Author Topic: coupe 320i  (Read 5922 times)

DabaG

• Guest
coupe 320i
« Reply #240 on: August 26, 2008, 12:09:59 PM »
Odlicno izgleda. Je li ti ova mrezica u sredini branika siva ? Mislim da bi dosta ljepse bilo da je ofarbas u crno.

Offline SFU

• View Profile
coupe 320i
« Reply #241 on: August 26, 2008, 12:19:08 PM »
extra!pogotovo grille!vidi te M lajsne da nabavish (ove standard odudaraju na sivoj boji)PS: ali je ruzna ova siva mrezica na braniku :Pspushtanje vishe nego potrebno!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline X3M

• View Profile
coupe 320i
« Reply #242 on: August 26, 2008, 04:04:51 PM »
odlicno!p.s. slazem se s kolegama u vezi mrezice i spustanja  ::msn-wink::

Offline bo8an

• View Profile
coupe 320i
« Reply #243 on: August 27, 2008, 06:52:01 AM »
osim sive mrezice sve je prelijepo  ::thumbsupup::
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

sparco

• Guest
coupe 320i
« Reply #244 on: August 27, 2008, 08:16:17 AM »
ja ne volem ovo , kolko god da je lijepo sredjeno, m3 wannabe auto, kupi m3 i miran si ne budzis nista imas sve ovo sto zelis fabrikci

Offline SFU

• View Profile
coupe 320i
« Reply #245 on: August 27, 2008, 10:46:09 AM »
to smo davno apsolvirali, nego on je tako htio (ne prihvata nasha negodovanja) pa mi sad samo "ocijenjujemo rad"!mislim nije ruzno (naprotiv) ali u takvom "sredjivanju" nema nishta orginalno, kreativno, sve je "vec vidjeno"!mada se nadam da ce promjeniti makar felne (iako je svojevremeno i "bubreg davao" za njih), to bi bilo neshto orginalnije!

Offline stefan123

• View Profile
coupe 320i
« Reply #246 on: August 27, 2008, 02:39:21 PM »
Stavi ti dvije strafte po sred auta da budes originalan :P :P (i had to)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
coupe 320i
« Reply #247 on: August 27, 2008, 05:23:09 PM »
Ona mrezica je metalna tako da kako god je ofarbao sa nje ce se guliti boja!A obavezno bi je trebalo ili promijeniti plasticnom ili do tada ofarbati.Sve polako dolazi na onaj izgled koji vlasnik prizeljkuje tako da nije problem sto kasne slike!

motorsport

• Guest
coupe 320i
« Reply #248 on: August 28, 2008, 12:14:05 AM »
hahaha... kakvi ste likovi, samo vas posmatram sta pisete....vec negdje napisah da sam uzeo amortizere i da trazim jos opruge da bi ga spustio, tako da ne treba na to da me napominjete, nisam zaboravio roll2 roflsto se mrezice tiche, da siva je, i namjerno je ostavljena siva neko vrijeme da vidim kako ce sve to da izgleda kad pozavrsavam sve sto sam zamislio, ako bude ruzno stajala najmanji je preblem prefarbat u crno... mada u planu je da se kupi originalna plasticna mrezica i ovi usisi pored maglenki jer su tu sada rupe ostale... M lajsne su isto u planu "jednog dana", ne mogu nikako sve odjednom jer sam sad puko bas masu para...e sad da odgovorim na ove komentare:
ja ne volem ovo , kolko god da je lijepo sredjeno, m3 wannabe auto, kupi m3 i miran si ne budzis nista imas sve ovo sto zelis fabrikci
to smo davno apsolvirali, nego on je tako htio (ne prihvata nasha negodovanja) pa mi sad samo "ocijenjujemo rad"!mislim nije ruzno (naprotiv) ali u takvom "sredjivanju" nema nishta orginalno, kreativno, sve je "vec vidjeno"!mada se nadam da ce promjeniti makar felne (iako je svojevremeno i "bubreg davao" za njih), to bi bilo neshto orginalnije!
meni je zelja bila od prvog dana kad sam kupio auto da ovako izgleda, tako da se uopste ne opterecujem je li M3 ili nije... svidja mi se ovo sto je uradjeno i to je neki moj ukus, ne volim budzenja neka "vanfabricka"... i to sto je sve "vec vidjeno" takodje me ne opterecuje i ne zivim u svijetu onih koji imaju razmisljanje "da moraju imat auto drugacije od drugih (ono tipa neki jedinstveni spojler ili ne znam ti sta...)" svidja mi se taj ///M optic i to je to.... mozda se nekome ne svidja al sve je stvar ukusa... sledece sedmice prestajem da radim pa cu se potrudit odma poslije toga da odradim spustanje i jos neke sitnice pa cu tad postavit slike...

