Author Topic: Gp Australija  (Read 530 times)

Offline Laki

• View Profile
Gp Australija
« on: March 15, 2007, 11:24:48 AM »
[a href=\\"http://imageshack.us\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img85.imageshack.us/img85/3554/77077439uj0.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]Sta mislite ko ce uzeti prvo mjesto u Australiji?Prenos ove trke kao i narednih ce biti na RTCG2.U sobotu u 12.30h - pole position snimak [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] A u nedjelju u 03.50h je trka direktno.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Nevid

• Guest
Gp Australija
« Reply #1 on: March 15, 2007, 12:09:55 PM »
A malo je glupo da prognoziramo sad neshto kad u sushtininishta do sad nismo vidjeli. Mislim da treba sachekati prvu trku pa onda narednu vecj mozemo neshto prognozirati! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

eno

• Guest
Gp Australija
« Reply #2 on: March 15, 2007, 01:56:20 PM »
^ slažem se kolega hehe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Gp Australija
« Reply #3 on: March 15, 2007, 02:50:48 PM »
oce li bit snimka oko podne da se ne dizem u nedelju ujutru u 4h?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

eno

• Guest
Gp Australija
« Reply #4 on: March 15, 2007, 05:18:00 PM »
a mora bit'...(bar mislim)

Offline brzi_pas

• View Profile
Gp Australija
« Reply #5 on: March 15, 2007, 05:44:37 PM »
e nishta neznam, ovo je prvi put od kad znam za F1 da neznam za koga cu navijat dok ne vidim pocetak trke.....
Nobody move, nobody get hurt!

eno

• Guest
Gp Australija
« Reply #6 on: March 15, 2007, 06:08:19 PM »
ja bih npr. htjeo navijat' za massu,ali opet, pojma nemam kako ?e izgledati.Ko ?e imati najve?a muda i tako... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Nevid

• Guest
Gp Australija
« Reply #7 on: March 15, 2007, 06:31:36 PM »
[!--quoteo(post=20585:date=Mar 15 2007, 06:44 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Mar 15 2007, 06:44 PM) [snapback]20585[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]e nishta neznam, ovo je prvi put od kad znam za F1 da neznam za koga cu navijat dok ne vidim pocetak trke.....[/quote] hahahahahahahaha [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Gp Australija
« Reply #8 on: March 15, 2007, 08:09:07 PM »
A sto cu, godinama navijam za McLaren, a i Kimija (od kad nema Hakinena) a Alonsa mrzim (skoro ka' Shumija sto sam) Tako da bash veze nemam...Jedino sto sam siguran da mi je J.Button i dalje namrtvo simpatican....

Nevid

• Guest
Gp Australija
« Reply #9 on: March 15, 2007, 09:49:58 PM »
E, a pazi i ja dok sam bio mladji navijao sam za Hakinena, nikad nisam volio shumahera zato shto je stalno pobjedjivao, vishe kad sam ukapirao da Ferariju ne moze niko nishta pocheo sam da navijam za Barikela. Ali on mi se nikad nije svidjao, tako da je moja "ljubav" preshla na Ralfa Sumahera. E kako su godine prolazile, ja ukapirao da ni od njega nema nade, ali kupovao u to vrijeme Top Speed i prije nego li cje Alonso stupiti na scenu, prochitam u Top Speedu chlanak o njemu, i imao je jedan karakteristichan detalj, on je nauchio da vozi na Pezou 405 DISEL [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /], a ja na 405 SUPER!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] Imorao sam da ga zavolim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Mada ako cjemo pravo i kad se pojavio Reno, nije mi zvuchao kao previshe nabudzeno ime pa sam ga kao tim prihvatio kao da mi je iz kucje, e sad i dalje mi je reno u srcu. Alonso odbjegla kurva, volim ga, ali... Uzdam se u Flavija, nije promashio nikad kad je birao vozacha, nadam se da necje ni sad! A za Alonsa cju potajno da navijam, al' nemojte nikome prichat!:))

eno

• Guest
Gp Australija
« Reply #10 on: March 15, 2007, 10:02:41 PM »
meni je Alonso totalni ludak.?ovjek ima petlju,ali ne i iskustvo...

