Author Topic: Silver Arrow  (Read 985 times)

motorsport

• Guest
Silver Arrow
« Reply #20 on: June 24, 2007, 09:51:37 PM »
BMW centar "Vukcevic" (Barutana PG) 069-017-687 on bi trebao da ima to staklo, ako ne onda pogledaj kod grebovica na zlaticu, mada je on MNOGOOOOO skup.....btw. dovedi nam jos clanova sa cetinja, razglasi malo.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Shaq_Ct

• Guest
Silver Arrow
« Reply #21 on: June 24, 2007, 10:04:03 PM »
A sto znam,nema odje puno fanatika,al cemo se portudit da nas bude! Vidjecu da podjem do BMW centra,taman da tamo vidim imaju li zmigavce bijele [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: June 24, 2007, 10:05:15 PM by motorsport »

Offline SFU

• View Profile
Silver Arrow
« Reply #22 on: June 25, 2007, 07:15:01 AM »
kod stakloresca (ili ogledaloresca [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] ) ponesi to tvoje ogledalo da po njemu izreze, onda taj plastichi dio sa druge strane ogleda odvali pa zalijepi (sa bison ili loctite ljepilom) na novo ogledalo!jednostavno no ja to loshe obbjasnim!KAKO NEMA FANATIKA U CT?!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Silver Arrow
« Reply #23 on: June 25, 2007, 09:30:27 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pochecu i bmw da mrzim ka golf 3 kolko ih ima.[/quote]Ovo tek sad vidjeh hahaha ziva istina gledam nesto dovoze ih iz italije ovakve sa 4 i 2 vrata benzince za 1200-1700 eura dizeli su oko 2000 al ako ga cijeni 1500 daje ga 100% za 1000 samo ga treba malo smarat zato ih je toliko

motorsport

• Guest
Silver Arrow
« Reply #24 on: June 25, 2007, 11:55:31 AM »
[!--quoteo(post=28269:date=Jun 25 2007, 09:15 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Jun 25 2007, 09:15 AM) [snapback]28269[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]kod stakloresca (ili ogledaloresca [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] ) ponesi to tvoje ogledalo da po njemu izreze, onda taj plastichi dio sa druge strane ogleda odvali pa zalijepi (sa bison ili loctite ljepilom) na novo ogledalo!jednostavno no ja to loshe obbjasnim!KAKO NEMA FANATIKA U CT?![/quote]nije to to SFU.... ruzno ce bit ako stavi "obicno" ogledalo a ne original, jer original ima grijach i plavkaste je boje....

Offline SFU

• View Profile
Silver Arrow
« Reply #25 on: June 25, 2007, 12:06:38 PM »
....meni ne smeta...

Shaq_Ct

• Guest
Silver Arrow
« Reply #26 on: June 27, 2007, 08:37:57 PM »
evo danas stavih "bele zmige" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][img src=\\"http://i169.photobucket.com/albums/u211/Shaq_CT/DSC01614.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]a sjutra ako bog da i supersprint [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

ghia

• Guest
Silver Arrow
« Reply #27 on: June 27, 2007, 08:40:52 PM »
samo napred....mogo bi ga i jedne obrvice castit [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline ObeliX

• View Profile
Silver Arrow
« Reply #28 on: June 27, 2007, 09:39:17 PM »
meni se ne svidjaju ovi zhmigavci 0_o

Offline MUGEN

• View Profile
Silver Arrow
« Reply #29 on: June 27, 2007, 09:43:03 PM »
ahahahah ne zejbaj extREA su [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
Izbrisan clan

Offline Domo_TS

• View Profile
Silver Arrow
« Reply #30 on: June 28, 2007, 11:29:44 AM »
a bolji su no narandzasti.valjalo bi ih malo zatamnit [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
Silver Arrow
« Reply #31 on: June 28, 2007, 11:47:19 AM »
Bas mu lijepo stoje.Obavezno obrvice da stavis.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline SFU

• View Profile
Silver Arrow
« Reply #32 on: June 28, 2007, 01:13:38 PM »
obavezno felne 16" da stavish i to neki alpina style!al najozbiljnije!

Shaq_Ct

• Guest
Silver Arrow
« Reply #33 on: June 28, 2007, 01:27:38 PM »
[!--quoteo(post=28450:date=Jun 28 2007, 03:13 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Jun 28 2007, 03:13 PM) [snapback]28450[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]obavezno felne 16" da stavish i to neki alpina style!al najozbiljnije![/quote]bih ja one sto si ti imao odma,samo da imam para imalo...obozavam one felme!!!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Silver Arrow
« Reply #34 on: June 28, 2007, 04:58:44 PM »
SFU prodaje one njegove stare...ne znam sad je li ih prodao ali fino bi mu pale!BMW extra izgleda,jos kad mu izduv nabachis i kad skupis pare gledaj branike da ofarbas u boju auta!

Shaq_Ct

• Guest
Silver Arrow
« Reply #35 on: June 28, 2007, 08:37:09 PM »
Ma zajebase me ovi majstori cetinjski zesce! Bio sam uzeo naj supersprint,i ponesem ga ovdje,skoce na mene da ce mi to usrat kola,nagrdit sve zivo i sl....i otac nece ziv...tako da cu samo mac katalizatore,stavit onu cijev i  neki top prohromski cisto radi izgleda...Danas sam stavio gume,Kumho 205/60 R-15 , evo nekoja slicica[img src=\\"http://i169.photobucket.com/albums/u211/Shaq_CT/DSC01616.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][img src=\\"http://i169.photobucket.com/albums/u211/Shaq_CT/DSC01615.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]i ovaj ukras...[img src=\\"http://i169.photobucket.com/albums/u211/Shaq_CT/DSC01618.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]Sjutra micem katalizator,a kad se vratim iz nk tapaciram krov...I ako neko ima obrvice,il zna dje ih ima,neka mi javi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]I jos me zanima jedna stvar..Vidjeh danas u jednu prodavnicu u pg,neki pilot filter,vrh izgleda,30 eura...valja li to sto?

motorsport

• Guest
Silver Arrow
« Reply #36 on: June 28, 2007, 08:42:52 PM »
bravo za zmigavce, extra su legli, drugo auto.... a za izduv, pa cekaj jel auto tvoje licno ili od oca.... eeeeh kad bi meni otac odredjivao sta cu radit sa svojim autom, poklonio bi mu ga pa nek radi sa njim sta oce.... e sto ne uze i ove bocne zmigavce na blatobranu bijele??? jesi ovo uzeo kod Vukcevica??? koliko si placao gume po komadu?

Shaq_Ct

• Guest
Silver Arrow
« Reply #37 on: June 28, 2007, 09:02:08 PM »
Jes moj auto,al sam ga tek prije 2 dana uzeo...sto cu kad je zadrt covjek.Kod vukcevica sam ih uzeo,ove sa strane nije imao.Gume pojma nemam,to mi je mijenjano kod nekog ochevog prijatelja,valjda 60-65 eura po gumi je naplatio,nijesam siguran.Dje ima ovih obrvica i valja li sto taj filter pilot? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Silver Arrow
« Reply #38 on: June 28, 2007, 09:06:59 PM »
filter "pilot" je ok.... ima ga moj drug na golfa GTI... imas posebnu temu o sportskim filterima u sobi TUNING [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  a za obrvice se obrati momku pod nick-om "tuning_doc", on ih pravi...

Offline MUGEN

• View Profile
Silver Arrow
« Reply #39 on: June 28, 2007, 09:18:13 PM »
ja znam da su sve te pilotove zejbancije...extra e sad bash za filter ne znam
Izbrisan clan