Author Topic: Trese Mi Motor  (Read 228 times)

MICO

• Guest
Trese Mi Motor
« on: March 07, 2007, 08:25:35 PM »
Prije dva dana sam zamijenio stopu motora, od tada mi motor (blago) trese sto mene strasno nervira, jer mi se te vibracije prenose na volan i na siceve...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /] i ja ludim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /] Stopa je nova. E sad mene zanima sto to moze bit? A sumnjam u majstora da nije nesto dobro napravio. Pomagajte :!:

motorsport

• Guest
Trese Mi Motor
« Reply #1 on: March 07, 2007, 10:06:06 PM »
jesi li provjerio sve 3 stope??? da nije jos jedna otisla???

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Trese Mi Motor
« Reply #2 on: March 07, 2007, 10:32:37 PM »
Sigurno je stopa...

Z-128

• Guest
Trese Mi Motor
« Reply #3 on: March 07, 2007, 10:45:10 PM »
Vrati se ti opet kod njega ! Mozda ti je uvalio neku staru stopu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  ili je nije dobro utega [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]

Fabia & Avensis

• Guest
Trese Mi Motor
« Reply #4 on: March 08, 2007, 02:37:22 AM »
Ja mislim da ti je lik sjebao gumeni dio stope, pa mozda ti je tu stavio neki materijal koji ne upija vibracije.

MICO

• Guest
Trese Mi Motor
« Reply #5 on: March 08, 2007, 12:04:32 PM »
ne bih rekao da su druge dvije stope jer mi se prije nije culo ni malo da trese samo kad sam ovu novu stavio. e sad stopa je nova on je predamnom raspakovao, pa ne znam jeli nesto felericna ili nije. a moze bit mozda da je nije pritagao da valja jer je namtrtvo tesko doc do nje. nego me zanima moze li bit da mi je on nesto drugo zajebao, da mi nije nesto iskrivio pa da idem da mu nabijem onu stopu usta  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /]

Z-128

• Guest
Trese Mi Motor
« Reply #6 on: March 08, 2007, 01:03:01 PM »
[!--quoteo(post=19943:date=Mar 8 2007, 03:04 PM:name=MICO)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(MICO @ Mar 8 2007, 03:04 PM) [snapback]19943[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ne bih rekao da su druge dvije stope jer mi se prije nije culo ni malo da trese samo kad sam ovu novu stavio. e sad stopa je nova on je predamnom raspakovao, pa ne znam jeli nesto felericna ili nije. a moze bit mozda da je nije pritagao da valja jer je namtrtvo tesko doc do nje. nego me zanima moze li bit da mi je on nesto drugo zajebao, da mi nije nesto iskrivio pa da idem da mu nabijem onu stopu usta  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /][/quote]Ne mozhe ti nishta iskrivit nego se ti vrati kod njega i neka ti sve tri stope pritegne kako treba, mozda su navoji loshi ili saraf malo iskrivljen

Fabia & Avensis

• Guest
Trese Mi Motor
« Reply #7 on: March 08, 2007, 05:01:33 PM »
[!--quoteo(post=19943:date=Mar 8 2007, 12:04 PM:name=MICO)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(MICO @ Mar 8 2007, 12:04 PM) [snapback]19943[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ne bih rekao da su druge dvije stope jer mi se prije nije culo ni malo da trese samo kad sam ovu novu stavio. e sad stopa je nova on je predamnom raspakovao, pa ne znam jeli nesto felericna ili nije. a moze bit mozda da je nije pritagao da valja jer je namtrtvo tesko doc do nje. nego me zanima moze li bit da mi je on nesto drugo zajebao, da mi nije nesto iskrivio pa da idem da mu nabijem onu stopu usta  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /][/quote]Cekaj, trojka ima 3 stope, jedna je kod desnog amortizera, jedna kod hladnjaka a jedna kod letve volana kod koje je tesko doc.Koju si stavio?

