Author Topic: Da Se I Ja Upisem...  (Read 212 times)

Offline X3M

• View Profile
Da Se I Ja Upisem...
« on: March 24, 2007, 11:37:57 PM »
imam problema sa ler gasom, variraju mi obrtaji kad auto radi na ler i to se desava samo dok radi na benzin, na plin je sve normalno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] Npr. stajem na semafor, izbacim iz brzine i kazaljka od obrtaja pocne da skakuce otprilike izmedju 750 i 900 obrtaja, motor radi neravnomjerno i posle nekog vremena se nekako stabilizuje i vrati na 850-900 obrtaja.Ima li ko kakvu ideju u cemu bi mogao bit problem?

Offline Laki

• View Profile
Da Se I Ja Upisem...
« Reply #1 on: March 25, 2007, 04:21:22 PM »
Ja sam imao isti problem.Samo je meni ponekad (ne stalno) radilo od 900 do 1100 obrtaja.Problem sam rijesio tako sto sam promijenio filter za gorivo.To me najvise nerviralo,izadjem iz auta,a on se "turira" sam. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: March 25, 2007, 04:22:17 PM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline X3M

• View Profile
Da Se I Ja Upisem...
« Reply #2 on: March 26, 2007, 04:37:54 PM »
nije do filtera (zamijenjen je), sem ako nema jos koji filter [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
Da Se I Ja Upisem...
« Reply #3 on: May 24, 2007, 03:22:47 PM »
danas svratih do majstora, dijagnostika je pokazala dvije greske i obije se odnose na lambda sondu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]zna li ko mozda kolko ce to zadovoljstvo da me kosta?otprilike [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Da Se I Ja Upisem...
« Reply #4 on: May 24, 2007, 07:23:57 PM »
oko 150jevreja...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Da Se I Ja Upisem...
« Reply #5 on: May 25, 2007, 12:12:39 PM »
plin plin...
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline X3M

• View Profile
Da Se I Ja Upisem...
« Reply #6 on: May 25, 2007, 03:04:20 PM »
to se desavalo i prije ugradnje plina, a posto je na plin radilo normalno nisam ga dirao [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]vidjecu jos kod nekoga da provjerim o cemu se tacno radi da ne bacam pare (koje nemam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ) bezvezene nervira me bas toliko [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]