Da i ja lanem koju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ...Evo vec 2 mjeseca imam '97 god Bravo TD100,i ne da ide,no jede!!!To je bruka kako je to auto brzo...zbilja ima malo izrazeniji turbo lag,al kad predje 2000 rpm KOLJE!!!Napuni 150 dok trepnes,nijesam mogao da vjerujem da tako dobro ide bravo dizel,i generalno,cuo sam da su dizeli u brava mnogo pouzdaniji od benzinaca...Zbilja nijedan kvar do sad,sem sto je juce pocela da blica lampica od grijaca.Auto me je odusevilo pouzdanoscu,jer dnevno predje minimum 100 km, i sigurno necu bjezat od italijana dizela ubuduce ako se sto bude kupovalo,jer ovaj je odlican,ima direktno al nije common rail,mogu tek mislit kako onaj jtd105 ide...Nervira me jedino sto plastika malo cvrci i sto je upravljac bezosjecajan,ostalo je sve ok,auto fino lezi,tvrd sportski,malo vise bjezi preko nosa,al to je zbog motora teskog...Al generalno,imam pozitivno misljenje o Italijanima,pogotovo od kad imam brava.