Offline NSX

• View Profile
Gp Australija
« Reply #11 on: March 15, 2007, 10:47:11 PM »
Dvostruki sampion nema iskustvo?!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
Gp Australija
« Reply #12 on: March 15, 2007, 10:54:53 PM »
Ferrari [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Gp Australija
« Reply #13 on: March 16, 2007, 07:36:18 AM »
a valjda za hamiltonanisam samo navijao za mclaren zbog hakinena (jesam ga volio ali chak nije ni bio vozach po mom ukusu)ali od kad znam za sebe navijao sam za Mclaren (ko dijete sam bio lud za sve shto je CRVENO-BIJELO + bili su ubjedljivo bolji)stoga slijedi da ni glibavi Alonso ne moze to da pomjeri!mijo ja ostajem doslijedan a ti si se prodao (evo glas mi drhti)lijepo bi bilo da se ipak prije pochetka opredjelimo, da ne bude "a kako vas odrashe oni nashi"volim kimija i ako iko treba da bude shampion on treba!PS: normalno necete mi zamjerit ako budem skako od sreca ako ih BMW sve pomete!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Gp Australija
« Reply #14 on: March 16, 2007, 03:21:45 PM »
Heiki Kovalainen je majka.Samo ga pustite da se ushtosa, bice od njega choeka [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]2004 na race of champions je prvi put sjeo u wrc bolid i pobijedio sebastiana loeb-a.sto se tiche "istorije navijanja" ja sam od kad znam za sebe navijao za mclaren, chak sam i kupovao kape/majice/zastavice/kishobrane itd.Medjutim.... prodao sam se i preshao da navijam za Renault (svidjela mi se kombinacija zhute i plave) hahah[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Braveheart

• Guest
Gp Australija
« Reply #15 on: March 16, 2007, 05:48:46 PM »
sto se mene tice , ja sam oduvjek bio fan "crnog konjica" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

eno

• Guest
Gp Australija
« Reply #16 on: March 16, 2007, 07:35:35 PM »
da,dvostruki šampion nema iskustvo.

Offline NSX

• View Profile
Gp Australija
« Reply #17 on: March 16, 2007, 08:49:54 PM »
Odakle ti to?! Upravo je zadnjih par godina pokazao da ga ima rekao bih.

Offline brzi_pas

• View Profile
Gp Australija
« Reply #18 on: March 16, 2007, 10:49:43 PM »
[!--quoteo(post=20647:date=Mar 16 2007, 08:35 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Mar 16 2007, 08:35 AM) [snapback]20647[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]mijo ja ostajem doslijedan a ti si se prodao (evo glas mi drhti)[/quote]A pazi ovo, Ja sam naviao za Kimija (moze se tako rec)  tako da sam (donekle) dosledan!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Ma iznervirali su me iz McLarena, doveli su Alonsa, a pushtili Kimija!

Offline Laki

• View Profile
Gp Australija
« Reply #19 on: March 16, 2007, 10:55:04 PM »
Rezultati treninga 21 Felipe Massa Ferrari 1:27.353 2 Kimi Räikkönen Ferrari 1:27.750 3 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:27.829 4 Giancarlo Fisichella Renault 1:27.941 5 Nick Heidfeld BMW 1:27.970 6 Alexander Wurz Williams-Toyota 1:27.9817 Fernando Alonso McLaren-Mercedes 1:28.0408 Nico Rosberg Williams-Toyota 1:28.0559 Robert Kubica BMW 1:28.281 10 David Coulthard Red Bull-Renault 1:28.49511 Anthony Davidson Super Aguri-Honda 1:28.72712 Jarno Trulli Toyota 1:28.921 13 Takuma Sato Super Aguri-Honda 1:29.009 14 Jenson Button Honda 1:29.066 15 Rubens Barrichello Honda 1:29.542 16 Ralf Schumacher Toyota 1:29.57417 Mark Webber Red Bull-Renault 1:29.801 18 Heikki Kovalainen Renault 1:30.097 19 Scott Speed STR-Ferrari 1:30.383 20 Christijan Albers Spyker-Ferrari 1:31.10821 Adrian Sutil Spyker-Ferrari 1:31.175 22 Vitantonio Liuzzi STR-Ferrari 1:31.693[a href=\\"http://imageshack.us\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img86.imageshack.us/img86/7754/fgnmdgrtmyl8.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI