Author Topic: Home Reunion Vol: 6  (Read 1813 times)

GTi

• Guest
Home Reunion Vol: 6
« Reply #40 on: March 19, 2007, 11:16:38 AM »
Nevide [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Dobre su slike [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ... Da nema ko kakav video klip ili nesto?Najimpresivnija kola...Korveta naravno, Hamman, R32, M3...Opake masine [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Najbolji performans..."Galantni" Madjo naravno, neki lik sa mercedesom 190, i ona 2 bmw-a (zlatna kockica i sivi e36kupe)...treba i pofalit najbrze auto dana od ovih koja su se trkala, Citroen Saxo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: March 19, 2007, 11:20:30 AM by GTi »

Offline shajo

• View Profile
« Reply #41 on: March 19, 2007, 11:24:54 AM »
treba zvat nekoga iduci put shto radi profi kamerom ili nekoga iz televizije. ovo je krenulo opako i nece se zaustavit.....svake nedjelje sve vishe i vish3e ljudi ce bit ali i policije.i da zovnemo neke novine neka pishuhahahahaha
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #42 on: March 19, 2007, 12:48:08 PM »
hahah...to nebi bilo lose...nikako...moze se nesto napravit...anonimni poziv novinama ili televiziji,mislis da nebi prihvatili? bi VERUJ MI

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #43 on: March 19, 2007, 01:01:21 PM »
da necete zvat onu sa atlasa "love my car" ajde ti je filipe zovi ti si naljepsi... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
« Reply #44 on: March 19, 2007, 02:25:14 PM »
Moglo bi stvarno da joj se posalje jedan mail da dodje. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline shajo

• View Profile
« Reply #45 on: March 19, 2007, 02:27:54 PM »
filipe oli da ja to regulishem>?????ako se slazete naravno uz sve zamagljene tablice

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #46 on: March 19, 2007, 03:13:13 PM »
to bi bilo vise nego extra...mada,ono,svi bi nam poznali kola,a opet nismo mi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]aj vidjecemo nesto,samo da budemo sigurni da ce i iduci put bit masu naroda...a sve mi se cini da se zahuktalo da nema stajanja...do ljeta ima da bude bruka!

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #47 on: March 19, 2007, 04:11:39 PM »
Ja mogu regulisat onu jednu "posranu" novinu kod nas ("montenegromotors") a Shestovicku nikako!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #48 on: March 19, 2007, 07:30:01 PM »
tako se pochinje decko moj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]regulishi, ali ne dok mi auto ne stigne (kraj aprila, najkasnije 1.maj)A shestovicka ce doc ne boj se, samo je treba zvat i rec joj da ce bit skupih kola i bogatih bizMismena!
« Last Edit: March 25, 2007, 11:01:33 PM by motorsport »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
« Reply #49 on: March 19, 2007, 07:31:14 PM »
nek poshalje neko mail onim sa atlasa "grafiti" il sl.!ono kao "urbane stvari" itd oni ce se najprije nalozit na to....

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #50 on: March 19, 2007, 07:41:55 PM »
ja cu...sto da ne...ionako sam jednom bio na jutarnji [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #51 on: March 19, 2007, 09:06:02 PM »
I ? JE LI NEKO ZVAO TELEVIZIJU ? JA MISLIM DA MOGU DOVESTI SKORO SVE AKO SE SLOZI ADMIN I OSTATAK EKIPE ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #52 on: March 19, 2007, 09:23:50 PM »
isha od kad je meni u glavu pomisam da zovemo televizijuali ako bog da da se u skorije vrijeme legalizujemo pa nemamo shto krit tablice
« Last Edit: March 19, 2007, 09:24:20 PM by borus_mudus »

Offline X3M

• View Profile
« Reply #53 on: March 19, 2007, 11:34:16 PM »
dzabe cete zvat kad nas murija nece pustit na komb, no ajmo da strajkujemo da nam otvore sipcanik [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
« Reply #54 on: March 20, 2007, 12:03:36 AM »
ljudi briga nas za policiju ima da uzivamo stavimo nesto preko tablica dignemo adrenalin i zovnemo tv da nas snima i da damo intervjue pogledajte kako su u srbiju napravili onu stvar "ADRENALIN" i intervjue sa vozacima naravno zamagljenih faca:)) to bi bilo vrh

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #55 on: March 20, 2007, 12:14:48 AM »
Jes ali to je u Srbiju ili USA ili Spaniju, a odje nije, i odje ce za max mjesec dana pobos 5lezecih na kombinat!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
« Reply #56 on: March 20, 2007, 12:23:45 AM »
i mi cemo lagano sa macama doc i izbit svaki lezeci:)))) a naci ce se jos neka ulica pa da cu je ja asfaltirat

Offline shajo

• View Profile
« Reply #57 on: March 20, 2007, 12:37:00 AM »
[!--quoteo(post=20910:date=Mar 20 2007, 01:14 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Mar 20 2007, 01:14 AM) [snapback]20910[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Jes ali to je u Srbiju ili USA ili Spaniju, a odje nije, i odje ce za max mjesec dana pobos 5lezecih na kombinat!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]imamo i mi gedore, a boze zdravlja dugachka je nocja smatram da treba zvat onu iz grafita, tyreba zvat one iz montene , tj onoga lika....
« Last Edit: March 20, 2007, 12:37:56 AM by shajo »

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
« Reply #58 on: March 20, 2007, 12:48:28 AM »
zvacemo brate cus doci ce oni to ce za njih bit vrhh podicemo im gledanost `100%

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #59 on: March 20, 2007, 01:30:31 AM »
IMA LI KLIPOVA ikakvih ljudi ???
« Last Edit: March 25, 2007, 10:56:19 PM by motorsport »
slam.poke.drop.tuck.dope