Author Topic: Okupljanje U Hn  (Read 319 times)

Offline Saso

• View Profile
Okupljanje U Hn
« Reply #20 on: March 04, 2007, 03:03:56 PM »
aaaaa ne kontam sto vas murija pegla, jel zabranjeno druzenje..?

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Okupljanje U Hn
« Reply #21 on: March 04, 2007, 03:30:45 PM »
nije druzhenje no su oni uzlijetali po 200 vidis [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Saso

• View Profile
Okupljanje U Hn
« Reply #22 on: March 04, 2007, 03:40:44 PM »
hehehe pa na to i mislim kod nas je to druzenje hehehehe

motorsport

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #23 on: March 04, 2007, 06:08:31 PM »
[!--quoteo(post=19566:date=Mar 4 2007, 04:03 PM:name=Saso)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Saso @ Mar 4 2007, 04:03 PM) [snapback]19566[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]aaaaa ne kontam sto vas murija pegla, jel zabranjeno druzenje..?[/quote]druze, fora je u tome sto je to JAVNI PUT, mjesto gdje se mi parkiramo i kuda proletimo je samo 300 metara udaljeno od granicnog prelaza "Vitaljina" sa Hrvatskom... tako da tuda non stop kruzi policijski DEFENDER koji vozi pogranicne policajce.... a logicno je da ne mozes na javnom putu pravit okupljanje + trkanje... to je naseljeno mjesto, ogranicenje je 40 ili 50 km/h...

eno

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #24 on: March 04, 2007, 09:42:01 PM »
a kada letiš tuda,šanse da te ne primjete su 0,000000000000000000000000000000000000001 posto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #25 on: March 04, 2007, 10:41:13 PM »
pa da, citav Herceg Novi ima pogled na taj put, i tacno se vidi kad neko leti tamo.... i plus sto odjekuju zvukovi u Igalo...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Okupljanje U Hn
« Reply #26 on: March 04, 2007, 10:49:45 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--] i plus sto odjekuju zvukovi u Igalo...[/quote]Hahaha a zato si ti presao u PG da pravis okupljanja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

eno

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #27 on: March 05, 2007, 12:54:47 AM »
šta,tamo ne odjekuje???[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
Okupljanje U Hn
« Reply #28 on: March 05, 2007, 05:26:52 PM »
pa ima li te trave,pardon slika?

eno

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #29 on: March 05, 2007, 07:04:30 PM »
nema slika,zato što nisam uspjeo da fotografišem,jer smo odmah pošli '?a.one fotke što sam napravio su totalno sranje,ništa se ne vidi,sve sam pobrisao.Sljede?i put nosim sstalak...jbg...na greškama se u?i...

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Okupljanje U Hn
« Reply #30 on: March 05, 2007, 07:15:49 PM »
Da ti i ja odgovorim...nemam pojma koliko sam prosao pored klupa jer sam gledao da vas ne pogodim jer su svi bili "lijepo"parkirani...ali bilo je masu...a sto se policije tice ja sam dobro prosao jer mi jos nisu vratili dozvolu a vozim...samo su me zapisali!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

eno

• Guest
Okupljanje U Hn
« Reply #31 on: March 05, 2007, 10:50:22 PM »
a dobro si se sjetio sjest' za komp i upalit' malo internet.Nije to loÅ¡e,a? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":???:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":???:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":???:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]