E, a pazi i ja dok sam bio mladji navijao sam za Hakinena, nikad nisam volio shumahera zato shto je stalno pobjedjivao, vishe kad sam ukapirao da Ferariju ne moze niko nishta pocheo sam da navijam za Barikela. Ali on mi se nikad nije svidjao, tako da je moja "ljubav" preshla na Ralfa Sumahera. E kako su godine prolazile, ja ukapirao da ni od njega nema nade, ali kupovao u to vrijeme Top Speed i prije nego li cje Alonso stupiti na scenu, prochitam u Top Speedu chlanak o njemu, i imao je jedan karakteristichan detalj, on je nauchio da vozi na Pezou 405 DISEL [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /], a ja na 405 SUPER! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] Imorao sam da ga zavolim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Mada ako cjemo pravo i kad se pojavio Reno, nije mi zvuchao kao previshe nabudzeno ime pa sam ga kao tim prihvatio kao da mi je iz kucje, e sad i dalje mi je reno u srcu. Alonso odbjegla kurva, volim ga, ali... Uzdam se u Flavija, nije promashio nikad kad je birao vozacha, nadam se da necje ni sad! A za Alonsa cju potajno da navijam, al' nemojte nikome prichat!