Offline SFU

• View Profile
coupe 320i
« Reply #249 on: August 28, 2008, 12:41:56 PM »
evo ja npr ne mogu da shvatim da 1000 ljudi sa e36 koji imaju m-optik i m felne, misle da je ta kombinacija branika i felni - PRAVA STVAR (da nema nishta jache od tog)! a dje je ona 1000 ljudi 1000 cudi (evo ja npr da imam m3 - sav m-optic bi mu skinuo i prodao)nije stvar u tome oce li tvoje auto bit prepoznatljivo ili ne, nego da je "sastavljeno" iz elemenata koji chine tvoj ukus i taj zbir se teshko moze poklopiti sa 999 drugih ljudi!!!!!!! a da je "van fabrichko" - ruzno ili ne valja - to ne shvatam! da je tako sva auta bi bila ista i svi e36 bi bili isti!PS: ponavljam - auto sad stvarno izgleda duplo ljepshe!

motorsport

• Guest
coupe 320i
« Reply #250 on: August 28, 2008, 08:36:59 PM »
opet ponavljam, ovako sam ga zamislio i meni se svidja... naravno ide tu jos par stvarchica al nista pretjerano...

Offline SFU

• View Profile
coupe 320i
« Reply #251 on: August 29, 2008, 06:24:24 AM »
znam
to smo davno apsolvirali, nego on je tako htio (ne prihvata nasha negodovanja) pa mi sad samo "ocijenjujemo rad"!

Offline devil_may_cry

• View Profile
coupe 320i
« Reply #252 on: August 29, 2008, 01:00:45 PM »
Bogami da ces u drugo auto tolko truda,para i ljubavi ulozit...Isplatilo bi ti se.Ovako,samo ce ti muke zadavat.Vidjeces brzo o cemu ti pricam ;)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
coupe 320i
« Reply #253 on: August 29, 2008, 02:33:08 PM »
Bogami da ces u drugo auto tolko truda,para i ljubavi ulozit...Isplatilo bi ti se.Ovako,samo ce ti muke zadavat.Vidjeces brzo o cemu ti pricam ;)
mos li preskocit nekog da mu se ne use*** na merak?
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
coupe 320i
« Reply #254 on: August 29, 2008, 06:52:01 PM »
i mene bi merak bio da dam 10.000 € za 124-ku,da je nema u svijet,al znas kolko je pametno i kolko mi se isplati?NIKOLKO.tako ni njemu,samo dobronamjeran savjet advokatu.a njegov merak je veci od tvog,jer nije isto sredjivat auto do kraja,ka sto on radi,i prat motor,ka sto ti radis.madju je merak R19,al je jedan jedini,i pola CG pada na guzicu kad ga vidi...a ovo ce vazda bit 320,i od toga ne moze pobjec.samo ih u pg danas za pola sata vidjeh 3 komada,maximalno sredjena...kisic za tebe  cheekkiss
« Last Edit: August 29, 2008, 06:54:13 PM by devil_may_cry »

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
coupe 320i
« Reply #255 on: August 29, 2008, 07:29:01 PM »
ae..o5 ti gledas sto narod kaze...RADI NESTO ZA SVOJ MERAK!!!!!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
coupe 320i
« Reply #256 on: August 29, 2008, 07:40:44 PM »

Majka mi je rekla da moze ...

Offline stefan123

• View Profile
coupe 320i
« Reply #257 on: August 30, 2008, 12:48:18 AM »
Vuce, sto ce ti ta muka ??
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline devil_may_cry

• View Profile
coupe 320i
« Reply #258 on: August 30, 2008, 08:38:05 AM »
Koja muka jad te snasa?

Offline tuningmaniak

• View Profile
coupe 320i
« Reply #259 on: August 30, 2008, 04:33:31 PM »
.....ovo je fino odradjeno....samo to malo spusti....ako ti se isplati......posto sam znas kako su dobri nasi putevi....
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!