MICO

• Guest
Trese Mi Motor
« Reply #8 on: March 08, 2007, 09:04:12 PM »
[!--quoteo(post=19967:date=Mar 8 2007, 06:01 PM:name=Fabia & Avensis)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Fabia & Avensis @ Mar 8 2007, 06:01 PM) [snapback]19967[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Cekaj, trojka ima 3 stope, jedna je kod desnog amortizera, jedna kod hladnjaka a jedna kod letve volana kod koje je tesko doc.Koju si stavio?[/quote]kod letve volana. skida mi je tu stopu sat ipo...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

CORRADO

• Guest
Trese Mi Motor
« Reply #9 on: March 08, 2007, 10:06:56 PM »
Ta stopa se skoro nikad ne mijenja sto se nalazi kod letve ako mislimo na isto.Ima stopa prednja zvana bobma i ima jedna na menjac one dvije znaju da crknu narocito bombica.E sad moguce je kad je mijenjo stopu da je previse podigo motor pa da je neku drugu deformiso,mada sto se tice tih vibracija ja bi prije posumnji da je losa lamela. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

MICO

• Guest
Trese Mi Motor
« Reply #10 on: March 09, 2007, 10:39:54 AM »
[!--quoteo(post=19986:date=Mar 8 2007, 11:06 PM:name=CORRADO)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(CORRADO @ Mar 8 2007, 11:06 PM) [snapback]19986[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ta stopa se skoro nikad ne mijenja sto se nalazi kod letve ako mislimo na isto.Ima stopa prednja zvana bobma i ima jedna na menjac one dvije znaju da crknu narocito bombica.E sad moguce je kad je mijenjo stopu da je previse podigo motor pa da je neku drugu deformiso,mada sto se tice tih vibracija ja bi prije posumnji da je losa lamela. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]ja mislim da si u pravu. on je meni podiga motor dizalicom bas masu jer nije moga da ivuce stopu iz lezista. a moze mozda bit i lamela [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]

MICO

• Guest
Trese Mi Motor
« Reply #11 on: March 09, 2007, 01:41:24 PM »
neka no sam bio kod toga majstora on mi veli da on ne moze bolje da radi, da je to normalno. i bio sam kod jos jednoga i on mi kaze to isto, da nema zesto pare da mi uzme (posteno od njega).ali evo ispade da sam ja lud [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]

Fabia & Avensis

• Guest
Trese Mi Motor
« Reply #12 on: March 09, 2007, 06:00:34 PM »
Ne znam zasto je podigao motor?? Trebao je samo da skine saltung (ona dva sarafa sa lijeve strane), onda da skine jedan saraf koji ide u stopu i to je to.Mozda ti je previse stegao onaj saraf sto ide unutra u stopu.Lamela tu nema nikakve veze.

MICO

• Guest
Trese Mi Motor
« Reply #13 on: March 09, 2007, 08:21:05 PM »
[!--quoteo(post=20024:date=Mar 9 2007, 07:00 PM:name=Fabia & Avensis)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Fabia & Avensis @ Mar 9 2007, 07:00 PM) [snapback]20024[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ne znam zasto je podigao motor?? Trebao je samo da skine saltung (ona dva sarafa sa lijeve strane), onda da skine jedan saraf koji ide u stopu i to je to.Mozda ti je previse stegao onaj saraf sto ide unutra u stopu.Lamela tu nema nikakve veze.[/quote]on je probao ovako i kad je vidio da ne moze onda je skida neka 3 sarafa sa lijeve strane pojma nemam sto je to [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] onda je to sve vratio. nisam znao da moze i kad je previse stegnut saraf da skodi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]

Fabia & Avensis

• Guest
Trese Mi Motor
« Reply #14 on: March 10, 2007, 01:42:39 AM »
Pa mozda je previse "zatvorio" stopu pa ne upija vibracije.