Author Topic: Golf III Gti 16v  (Read 652 times)

Offline SFU

• View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #20 on: March 12, 2007, 11:51:42 PM »
dobar golf, izgleda ochuvan kao x3m-ov[!--quoteo(post=20259:date=Mar 12 2007, 02:29 PM:name=RaCeR-GTI_16v_)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(RaCeR-GTI_16v_ @ Mar 12 2007, 02:29 PM) [snapback]20259[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]...fabricki... fabricke)a fabrika je majka ... mjenjanje fabrike... Zasto mijenjati fabriku ...fabrike[/quote]ili je meni zapalo za oko ili stvarno volish ovu rijech!ako su ti toliko fine stock stvari, vrati one gti farove (a te chasti nekog)! ili taj HU zamjeni za fabrichki ja da imam sportsko auto od 20000-30000eura ja bi sve shto mogu zamjenio u njemu (ruchice, papuchice, volan...) i to od neke renomirane firmea poshto vozim auto do 5000 gledacu da mu kupim neku ruchicu (kinesku il sl uglavnom nece koshtat 60e ka MOMO) koja mi se svidja vishe od "fabrichke"!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #21 on: March 13, 2007, 01:37:00 PM »
Ljudi ovo je golf, ima jeftinih dijelova,uvoze se na "kilo", konkretno ovaj golf nema mane vidi se da je ocuvan.
« Last Edit: March 15, 2007, 02:08:12 AM by motorsport »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #22 on: March 13, 2007, 06:25:25 PM »
GTI je GTI to stoji pa neka je citav izcukan al to je motorcina.....Ja samo kazem da farove ne hvale, a inace auto je normalno (kako ga je fabrika dala)

TDI

• Guest
Golf III Gti 16v
« Reply #23 on: March 13, 2007, 07:25:38 PM »
Nemoj da stavljas xenon.... Toliko divljaka ima, da mi oci iskacu kada ih mimoilazim  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /] Original su preskupi.... Kroz grad su naveliko stavili taj xenon mimo fabrike i to je uzas.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #24 on: March 14, 2007, 10:31:43 AM »
inace ova trojka fino izgleda.jes da ih ima miliJon... ali dobro sad ima i golf petica milion pa sto pa sto a aaaa brateee aaa [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Uzivaj, zdrao je vozi, pa je zamijeni GSI-jem  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
« Last Edit: March 15, 2007, 02:09:11 AM by motorsport »
slam.poke.drop.tuck.dope

GTI mk3

• Guest
Golf III Gti 16v
« Reply #25 on: April 10, 2007, 05:48:56 PM »
Lijepa trojka mogli bi se dogovorit za te farove...

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
Golf III Gti 16v
« Reply #26 on: June 08, 2007, 10:54:58 PM »
brate ispred zgrade su mi slomili jedan far DUSMANI MRZNI,da sam tog pocinioca kojim slucajem uhvatio oci bi mu vadio majku mu... Otisao sam u bg i uzeo u gang land jos bolje IN-Pro farove sa zmigavcima na njih i naravno koji takodje u krug svijetle.... Ispali su me 350e  kupio sam katadioptere nove sa maglenkama 120e totalno providni IN-pro tj Kristalni i zmigavce sa strane 25e sa tri polja za zmiganje vrhh su bice i slike pa da mi ostavite komentare I da li da stavim na branik pored maglenki zmigavce ili da napravim samo za pozicije da se pale svijetla cini mi se da ce mi biti mnogo zmigavaca kad vec ima na farove i sa strane da mi ne zmiga i dolje na branik ka SMECARSKI KAMIONi ako ko oce da kupi jedan far ako kome treba ovaj bivsi dajem ga za 40e