Author Topic: Home Reunion Vol: 5  (Read 1388 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol: 5
« on: February 26, 2007, 04:12:23 PM »
eto, dodjosmo vec do 5og ove godine...Kad, ova nedelja ili iduca?pricajte!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #1 on: February 26, 2007, 04:38:25 PM »
meni je glupo po kisi dolazit,gledat tamo denisa i brave-a kako blesave hahahahahahahah....ne znam ja podrzavam slavkov predlog...hidrometeorolosk,hm mora da je fika 3 hahahahaha (: sa MErcedes Benz kapom hahahahaja sam cuo neku prognozu od jednog prijatelja da ce do srijede biti 23stepena ili u srijedu,ne sjecam se vise-a onda cu vidjeti kakve su prave vremenske promjene,u njegovom glasu nijesam mogao osjetiti da ce biti toplog i suncanog vremena
« Last Edit: March 25, 2007, 11:35:25 PM by motorsport »

Nevid

• Guest
« Reply #2 on: February 26, 2007, 05:09:30 PM »
Najbolje svake 2-3 nedelje jer cje postati malo monotono svake nedelje da se skupljamo tamo!

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #3 on: February 26, 2007, 07:13:03 PM »
ja bih licno jednom mjesecno,dok se vrijeme ne popravi

motorsport

• Guest
« Reply #4 on: February 26, 2007, 09:05:44 PM »
ja nisam u PG sad ovaj vikend tek tamo onaj 10. & 11. marta....  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  moze li tad?

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #5 on: February 26, 2007, 09:08:19 PM »
slazem se sa vama da organizujemo okupljanja 1-2 puta mjesechno

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #6 on: February 26, 2007, 10:23:11 PM »
Ja imam ispit slecece nedelje tako da otpadam, a mozda ona tamo ako se proljepsa vrijeme jer kao sto smo se uvjerili posjecenost nije bila velika osim nas forumasa. (nekako su mi nedostajali oni likovi sto se trkaju sa mijom i izmedju sebe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] )

Pegaso 650

• Guest
« Reply #7 on: February 26, 2007, 10:29:32 PM »
Sad pogledah prognozu za narednih 5 dana...U srijedu lijepo,u chetvrtak,petak i subotu kisha,a u nedjelju sunchano...Pa kako se dogovorite... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
« Reply #8 on: February 26, 2007, 11:58:21 PM »
ako ne bude kise ja dolazim, ovo zadnje sam propustio jer sam bio prehladjen pa mi je dusa bila po onoj kisi dolazit [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
« Reply #9 on: February 27, 2007, 04:29:39 PM »
ja samo ne dolazim kad je visha sila .....tako da bi trebalo da sam tu 99% dolara maraka eura funti
ohajtenzgut nei shpikinguz

motorsport

• Guest
« Reply #10 on: February 27, 2007, 09:40:46 PM »
znaci nedelja 11. mart??? bolje nek bude svake druge nedelje pa da nas bude vise nego da je svake pa da nas je malo....

Offline Kapetan

• View Profile
« Reply #11 on: February 28, 2007, 04:29:11 PM »
svakako je bolje da jednom ili dva puta mjesecno budu okupljanja ... nego svake nedelje ... moze 11. mart
i-Vtec only!

Pegaso 650

• Guest
« Reply #12 on: February 28, 2007, 07:43:07 PM »
Ne mora da znachi da ce vishe naroda dolaziti shto se rjedje okupljamo...Malo ih je samo kad je kisha,a kad je ok vrijeme ima dosta ljudi...Meni su okupljanja super,samo bi se trebali angazhovati da dovedemo shto vishe drugova,da bude interesantnije...Ako se slazhete...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #13 on: February 28, 2007, 08:00:21 PM »
ma trebali bi nedje da se okupljamo dje ce bit mnogo trka..tj da je sigurno kao npr spiro...al niko nece kola da lomi do tamoal jbg ne znamo dje...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #14 on: February 28, 2007, 08:56:12 PM »
Moja preporuka je na spicansko polje u sutomore put ekstra dvije trake kao i na kombinat ima mjesta za dosta kola sto je najbitnije nema policije (policije ima ali su stanovnici tog naselja toliko navikli na trke da ih ne zovu). ALi sad glavni problem je daljina...

Nevid

• Guest
« Reply #15 on: February 28, 2007, 10:40:24 PM »
Pa nebi bio problem da se okupljamo svakih par mjeseci, a ne znam zashto pominjete lomljenje kola kad idete na shipchanik, ja prolazim do tamo bez problema ima samo dva lezecja policaca i kraj. Ali je pista pregradjena na 2-3 mjesta tako da nema dovoljno pravca ni mjesta za neko bolje ubrzanje. A kod kombinata je solidno, u PG trenutno nema bolje! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #16 on: February 28, 2007, 11:21:24 PM »
[!--quoteo(post=19363:date=Feb 28 2007, 11:40 PM:name=Nevid)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Nevid @ Feb 28 2007, 11:40 PM) [snapback]19363[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--] a ne znam zashto pominjete lomljenje kola kad idete na shipchanik[/quote]ne na shipchanik nego na shpira mugoshu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: February 28, 2007, 11:21:55 PM by borus_mudus »

Offline X3M

• View Profile
« Reply #17 on: February 28, 2007, 11:27:58 PM »
nije mislio na shipcanik, al kad ga vec pomenu moze li se tamo uci?p.s. okupljanja je najbolje pravit svake 2. nedjelje ili subote nije bitno, izmedju trka F1 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
« Reply #18 on: March 01, 2007, 01:00:19 AM »
mogli bismo sad malo na shpira mugoshu, dosta je bilo na kombinEJT okupljanja
ohajtenzgut nei shpikinguz

motorsport

• Guest
« Reply #19 on: March 01, 2007, 09:15:21 AM »
samo vi lomite kola do "spira"  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] ja sam tamo bio jednom i nikad vise....