Author Topic: Home Reunion Vol.4  (Read 963 times)

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.4
« on: February 19, 2007, 10:34:37 PM »
znaci nedelja, oko 15:00h na kombinat, moze?.... da vidimo, ko dolazi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #1 on: February 19, 2007, 10:50:55 PM »
ne obecaem nista [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] vjerojatno doodim
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #2 on: February 19, 2007, 11:06:51 PM »
bi trebalo... cu se potrudim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Braveheart

• Guest
Home Reunion Vol.4
« Reply #3 on: February 19, 2007, 11:16:27 PM »
dolazim , dako dovuchem jos koga sa sobom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Kapetan

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #4 on: February 20, 2007, 12:26:31 AM »
count me in ;pwith S8&nikon i hope  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]
i-Vtec only!

Offline NSX

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #5 on: February 20, 2007, 06:56:02 AM »
Ja vala dolazim pa i sa prsnutom lamelom  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline rade32

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #6 on: February 20, 2007, 12:57:06 PM »
I ja dolazim,nisam odavno bio.
067/900-88-88 Audi, VW, Peugeot, Renault i Citroen

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #7 on: February 21, 2007, 08:01:12 AM »
Ada ja cu doc, no me muka dolazit sa malim zelenim pezoom, i svi mi su potajno sprdaju i pokazuju prstom "AAAAAAAAAA VIDJI MU AUUTO" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]imam osjecaj da ce okupljanje krajem aprila, pocetkom maja bit strasno  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] DOLAZIM !!!
« Last Edit: March 26, 2007, 12:43:52 AM by motorsport »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #8 on: February 21, 2007, 08:05:35 AM »
nemoj tako nisu svi to u sebi govorili, evo znam za sebe sigurno da jesam!Ja vjerovatno necu doc!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Kapetan

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #9 on: February 21, 2007, 12:37:20 PM »
Aaaaa moram sjutra za BG ;(((((( Neeee ... Izgleda da se vidimo tek na No. 5  Reunion ;(((
i-Vtec only!

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.4
« Reply #10 on: February 21, 2007, 06:12:05 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]imam osjecaj da ce okupljanje krajem aprila, pocetkom maja bit strasno  [/quote] tad je prvi rodjendan foruma, pa se potrudite da svi dodjete... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #11 on: February 22, 2007, 12:03:27 AM »
kojega si mislio da bude okupljanje povodom rodjendana?
ohajtenzgut nei shpikinguz

Avetinjak

• Guest
Home Reunion Vol.4
« Reply #12 on: February 22, 2007, 08:58:59 AM »
ja sam u Cg od 30. Marta do nedje 20. Aprila. Ako bi to rodjendansko okupljanje bilo u tom periodu doshao bih sa ovom mojom prdom od GTI-ja da jebe oca. Ako ga ne prodam do tad, a volio bih da ga prodam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: March 26, 2007, 12:44:33 AM by motorsport »

Z-128

• Guest
Home Reunion Vol.4
« Reply #13 on: February 22, 2007, 06:41:46 PM »
E jbg meni nikad ne odgovara nedeljom, shto mora nedeljom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":sad:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] Ako budem dolazio najavicju se.

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.4
« Reply #14 on: February 22, 2007, 06:45:47 PM »
e jbg. z-128;zamisli sad kad bi svima udovoljili... nedeljom obicno niko nista ne radi i niko nema nekih obaveza.... pa smo se zato odlucili za nedelju, a ima nas masu koji nismo iz PG....shajoni, vidjecemo... sto fali da za prvi maj odemo nedje svi zajedno ....

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #15 on: February 22, 2007, 06:55:58 PM »
ja bi trebalo da dodjem nemojte zamjerit ako ne dodjem jer svaki put dolazimsto se tiche prvog maja svake godine se odrzavaju neke manifestacije za prvi maj na zdrebaonik pa bi se mogli zdogovorit. todje bas masu ljudi i nekih pjevaca...

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #16 on: February 22, 2007, 07:06:46 PM »
Nedje na sred neke livade da se okupimo! za 1.maj

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #17 on: February 22, 2007, 09:04:07 PM »
na sredlivadei roshtiljanjemozemo i na korita kuchka
ohajtenzgut nei shpikinguz

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.4
« Reply #18 on: February 22, 2007, 11:22:24 PM »
aj ljudi manite se sad prvog maja... ima jos do tad... nego da mi vidimo ko nam jos dolazi u nedelju...

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.4
« Reply #19 on: February 23, 2007, 03:49:30 AM »
Dolazimo moja ekipa i ja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /](najvjerovatnije)
Nobody move, nobody get hurt!