Author Topic: Honda Civic stara RIP  (Read 1785 times)

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #80 on: July 14, 2007, 09:43:40 PM »
na zalost od 12 jula ovo auto vise ne izgleda ko na prethodnim slikama.  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] imao sa tesku saobracajku u sutorini. pri velikoj brzini morao sam da kocim radi jednog debila koji nije znao oceli lijevo ili desni, i izgubio sam kontrolu i zakuco se u prikolicu od slepera koja je bila pored parkirana. prosao sam ispod nje i udario u njen nosac. imao sam ogromnu srecu sto sam uopste ziv, i na veliko cudo prosao sam sa jednom ogreborinom. auto je u totalnom haosu i steta se procjenjuje na 2500 eu, tako da... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  sledeci put pamet uglavu  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cry.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cry:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cry.gif\\" /] [img src=\\"http://img181.imageshack.us/img181/9437/1307071815xp3.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][img src=\\"http://img181.imageshack.us/img181/3456/1307071816qc2.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][!--sizeo:4--][span style=\\"font-size:14pt;line-height:100%\\"][!--/sizeo--][!--sizeo:3--][span style=\\"font-size:12pt;line-height:100%\\"][!--/sizeo--]NEKA JOJ JE VJECNA SLAVA[!--sizec--][/span][!--/sizec--][!--sizec--][/span][!--/sizec--][img src=\\"http://img231.imageshack.us/img231/5425/dsc03191cqc6.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]

Offline X3M

• View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #81 on: July 14, 2007, 09:56:27 PM »
aaaooooo! Steta! Dobro je kad si ti ziv ostao, bice kola [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline stefan123

• View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #82 on: July 14, 2007, 10:06:07 PM »
Auuuuu kako mi je zao, taman je bio sredjen lijepo.Sreca da tebi nije nista..!Jbem im mater neodlucnu, koliko se puta takve stvari desavaju...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #83 on: July 14, 2007, 10:06:36 PM »
aaaaaaaaah../me place....dobro je da ti nista nije bilo..je*es kola..svega ce bit..ol je pravit skoro?!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

cookie

• Guest
Honda Civic stara RIP
« Reply #84 on: July 14, 2007, 10:20:47 PM »
bogami si je dobro nabio...no najbitnije je da si ti prosao ok [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #85 on: July 14, 2007, 11:51:48 PM »
bit ce kola za to ne brini, vazno je samo da si ti dobro proshao [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]mada mi je bashhh zao ovu hondicu ali jbg [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #86 on: July 15, 2007, 08:22:39 AM »
brate poskidaj to sa nje shto valja, ostavi za sebe te shtopove i ostali stajling, te djelove mozesh da prodash ako je motor i to zdrav da uzmesh josh jednu takvu. njima su skupi djelovi a ti imas 80% auta.u djelove sve to ide ljepshe .i naravno pamet u glavu
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #87 on: July 15, 2007, 08:49:29 AM »
motor je skoro zdrav. znaci upalio je bez problema kao da je iz fabrike tek izasao. otisla je servo pumpa, hladnjak, pumpa za vodu, i jos masu nekih gluposti sa lijeve strane.  nebi sa nje nista zadrzavo za sebe, jbg sujevjeran sam. i krov je udubljen, sastrane je ogreban, jednostavno ne vjerujem da cu ga pravit.valjda neko naleti  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] a to da, jebes auto i ako sam ga toliko volio i pazio, vazno da mi je glava na ramenima, jel da je auto bio visociji....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #88 on: July 15, 2007, 12:48:15 PM »
Uf greote, ucestvujem u zalost!

Offline Filip

• View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #89 on: July 15, 2007, 04:52:02 PM »
Zalosti,jedian dobra stvar je da si ti zavrsio sa ogrebotinom,a ostalo JEBI GA!!!

motorsport

• Guest
Honda Civic stara RIP
« Reply #90 on: July 15, 2007, 08:25:31 PM »
brate samo nek si zdravo, *ebes auto, bice auta koliko hoces.... a cini mi se da sam je bas taj dan negdje u toku dana vidio parkiranu kod titove vile u igalo, i bas sam stao sa motorom da je vidim i da vidim taj auspuh sto si stavio....  jbg. znaci prodajes je ovako slomljenu jel?

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #91 on: July 15, 2007, 08:45:49 PM »
ne znam jos da li komlet ili da vremenom cupkam djelove sa nje. problem je sto ima malo ovakvih hondi u cg  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #92 on: July 15, 2007, 09:20:10 PM »
ziv i zdrav!!!malo mi je chudno da je procjena shtete 2500e!?kolko vidim ti chak ni tochkom nisi udario, samo izbucao haubu, vezni i blatobran (i ovo shto si nabroja)!?kako mislish krov ulubljen ("izdushio na krov" ili udaren nechim)!?jer ne izgleda mi ko jak udar (znam da se gine i od bezazlenijik) no vidim da je shoferka zdrava pa sumljam da je izbachen iz lezishta!? jel se vrata normalno otvaraju i zatvaraju! i ja mlatim svakako se ne bi isplatilo popravljatno ti to "prodaj u djelove" il kupi neku esi ko shto veli shajo pa da imash sebi za djelova! batali sujevjerje i batali brzu voznju!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #93 on: July 15, 2007, 09:39:43 PM »
soferka je nacikla, vrata su ok, trap je isto prezivio kazu. znaci ja sam prosao ispod te prikolice i kuka sa nje sto se kaci na sleper odrala je krov, ima stvarno ima tu 2000 - 2500eu stete ali to auto nikad nece biti vise isto. sta je esi?

Offline SFU

• View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #94 on: July 15, 2007, 09:49:53 PM »
ista ko tvoja samo esi oznaka (motor od crx)!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #95 on: July 15, 2007, 09:50:53 PM »
vuki kolko si brzo ishao?!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline shajo

• View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #96 on: July 15, 2007, 11:20:39 PM »
ma daj ima ovakvih hondi dosta.samo po pg-u sam ih vidio barem 20 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /])))
ohajtenzgut nei shpikinguz

duka

• Guest
Honda Civic stara RIP
« Reply #97 on: July 16, 2007, 12:52:40 PM »
uh muka me ufati kad vidim ovako nešto ,kako grdan osje?aj kad se udariovakav je moj golf bi kad sam udario TDI-jevu strinu i babudobro si ti prošao, je si li imao abs i gume kakve su ti ?

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #98 on: July 16, 2007, 01:44:25 PM »
mozda u pg, odje na primoriju sam ih vrlo malo vidjo. cus 20kom sta je to u poredjenju sa 1000 golfova koje vidis svaki dan  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] abs nije imao, a gume su bile lose, i tu mi je veleka greska jer sam ceko kraj ljeta za nove gume i felne .mislim da sam isao 120kmh ali sam usporio na 80kmh, ali budala ne zna dje ce, tamo vamo, pa sam i ja otiso tamo vamo sleper...da nije lsi, nesto mi nije poznata esi?

Offline SFU

• View Profile
Honda Civic stara RIP
« Reply #99 on: July 16, 2007, 11:13:27 PM »
ne nego bash esi! 1.6 16v DOHC 125tak ks