Author Topic: Fiat Punto  (Read 187 times)

puntopower

• Guest
Fiat Punto
« on: March 01, 2007, 08:51:22 PM »
eo i ja nesto da parkiram...nista spec...samo sam stavio felne*O.Z.*,i nesto malo muzike...dok se ne nabavi neki pristojan HGT...cuo sam da ima neki zuti u BD [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: March 27, 2007, 11:19:30 PM by motorsport »

Offline Laki

• View Profile
Fiat Punto
« Reply #1 on: March 01, 2007, 08:58:18 PM »
Punto je extra.Bas mu dobro stoji ova boja,kao i felme.Postavi jos koju sliku.Sto se tice onog zutog Punta iz BD,odlican je.Stalno sam ga gledao kroz BD dok sam tamo ucio.I u BR ima jedan zuti sa Ferari felmama.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Fiat Punto
« Reply #2 on: March 01, 2007, 09:42:03 PM »
Lijep punto ali mu boja nije nesto....A sto se tiice zutog u BR on je majka za sve HGT-ove

Offline Domo_TS

• View Profile
Fiat Punto
« Reply #3 on: March 01, 2007, 10:59:22 PM »
mnogo je lijep boja mi nije neshto,felme su mnogo dobre ali mi se neshto ne ukapaju. kako ove felme lijepo leze na TDI-evu chetvorku,ludnica

motorsport

• Guest
Fiat Punto
« Reply #4 on: March 01, 2007, 11:03:10 PM »
ahahaaa... kako je to milos sve fino slozio, kaze auto je mnogo lijep, al mu boja nije nesto i felne mu ne stoje nesto.... a mnogo je lijep.... hahaaa... kralj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] auto meni poznat jos od ranije jer ga je vozio brat od mog druga.... mnogo ljepse uzivo izgleda nego na slike... ranije je imao folije i na prednja stakla bruka su mu lezale, al jbg. zakon glupi
« Last Edit: March 01, 2007, 11:03:53 PM by motorsport »

Offline SFU

• View Profile
Fiat Punto
« Reply #5 on: March 02, 2007, 07:44:53 AM »
tdi-eve felne su vece za broj ili 2 i punto nije spushten zato ilgledaju loshije (a vjerovatno su uzivo VRH)punto je bash lijep, probaj da nabavish nekakav krovni spojler, nize opruge, i mo tip sprejem ofarbaj ovaj narandzasti dio na shtopovima!PS: a kao najbitnije kolko se prodaje ta crx u pozadini?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

puntopower

• Guest
Fiat Punto
« Reply #6 on: March 02, 2007, 01:57:37 PM »
ma necu nista da radim na ovaj auto...prodacu ga cim nabavim nekog HGT-a(ako neko zna da se koji prodaje neka mi javi broj tela)...sto se tice crx-a,nemam pojma,evo ti broj pa pitaj momka 069509240 zove se pero!ako hoces imam jos koju sliku od honde...prodaje li se taj hgt iz BR???ili taj iz BD???
« Last Edit: March 27, 2007, 11:20:07 PM by motorsport »

Offline Domo_TS

• View Profile
Fiat Punto
« Reply #7 on: March 02, 2007, 03:55:18 PM »
[!--quoteo(post=19439:date=Mar 2 2007, 12:02 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Mar 2 2007, 12:02 AM) [snapback]19439[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ahahaaa... kako je to milos sve fino slozio, kaze auto je mnogo lijep, al mu boja nije nesto i felne mu ne stoje nesto.... a mnogo je lijep.... hahaaa... kralj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [/quote]a nije brate no auto jes lijep ali mu svi kazu extra je,mnogo mi se svidja,mnogo je dobar...to vec zna,moram mu neshto rec mimo toga. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: March 02, 2007, 03:55:42 PM by borus_mudus »

Offline bo8an

• View Profile
Fiat Punto
« Reply #8 on: March 02, 2007, 05:59:24 PM »
lijepo, lijepo, moj drug ima slicnog  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola