo plave ?Ako je ovo prvo mozes li i meni da narucis kad budes narucivao (ako ne bude u CG) 2-3 pakovanja - da se dogovorimo na PM oko placanja !
« Last Edit: November 30, 2006, 03:28:33 PM by stefan123 »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #13 on: November 30, 2006, 10:09:33 PM »
Nisam ih gledao javio drug cijenu i da ima plava zelena zuta i crvena nista drugo ne znam

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #14 on: November 30, 2006, 10:55:14 PM »
Koja marka ?

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #15 on: November 30, 2006, 11:02:43 PM »
Pojma nemam vazno je da svijetle necu ja to prikopcavat na zvucnike da mi blica koji ce mi to djavo

Offline Laki

• View Profile
« Reply #16 on: November 30, 2006, 11:07:54 PM »
Dje namjeravas da stavis te neonke?
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #17 on: December 01, 2006, 05:30:49 PM »
OK ako budes preko toga druga uzimao(ako ne nadjes u CG) javi mi pa da se dogovorimo da uzmem i ja koju.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #18 on: December 02, 2006, 12:40:02 AM »
Mislio sam da stavim par njih unutar gepeka i u kabinu (minimum 3) a dje jos nisam odlucio (to cu vidjet kad mi dodju kola)

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #19 on: December 02, 2006, 11:36:50 PM »
U kabini je najbolje iznad pedala (da se neonka ne vidi ali da osvjetljuje), isto tako kod suvozaca i eventualno ispod siceva prednjih da svijetli pozadi. I u gepek ako ima neka muzika...